ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

«Athens Shopping»: Νέα χρηστική πλατφόρμα που συστήνει τα καταστήματα της Αθήνας


Στη διάθεση των Αθηναίων και των επισκεπτών της Αθήνας είναι μία νέα ψηφιακή πλατφόρμα που φιλοδοξεί να αποτελέσει τον πιο δυναμικό εμπορικό οδηγό της. Πρόκειται για την πλατφόρμα Athens Shopping, μέσω της οποίας κάθε χρήστης μπορεί να ανακαλύψει την ποιοτική αγορά της Αθήνας και να βρει οτιδήποτε αναζητά, ανά κατηγορία και ανά περιοχή.

Αποτέλεσμα της συνεργασίας του Δήμου Αθηναίων και του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, οι δυο φορείς καλούν τους επαγγελματίες που διατηρούν κάθε είδους εμπορικά καταστήματα και επιχειρήσεις στο κέντρο και τις γειτονιές της Αθήνας, να εγγραφούν στο Athens Shopping, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να προωθούν δωρεάν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, αλλά και τις προσφορές τους στο αγοραστικό κοινό.

Ο online οδηγός έχει σχεδιαστεί με εύχρηστο τρόπο, προβάλλοντας στις σελίδες του, τις επιχειρήσεις ανά κατηγορία προϊόντων και υπηρεσιών (εστίαση, τρόφιμα, είδη σπιτιού, ηλεκτρικά είδη, κοσμήματα, δώρα, μόδα, βιβλιοπωλεία, πολυκαταστήματα κ.ά), καθώς και ανά περιοχή.

«Η ενίσχυση της αθηναϊκής αγοράς και η τόνωση της οικονομίας της πόλης βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε πρωτοβουλίας και δράσης που αναλαμβάνει αυτή η δημοτική αρχή. Με τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών έχουμε αναπτύξει μία πολύτιμη, σταθερή συνεργασία, υλοποιώντας -από κοινού- σειρά δράσεων προς όφελος των επαγγελματιών που διατηρούν επιχειρήσεις στο κέντρο και τις 129 γειτονιές», δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρος Καφούνης, υπογράμμισε την ικανοποίηση του για “τη δημιουργία του πρώτου ολοκληρωμένου Εμπορικού Ψηφιακού Οδηγού “Athens Shopping”, που έχει σαν στόχο να προβάλει την αγορά σε Έλληνες και ξένους καταναλωτές, μέσα από ένα εύχρηστο και φιλικό ψηφιακό περιβάλλον”.

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/Mo3Ezw4
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: «Athens Shopping»: Νέα χρηστική πλατφόρμα που συστήνει τα καταστήματα της Αθήνας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">