ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το έγκλημα των πλειστηριασμών και των εξώσεων πρώτων κατοικιών συνεχίζεται


Δήλωση εκπροσώπου Τύπου ΜέΡΑ25

Βρεθήκαμε σήμερα έξω από το σπίτι της κ. Ιωάννας στη περιοχή του Ζωγράφου όπου δικαστικός κλητήρας συνοδεία κλειδαρά και αστυνομικών δυνάμεων προσπάθησε να κάνει έξωση στην συνταξιούχο δημοσιογράφο για ένα χρέος 15.000 ευρώ στην Εθνική Τράπεζα λόγω προσημείωσης υποθήκης.

Χάρη στην αλληλεγγύη του κόσμου που δημιούργησε “τείχος” προστασίας μπροστά στο σπίτι της κ. Ιωάννας η έξωση απετράπη παρά και τις απειλές του κλητήρα για κλήση των ΜΑΤ.

Στη συνέχεια ήρθε και η απόφαση προσωρινής διαταγής από το δικαστήριο που παγώνει κάθε τέτοια προσπάθεια έξωσης μέχρι την εκδίκαση της ανακοπής κατά της έξωσης στα τέλη Ιουλίου.

Το έγκλημα των πλειστηριασμών και των εξώσεων πρώτων, λαϊκών κατοικιών συνεχίζεται και από τη σημερινή μνημονιακή Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, τη στιγμή που τα αρπακτικά περιμένουν στη γωνία για να διώξουν τον κόσμο από τα σπίτια του για χρέη σε τράπεζες, που έχουν ανακεφαλαιοποιηθεί από τα χρήματα του ελληνικού λαού ουκ ολίγες φορές.

Να σταματήσουν οι πλειστηριασμοί και οι εξώσεις του κόσμου από τα σπίτια του και η πώληση των κόκκινων δανείων στα αρπακτικά των φιλικών κύκλων του Πρωθυπουργού και όχι μόνο.

Κάθε φορά που η Κυβέρνηση θα στέλνει αστυνομικές δυνάμεις, κλητήρες και ΜΑΤ για να πετάνε τον κόσμο έξω από τα σπίτια και τα μαγαζιά του, θα συναντάει το τείχος της κοινωνίας απέναντι της και η αλληλεγγύη θα νικήσει τις ορέξεις των αρπακτικών τους.


Επισήμανση του Γ.Κ: Έχουν προηγηθεί και έτεροι σε πληθώρα περιπτώσεων που επιχειρήθει να προβούν σε κατασχέσεις οικιών οι μνημονιακές κυβερνήσεις και τα κόμματα του τόπου μας όμως ούτε ένα 3% δεν είδαν στις εκλογές από την νεοελληνική κοινωνία. Άρα . . .

Ειδικά αυτά τα θέματα οφείλουν να τα βλέπουν με ιδιαίτερη προσοχή ορισμένοι εκδότες φαντομάδες - τσιράκια της ''γαλάζιας'' παρατάξεως στον Δήμο Γλυφάδας.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το έγκλημα των πλειστηριασμών και των εξώσεων πρώτων κατοικιών συνεχίζεται Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">