ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κυκλοφορεί, όμως δεν επιβεβαιώθηκε ότι παγώνει η δεύτερη δόση


Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν ευρέως , οι Βρυξέλλες παγώνουν τη  δεύτερη δόση του Ταμείου Ανάκαμψης για την Ελλάδα , η οποία ήταν προγραμματισμένη να εκταμιευτεί στα τέλη Αυγούστου ή στις αρχές Σεπτεμβρίου. 

Όταν δεν αναφέρονται οι πηγές από τις Βρυξέλλες, οι οποίες ανακοίνωσαν ότι παγώνει η δεύτερη δόση, κρατάμε επιφυλάξεις και αναμένουμε την επαλήθευση η την διάψευση.

Όπως διαβάσαμε, όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί , η απόφαση συνδέεται με το κράτος δικαίου, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να περνάει για άλλη μία φορά κάτω από τη βάση.

Σύμφωνα με πηγές από τις Βρυξέλλες είχε δοθεί προθεσμία μέχρι τα τέλη Αυγούστου να απαντήσει η ελληνική κυβέρνηση για την επίτευξη των στόχων που είχε θέσει η ΕΕ με προτεραιότητα τις μεταρρυθμίσεις στο Κράτος Δικαίου.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τις υποκλοπές και τις παραιτήσεις τόσο του Γρηγόρη Δημητριάδη όσο και του Διοικητή της ΕΥΠ, οι ίδιες πηγές θεωρούν αδύνατο να εκταμιευθεί η δεύτερη δόση από το ευρωπαϊκό ταμείο.

Σημείωση: Όταν δια στόματος Συριζαίου δημοσιογράφου ευρωβουλευτή δεν έχει επιβεβαιωθεί, και κρατά επιφυλάξεις, οψόμεθα. Άλλωστε θέμα χρόνου είναι η ίδια η κυβέρνηση να το ανακοινώσει αν πράγματι ισχύει.  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κυκλοφορεί, όμως δεν επιβεβαιώθηκε ότι παγώνει η δεύτερη δόση Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">