ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αναβολή για την εκδίκαση της υπόθεσης ξυλοδαρμού


Σε αναβολή για τις 14 Ιουλίου οδηγήθηκε η υπόθεση του Θέμη Αδαμαντίδη, ο οποίος φέρεται να κατηγορείται για ξυλοδαρμό της συντρόφου του Βαρβάρας Κίρκη.

Το αίτημα αναβολής υποβλήθηκε από την πλευρά της καταγγέλλουσας, καθώς η ίδια βρίσκεται στον ιατροδικαστή για να υποβληθεί σε εξετάσεις, ενώ και ο συνήγορός της Απόστολος Λύτρας δήλωσε μέσω συναδέλφου του, κώλυμα αφού δίκαζε σε άλλο δικαστήριο.

«Παθαίνω ζημιά στη δουλειά μου! Συγγνώμη που παρεμβαίνω!» φώναξε αγανακτισμένος ο Θέμης Αδαμαντίδης στο άκουσμα του αιτήματος αναβολής, ενώ στη δικαστική αίθουσα βρέθηκαν και οι μητέρες των παιδιών του για να τον στηρίξουν.

Αντιρρήσεις υπέβαλλε στο αίτημα αναβολής ο συνήγορος του κατηγορουμένου τραγουδιστή Αλέξης Κούγιας, σημειώνοντας ότι «ο εντολέας μου έχει κατασυκοφαντηθεί και έπειθε ο διακαώς να τελειώνει σήμερα η υπόθεση αυτή. Έχουν δημοσιευθεί ψεύτικες φωτογραφίες της παθούσας από άλλη ιστορία. Υπάρχει φωτογραφία με χτυπημένο μάτι, για την οποία γνωρίζουμε ότι προέρχεται από τραυματισμό που της προκάλεσε γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας».

Υπέρ του αιτήματος αναβολής προκειμένου να προσκομιστεί ιατροδικαστική έκθεση τάχθηκε ο εισαγγελέας της έδρας, εξηγώντας ότι πρόκειται για βασικό έγγραφο της αποδεικτικής διαδικασίας. Το δικαστήριο υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση και ανέβαλλε την υπόθεση.

Επισημάνσεις του Γ.Κ: Αδυνατούμε να γνωρίζουμε τι ισχύει αναφορικά με την υπόθεση του γνωστού τραγουδιστή , ( όπως τον αναφέρουν από την ΕΡΤ χωρίς να δημοσιοποιούν το όνομά του , άρα τι είδους ενημέρωση λογίζεται αυτή ? ), και στεκόμαστε στο σκέλος όσων εξελίσσονται σε τοπικό επίπεδο Δήμου Γλυφάδας. Μπορούμε να δουλέψουμε ;Έχετε υπόψιν σας τι έχουν μεθοδεύσει  σε βάρος μας οι κατά τόπους της μαφίας ;

Σε τοπικό επίπεδο μια διαπλεκόμενη συνεχνία πολιτικών - αιρετών - δικαστών - αστυνομικών,  και ενός φερόμενου εκδότη , ( για τον οποίο έχουμε ακούσει δια στόματος πολλών συμπολιτών μας, και ασχέτων μεταξύ τους, ότι ήταν προαγωγός !!! ), ο οποίος ερχόμενος στην πόλη μας προφανώς έκανε ένα νέο ξεκίνημα ως ''εκδότης'', όμως, δεν ξέχασε την παλιά του τέχνη. 

Δεδομένης της δηλώσεως του τραγουδιστή, '' Παθαίνω ζημιά στη δουλειά μου '', αναλογιστείτε τι έχει διαμορφώσει η συντεχνία ορισμένων δεξιών σε τοπικό επίπεδο η οποία μας ενέπλεξε σε μια ιστορία ενώ δεν γνωρίζουμε κανέναν από δαύτους. Άλλωστε πως θα μπορούσαμε να γνωρίζουμε κάποιον από δαύτους , οι οποίοι στο σύνολό τους ήταν κολλητoί  ;Αν γνωρίζαμε κάποιον από δαύτους σίγουρα θα γνωρίζαμε και τον φερόμενο ''εκδότη''. 

Ασφαλώς σήμερα γνωρίζουμε απόλυτα τι μεθοδεύτηκε από την συντεχνία πολιτικών, αιρετών, φερόμενου ''εκδότη'', κ.α., και που αποσκοπούσαν, και παράλληλα υπάρχουν και εκατοντάδες πειστήρια. Μπορεί να χρειαστεί μια δεκαετία μέχρι να ξεκαθαρίσει το πλαίσιο, όμως να γνωρίζουν από σήμερα ότι στη συνέχεια η σκευωρία που έστησαν θα αποβεί σε βάρος τους.

