ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στην Μύκονο θέλουν οι χρήστες του Twitter τον Έλον Μασκ


Αργά το βράδυ της Παρασκευής ανάρτηση από την Elon Jets έδειχνε ότι το αεροσκάφος τύπου Gulfstream του μεγιστάνα Έλον Μασκ προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Μυκόνου. Αυτό ήταν από μόνο του αρκετό για ν’ αρχίσουν οι αναρτήσεις και η φημολογία ότι η Ελλάδα μανγήτισε και το νέο αφεντικό του Twitter.

Λίγες ώρες αργότερα, έτερο tweet δημοσιογράφου περιελάμβανε φωτογραφία με τον δισεκατομμυριούχο ιδρυτή της Tesla να επιβαίνει σε φουσκωτό φορώντας μακό μπλουζάκι και γυαλιά ηλίου και τη λεζάντα «Elon musk just arrived in Mykonos».

Ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου με περιουσία 269 δισεκατομμυρίων δολαρίων, εθεάθη ήδη σε εστιατόριο, ενώ επίσης φημολογείται ότι έχει νοικιάσει θαλαμηγό.

www.ertnews.gr

from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/RD0frXS

Επισήμανση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Τώρα εξηγείται γιατί μας έκλεισαν το κανάλι στο youtube και στην θέση των λογότυπών μας έβαλαν μια φωτογραφία του Μασκ.

Όπως όλα δείχνουν δουλειά δεν είχαν ορισμένοι και βρήκαν, όμως να δούμε θα μπορέσουν να χακάρουν ξανά τον λογαριασμό στο youtube ;

Πολύ καινοτόμος . . . Να φανταστείς όσα ''υπέκλεψαν'' από εμάς την δεκαετία του 90 τα εφάρμοσαν στη σειρά , ένα προς ένα , έπειτα από δεκαετίες !!!

1) Ηλεκτρικά οχήματα με autopilot 
2) Τεχνητή νοημοσύνη
3) Τηλεπικοινωνιακοί δορυφόροι χαμηλής τροχιάς
4) Φωτοβολταϊκά συστήματα - μπαταρίες
5) Για τους πυραύλους και το διάστημα δεν αναφέρω τίποτα . . .

Κάνεις αναδρομή συμπολίτη - συμπολίτισσα σε όσα μετέδιδα σε ανύποπτο χρόνο, την δεκαετία του 90 από τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM, και αναρωτιέσαι και εσύ  όπως και εμείς  αποτελεί σύμπτωση ? Όσοι θυμάστε τις μεταδόσεις μου , πρότεινα όσα ακολουθεί σήμερα ο Μάσκ να τα εφαρμόσει η δική μας ''μούργα'' της πολιτικής στο τόπο μας. ( Αλήθεια μάσκ στα αγγλοσαξωνικά δεν σημαίνει μασκαράς ? )

Για όσους/ες απο αφέλεια μπορεί να πιστεύεται σε συμπτώσεις αναφέρω:Ακόμα και όλα αυτά να αποτελούν ''συμπτώσεις'' είναι σαφές ότι το άτομο το οποίο ανακίνησε σε ανύποπτο χρόνο αυτά τα θέματα, με σειρά προτάσεων για τον τόπο μας , ήταν μερικές δεκαετίες μπροστά από την εποχή του , ενώ όσοι/ες ξεκοκαλίζουν επί δεκαετίες τα χρήματά μας σε πολιτικό επίπεδο στερούνται αναπτυξιακών προτάσεων. 

Για εσάς τους λίγους/λίγες και εκλεκτούς , οι οποίοι/ες γνωρίζεται , προσωπικά είμαι πλήρης και καθολικά επιβεβαιωμένος, διότι όσα πρότεινα σε ανύποπτο χρόνο δρομολόγησαν ώστε να υπάρχει σήμερα ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη. 

Εμείς τι θα είμαστε σήμερα ως τόπος αν δεν είχαμε τους πολιτικούς που έχουμε , η ακόμα αν εμείς είμαστε στην θέση αυτών  ?

Η κύρια επιβεβαίωση της πολιτικής ακαταλληλότητας στη χώρα μας είναι το γεγονός σειράς διώξεων - κατασχέσεων στο μέσο από το οποίο προτάθηκαν όσα αναφέρονται πιο πάνω , καθώς επίσης , η αχαρακτήριστη και αντιδημοκρατική εξαίρεσή μας από τις εκλογές , στον ίδιο μας τον τόπο , από τους ξενόφερτους και ξενόφερτες των κομμάτων ψεύδους και υπηρέτησης μιας χούφτας οικογενειών διαπλοκής , ώστε να βρίσκονται στα έδρανα άτομα τα οποία δεν έχουν να επιδείξουν ούτε μια πρόταση για το όφελος της κοινωνίας !

