ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Θερίζουν οι ξαφνικίτιδες ! «300% αύξηση στον μέσο όρο των κηδειών»


H αύξηση των θανάτων προκαλεί πονοκέφαλο στους Δήμους, που ψάχνουν εναγωνίως για εύρεση νέων χώρων ταφής. Γεωμετρική αύξηση θανάτων σε όλη τη χώρα υπάρχει τον τελευταίο χρόνο σύμφωνα με στατιστικὰ στοιχεία, που προέρχονται απὸ τα κοιμητήρια ολόκληρης της χώρας. Το θέμα είναι ότι όσοι έλαβαν από την λίστα Πέτσα αποκρύπτουν τις συνέπειες των πειραματικών εμβολίων . . .

Η κυριότερη αιτία σχετίζεται με ξαφνικές ανακοπές καρδιάς, ακόμα και σε υγιέστατους ανθρώπους χωρίς κάποιο ιστορικό.Αρκεί λοιπόν κανείς να επισκεφθει τέσσερα – πέντε μεγάλα κοιμητήρια της Αττικής για να διαπιστώσει τα ανωτέρω!

Πρόσφατα κρούσματα νέων ανθρώπων είχαμε στον γειτονικό δήμο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης με τον αιφνίδιο θάνατο της 26χρονης αστυνομικού, Χαρούλας Κανέλλου. Η άτυχη κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο περιπολικό όταν τα ξημερώματα της 20ης Ιουλίου κατά τη διάρκεια μιας συνηθισμένης περιπολίας μαζί με έναν συνάδελφό της, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε.

Η άτυχη κοπέλα ήταν σε περιπολία μαζί με συνάδελφό της σε περιοχές του δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Από τη στιγμή που αισθάνθηκε πως κάτι δεν πάει καλά μέχρι την κατάρρευσή της μέσα στο περιπολικό, ο αστυνομικός κατέβαλε σημαντικές προσπάθειες για να τη βοηθήσει χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Αμέσως ειδοποίησε τους ανωτέρους του στο αστυνομικό τμήμα όπου έλαβε την εντολή να τη μεταφέρει το γρηγορότερο στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Χωρίς να χάσει χρόνο, ο αστυνομικός μετέφερε – μέσα σε λίγα λεπτά – την 26χρονη στο νοσοκομείο Ασκληπιείο της Βούλας όπου οι γιατροί την παρέλαβαν χωρίς σφυγμό, καθώς είχε αφήσει την τελευταία της πνοή μέσα στο περιπολικό.

Σύμφωνα με πηγές από το Ασκληπιείο Βούλας, η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα της 20ης Ιουλίου χωρίς σφυγμό.

Οι γιατροί έδωσαν σκληρή μάχη για τουλάχιστον μια ώρα εφαρμόζοντας καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) προκειμένου να την επαναφέρουν στη ζωή, όμως οι προσπάθειές τους δεν είχαν αποτέλεσμα.

Επίσης, θλίψη προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος του 22χρονου μοντέλου Χρήστου Κουτέλα ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί, μετά από ανακοπή της καρδιάς.

Ο γνωστός καρδιολόγος Κωνσταντίνος Αρβανίτης τοποθετήθηκε για το ιατροδικαστικό πόρισμα του θανάτου του 22χρονου που έκανε διακοπές στην Σίφνο, με βάση το οποίο υπέστη βαρεία μυοκαρδιακή βλάβη και πνευμονικό οίδημα.

Όπως αναφέρει αυτό σε απλά ελληνικά σημαίνει οξύ έμφραγμα ή βαριά μυοκαρδίτιδα και ΔΕΝ παρουσιάζεται σε ένα ανεμβολίαστο υγιές παιδί αλλά σε εμβολιασμένο!

Όπως αναφέρει δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τον θάνατο αυτόν και δεν μπορούν οι «ειδικοί» απλώς να ψελίσουν ότι… “είχε έρθει η ώρα του”.

Αναφερόμενος και στον θάνατο του μοντέλου Χρήστου Κουτέλα είπε ότι «Δεν προλαβαίνουμε να μετράμε νεαρά άτομα που μας αποχαιρετούν».

Θα συνεχίσει η κυβέρνηση και οι «ειδικοί» να ζητούν από τον κόσμο να εμβολιαστεί με 4η ή και 5η δόση;

Το τραγικότερο όλων, ωστόσο έχει να κάνει με το γεγονός της απουσίας χώρων ταφής, σχολίαζε υπάλληλος κοιμητηρίου, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά πως αν και εργάζεται στο χώρα αυτό επί 20 χρόνια, αυτό που βλέπει να γίνεται το τελευταίο έτος δεν το έχει ξαναζήσει.

«Ο μέσος όρος των κηδειών σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια έχει σημειώσει αύξηση πάνω απὸ 300%. Αποτέλεσμα τούτου του γεγονότος είναι να μην υπάρχουν πλέον κενοί τάφοι και να παρατηρείται μεγάλη αναμονή στην ταφή των νεκρών, που παραμένουν στα ψυγεία μία και πλέον εβδομάδα.

Για αυτό το λόγο πολλοί Δήμοι της Αττικής, όπως λ.χ. ο Δήμος Νέας Σμύρνης έχουν λάβει απόφαση να δέχονται μόνο δημότες κοιμηθέντες στα κοιμητήριά τους!Πολλοι συγγενείς ακόμη ενώπιον του τραγικού αυτού φαινομένου εξαναγκάζονται να προχωρήσουν στην καύση του ανθρώπου τους γιατί δὲν αντέχουν να έχουν τον πατέρα τους ή τη μητέρα τους ή τον αδελφό τους στα ψυγεία επί σειρά ημερών».

Σε προάστιο της Αττικής και συγκεκριμένα στα Μέγαρα, στους δύο πρώτους μήνες του έτους έχουμε φτάσει σχεδόν στο 40% των θανάτων που καταγράφηκαν ολόκληρο το προηγούμενο έτος.

Σχεδόν παντού παρατηρείται το ίδιο φαινόμενο. Στην Μ. Παναγιά, μία κωμόπολη της Χαλκιδικής ο Δήμος αναγκάστηκε να αγοράσει κι άλλη έκταση και να επεκτείνει το κοιμητήριο.

ΥΓ: Εμείς πρόσφατα κηδέψαμε την αδερφή μας στο κοιμητήριο της Τερψιθέας Γλυφάδας και οι εικόνες που είδαμε ήταν πρωτοφανείς. Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε την γεωμετρική αύξηση τάφων και νεκρών. Επιπροσθέτως, κατά την ώρα της ταφής λειτουργούσε ολόκληρο εργοτάξιο με τσιμεντάδικα και μπετονιέρες το οποίο κατασκεύαζε νέους χώρους ταφής ! 

- Θεωρούμε πολυτιμότερο, αντί ορισμένοι να ασχολούνται με τον σαουδάραβα πρίγκιπα, να ασχοληθούν ενδελεχώς με την κατακόρυφη αύξηση 300% στον μέσο όρο αιφνίδιων θανάτων και κηδειών.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Θερίζουν οι ξαφνικίτιδες ! «300% αύξηση στον μέσο όρο των κηδειών» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">