Η παλιά τέχνη του διαχρονικά υβριστή, συκοφάντη, λασπολόγου, και λαϊκιστή μέχρις εσχάτων, όπως έχουν αναφέρει αρκετοί συμπολίτες μας συνεχίζεται αδιάλειπτα, και κάθε φορά βρίσκεται κάποιος από τους δημότες - δημότισσες Γλυφάδας ο οποίος/α γίνεται το δημόσιο θύμα του φερόμενου ''εκδότη'' επί σειρά μηνών - ετών , ο οποίος σύμφωνα με όσα τελούνται δημόσια και τυγχάνουν την ανάγνωσης ορισμένων συμπολιτών μας, αυταπόδεικτα παραπέμπουν στην παλαιά τέχνη του. 

Αντί δημοσιογραφίας, είτε άσκησης κριτικής, έχει στηθεί ένας λαϊκίστικος τοπικός μηχανισμός σπίλωσης, συκοφαντίας, ύβρεων, και τακτικών πεζοδρομίου, καθώς επίσης και ψευδών μηνύσεων, ώστε ορισμένοι αιρετοί να λύνουν τις διαφορές τους με έτερους αιρετούς - δημότες , και φερόμενοι ''εκδότες'' να βγάζουν το μηνιάτικο για το νοικιασμένο διαμέρισμα της Γλυφάδας, καθώς επίσης, και τα πρός το ζην.  

- Χέρι με χέρι δίνεται το μηνιάτικο στο άτομο που ''ουδέποτε έχει υβρίσει και συκοφαντήσει'', καθώς επίσης, ''ουδέποτε έχει χρηματιστεί'' ?( Ειδικά ο ''large'' Κώστας Κόκκορης όποτε θεωρήσει σκόπιμο να αναφέρει στην τοπική μας κοινωνία την απόλυτη αλήθεια για όσα έχουν ισχύσει τοπικά, ο φερόμενος εκδότης θα ψάχνει για λαγούμι να χωθεί δια βίου. ) 

- Επίσης, έτεροι αιρετοί και υποψήφιοι δήμαρχοι, οι οποίοι εκβιάστηκαν από τον εν λόγω για χρηματισμό , διαφορετικά δεν θα δημοσιοποιούσε τα δελτία τύπου των παρατάξεών τους επαφίονται στην κρίση σας. Με βασικό δεδομένο ότι οι μισοί δήμαρχοι - αιρετοί επί δυο δεκαετίες έχουν χρηματίσει τον εν λόγω ''εκδότη'' , η έτερη της συντεχνίας ''δικαστική λειτουργός'' , εν την παρόδο του χρόνου θα γελοιοποιηθεί στον κλάδο της. 

- Ο εν λόγω, ο οποίος παριστάνει τον ''δικαστή των πάντων'' , μπορεί να παρέχει επίσημα παραστατικά πως πληρώνει το ενοίκιο του διαμερίσματος της Γλυφάδας, καθώς επίσης, πως διαβιεί επί σειρά ετών ? 

- Γιατί δεν τον βρίσκουν από τις δικαστικές αρχές περισσότερα από τέσσερα χρόνια και θεωρείται φαντομάς αγνώστου διευθύνσεως οικίας - εργασίας ? Έπεται συνέχεια . . . διότι να πούμε τώρα στον Μητσοτάκη, ο οποίος σήμερα συναντήθηκε στο Μαξίμου με τον Κούρο , και κάποιοι θεώρησαν ότι συναντήθηκε μαζί μου , ότι απαιτείται κάθετη αλλαγή στην νομοθεσία που διέπει την χώρα μας αναφορικά με τους φαντομάδες προφανώς θα είναι άτοπο και άκαιρο. 

Οι ''κουκουλοφόροι'' - συστημικά τσιράκια - του 2022 επί διακυβέρνησης ΝΔ

Είναι δυνατόν άτομα τα οποία θεωρούνται αγνώστου διευθύνσεως οικίας - εργασίας να δύνανται να καταθέτουν ψευδείς μηνύσεις ενώ τους ιδίους δεν τους βρίσκουν πουθενά από τις δικαστικές αρχές ;Ποιοι είναι οι νομοθέτες και θεωρείτε ότι είναι ορθό , δίκαιο, και δημοκρατικό αυτό που ισχύει ;( Είναι σαφές ότι υφίσταται διαπλοκή και συντεχνία. )