Το κύριο χαρακτηριστικό των ΕΛΛΗΝΩΝ, και σαφώς όχι των νεοελλήνων, ήταν η Φιλοσοφία την οποία χρησιμοποιούμε και εμείς. Με κατάλληλη χρήση της Ελληνικής Φιλοσοφίας μπορείς να γνωρίζεις σήμερα για όσα θα ισχύσουν έπειτα από 100 χρόνια. (Αυτό δεν μπορεί να ισχύσει με οτιδήποτε άλλο έχουν αναπτύξει έτεροι λαοί του πλανήτη.)

- Χρησιμοποιούμε και μηχανές SUZUKI ! ( Απόλυτα συμπτωματικά έτυχε ο ιδιοκτήτης του σκάφους στη χώρα μας να έχει μηχανές της εν λόγω ιαπωνικής εταιρίας)。 Το θέμα είναι πως ο Μάσκ δεν έχει μπεί και στα χωράφια των Ιαπώνων κατασκευάζοντας μηχανές ,( μοτοσυκλέτες και μηχανές σκαφών), η μήπως έχει ήδη μπεί ;( Μεγάλη μπίζνα οι μηχανές διότι επαυξάνουν τα δισεκατομμύρια εσόδων ). 

- Είναι απορίας άξιο πως ο δαιμόνιος Μάσκ δεν έχει κατασκευάσει μηχανές και κυρίως ηλεκτρικές για σκάφη. ( Μάλλον διότι δεν αποτελούσε μεταδιδόμενο του υποφαινόμενου !!! ) 

- Αυτό για εμάς αποτελεί φιάσκο , ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη, με τα 269 δισεκατομμύρια δολλάρια , δεν έχει στο ''οπλοστάσιό'' του μηχανές της εταιρίας του και ως κοινός θνητός χρησιμοποιεί Ιαπωνέζικες μηχανές ! ( Τελικά μήπως είναι ''μούφα'' οι μπαταρίες TESLA ; ) Στον αντίποδα έτερος έχει κατασκευάσει ηλεκτρικό κινητήρα για το σκάφος του και κινείται με μπαταρίες ενώ φορτίζουν αυτόματα με φωτοβολταϊκά κύτταρα. 

- Τι τα έχεις τα εργοστάσια φωτοβολταϊκών και μπαταριών, καθώς και τα εργοστάσια παραγωγής κινητήρων Μάσκ ενώ δεν μπορείς να τα αξιοποιήσεις στο έπακρο ;Μήπως αυταπόδεικτα υπολείπεσαι σε ανθρώπινο δυναμικό και κυρίως επιστήμονες με γνώση της Ελληνικής Φιλοσοφίας ? Οι Ιάπωνες , οι οποίοι παράλληλα με τις μοτοσυκλέτες και τα αυτοκίνητα παράγουν και μηχανές σκαφών , γνωρίζουν καλύτερα . . . 



- Σου εύχομαστε να βρεις τα κατάλληλα άτομα να στελεχώσουν την ομάδα ανάπτυξης της εταιρίας σου ώστε να κατασκευάσεις και ηλεκτρικά σκάφη με τεχνητή νοημοσύνη ! Γίνετε ? Ηλεκτρικό μοτέρ, συστοιχίες μπαταριών, και φωτοβολταϊκά πάνελ ελεγχόμενα από υπολογιστή. Απλά πράγματα . . . διότι σύμφωνα με τις εικόνες που είδαμε πιο πάνω ο Μπέζος με το ιδιόκτητο γιώτ ''σε κάνει σκόνη'' και φαίνεσαι ως φτωχός συγγενής του ! 

- Αν βάλεις σε ένα σκάφος ένα κινητήρα από Tesla , ώστε να κινεί την προπέλα , και δυο συστοιχίες μπαταριών , αντί για μια που διαθέτουν τα αυτοκίνητα , καθώς και μια συστοιχία φωτοβολταϊκών έτοιμο το ηλεκτρικό σκάφος ! Φορτίζεις το σκάφος στην μαρίνα και στη συνέχεια έχεις στα όργανα την αυτονομία των μιλίων που μπορείς να κάνεις χωρίς εκπλήξεις αν πέσεις σε συννεφιά. Αν υπάρχει ηλιοφάνεια δεν χρειάζεται επόμενος σταθμός φόρτισης. Φορτίζει από τα φωτοβολταϊκα.

- Αν τελικά κατασκευάσεις μερικά από δαύτα - σύμφωνα της προτάσεώς μας - ρίξε και κανένα στις μαρίνες του Φαλήρου και της Γλυφάδας δωρεά στο Λιμενικό.

- Τέλος , ευελπιστούμε να μην υπάρχουν ορισμένοι/ες οι οποίοι να χλευάσουν η ακόμα να ειρωνευτούν όσα αναφέρουμε, διότι πλέον συνολικά είμαστε παγκοσμιοποιημένοι. Όσα λέμε κάνουν τον γύρο του πλανήτη. Δεδομένου ότι όλοι επισκέπτονται την χώρα μας τους θερινούς μήνες , το πρωτόκολλο ''σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ λαών'' προυποθέτει σαφείς ενέργειες.



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στην Μύκονο θέλουν οι χρήστες του Twitter τον Έλον Μασκ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">