Το ποταπό ''σύστημα'' που συντηρεί το σύστημα

- Κάθε δημότης - δημότισσα Γλυφάδας που συκοφαντείτε δημόσια, σπιλώνεται, υβρίζεται και λασπώνεται κατά την προσφιλή μεθοδολογία του εν λόγω φερόμενου '' εκδότη '', (ρίξε λάσπη και κάτι θα μείνει στο τέλος), απαιτείται να είναι και ντετέκτιβ ώστε να ανακαλύψει που διαμένει ο κάθε φαντομάς και να του υποβάλει μηνύσεις ;

- Είναι σαφές ότι οι έτεροι καλοθελητές του ''συστήματος'', των τοπικών ΑΤ, δέχονται από φαντομάδες ψευδείς μηνύσεις ενώ είναι αγνώστου διαμονής ! ( Μήπως και αυτοί αυταπόδεικτα είναι τροχός του διαπλεκόμενου μηχανισμού ;Λέμε μήπως . . . ;)

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Εμείς διαθέτουμε πραγματική διεύθυνση και δεχόμαστε ψευδείς μηνύσεις . Οι φαντομάδες εμφανίζονται με πλαστές διευθύνσεις. Εφιστούμε την προσοχή σας, ο μηχανισμός είναι κάθετα διαπλεκόμενος. 

- Το διεφθαρμένος το παρακάμπτουμε για ευνόητους λόγους, όμως, δεδομένου ότι ο ''large'' Κώστας Κόκκορης υφίσταται ανάμεσά μας, καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο/η να ερωτηθεί ποιος θεωρεί ότι είναι ο πλέον αδιάφθορος σε τοπικό επίπεδο. 

- Άλλωστε επί τέσσερα χρόνια δημαρχίας του, (2010 - 2014), γνωρίζουν δεκάδες συμπολιτών μας ποιούς είχε σε κοινωνικό επίπεδο, sosial media , έμμισθους και χρηματισμένους και αν ήμουν ένας από δαύτους.

- Για τα οκτώ χρόνια νεοδημοκρατικής παρατάξεως , ( 2014 - 2022 ), θεωρούμε ότι δεν χρειάζεται να γίνει κάποια αναφορά ποιοι ήταν η παραμένουν έμμισθοι και χρηματισμένοι. Δεν είμαι ένας από δαύτους. 

Ξεχύλισε η τοπική υποκρισία σε επίπεδο Δήμου Γλυφάδας

Χτυπήστε με λύσσα τον αδιάφθορο, ενώ είναι σαφές ποιοι είναι διαφθαρμένοι και διαπλεκόμενοι και που αποσκοπούν. Από τον ένα πάντα ξεκινά η ανατροπή των κακώς κειμένων, από τον ένα ξεκινά κάθε θετικό στον πλανήτη γη. Τίποτα δεν ξεκίνησε από τους πολλούς. Όπου ''πολλοί'' και πολλές όμοιες πρακτικές καθώς και πολλές παθογένειες , (πολλά κοινά αρνητικά, πολλές καταστροφές.) 

Turkaegean επίτευγμα των πολλών και καλοταϊσμένων στελεχών της ΝΔ

Ο μοναδικός που δεν θα το επέτρεπε βρίσκεται συστηματικά εκτός και έχετε εντός Μητσοτάκη, Γεωργιάδη, κ.α. ( Οι Συριζαίοι δεν πρέπει να ομιλούν διότι εφάρμοσαν πολιτική του πατρός Μητσοτάκη με σύνθετη ονομασία Βόρεια Μακεδονία και προσωπικά τους συνέδραμα στο συγκεκριμένο ζήτημα διότι όσα ισχύουν σήμερα με τους Τούρκους θα είχαν ισχύσει πολύ νωρίτερα και χειρότερα ! )

Από την μια έχουμε τους ανύπαρκτους, οι οποίοι σήμερα δηλώνουν απόγονοι των Μακεδόνων Βασιλέων, και από την άλλη τους έτερους ανύπαρκτους, οι οποίοι αξιώνουν το Αιγαίο και τα Ελληνικά νησιά. Ανύπαρκτοι, δεν υπήρχαν καν, ούτε οι μέν ούτε οι δε. Μόνο οι Πέρσες υπήρχαν. Το αντίστοιχο ζούμε επί δεκαετίες σε επίπεδο δήμου Γλυφάδας με τους ξενόφερτους των αστικών κομμάτων και τα τσιράκια τους οι οποίοι τα έκαναν όλα δικά τους και τίποτα για τους αυτόχθονες. Όσοι/ες διαμορφώσατε αυτά τα χάλια θα τα ζήσετε σε όλα τα επίπεδα και τουλάχιστον σε εμένα μην παριστάνεται τους Ελληναράδες. Ατυχήσατε.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αναβολή για την εκδίκαση της υπόθεσης ξυλοδαρμού Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">