ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το «παιχνίδι» ήταν στημένο από την αρχή


Διανύουμε την δέκατη ημέρα , έπειτα από το κλείσιμο του καναλιού glyfadaweb στο Youtube και δεν έχουμε διαπιστώσει ούτε μια ενέργεια από τη πλευρά των κατά τόπους ''εκπροσώπων'' μας.

Στον αντίποδα, η προσπάθεια παραβίασης του τηλεφώνου του κ. Ανδρουλάκη απασχολεί συνολικά τον τύπο, ενώ παράλληλα, η παραβίαση που έγινε από την ΕΥΠ στον Θανάση Κουκάκη δεσπόζει σε όλα τα κομματικά μέσα του ΣΥΡΙΖΑ. 

Του Γιάννη Κουρδομένου

Έπειτα από την κακούβουλη επιχείρηση σε βάρος μας, με χακάραρισμα των κωδικών στη google, και αμέσως μετά το σβήσιμο του καναλιού glyfadaweb,  το μόνο που υπάρχει είναι μια γενικόλογη απάντηση από το YouTube την οποία παραθέτουμε:


Χαίρετε,

Κατανοούμε ότι συμβαίνουν λάθη και δεν σκοπεύετε να παραβιάσετε τις πολιτικές μας — γι' αυτό η πρώτη παραβίαση είναι απλώς μια προειδοποίηση. Λάβετε υπόψη ότι θα ειδοποιηθείτε μόνο μία φορά και αυτή η προειδοποίηση θα παραμείνει στο κανάλι σας.

Εάν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις σχετικά με τις προειδοποιήσεις επικοινωνήστε με τη διεύθυνση creator-support@google.com

Αν και δεν μπορώ να επιβεβαιώσω εάν ο Λογαριασμός σας Google παραβιάστηκε, θα πρέπει να προσέξετε για ενδείξεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Μερικά σημάδια που πρέπει να προσέξετε είναι οι αλλαγές καναλιού που δεν κάνατε ή ανεβάσατε βίντεο που δεν είναι δικά σας. Μπορείτε επίσης να λαμβάνετε ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με αυτά τα βίντεο σε σχέση με κυρώσεις ή προειδοποιήσεις για κακό περιεχόμενο.

Συνιστώ να ακολουθήσετε τα βήματα για να προστατεύσετε τον λογαριασμό σας. Αφού αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας, μπορεί επίσης να θέλετε να ενεργοποιήσετε την επαλήθευση σε 2 βήματα για περισσότερη ασφάλεια.

Στο μεταξύ, συνιστώ να ακολουθήσετε τα βήματα για να ανακτήσετε τον Λογαριασμό σας Google. Επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας όταν σας ζητηθεί και επιλέξτε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης που δεν έχετε ήδη χρησιμοποιήσει με αυτόν τον λογαριασμό. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία ισχυρού κωδικού πρόσβασης στο Κέντρο βοήθειας Λογαριασμού Google.

Χαιρετισμοί,

Ομάδα YouTube

Σας παραθέτουμε μια προσπάθεια, έπειτα από την παραβίαση των κωδικών μας να συνδεθούν στον λογαριασμό μας. Αυτή ήταν αποτυχημένη, όμως στην επόμενη πέτυχαν το σκοπό τους και έσβησαν το κανάλι. 

Σημειώνω ότι ο κωδικός δεν ήταν ένας απλός τριψήφιος, η τετραψήφιος, ήταν σύνθετος δεκαεξαψήφιος, το οποίο σημαίνει ότι η παραβίαση έγινε από ειδικούς και με κατασκοπικό λογισμικό. Ειδικότερα, πιστεύω ότι έπειτα από το spyware είχαν πρόσβαση στον Web browser google chrome  και απο εκεί αλίευσαν τους κωδικούς των σελίδων και του Youtube.

Επισήμανση: Έπειτα από επτά χρόνια ανεξαρτητοποίησης από τον ΣΥΡΙΖΑ οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν η βέλτιστη επιλογή μας. Από την αρχή το «παιχνίδι» ήταν στημένο. Ειδικότερα, επισκεπτόμενος φιλικά σπίτια ''φανατικών'' στελεχών υπέρ του Τσίπρα , την περίοδο του 2014 , τους προειδοποιούσα για όσα έπονται, ειδικά για την δημόσια περιουσία και το Ελληνικό, όμως , ο κομματικός φανατισμός «τυφλώνει». Απαιτήθηκε εύλογος χρόνος μέχρι να έχουν και οι ίδιοι τα πειστήρια ότι το «παιχνίδι» ήταν στημένο από την αρχή και να αποσπαστούν η να ανεξαρτητοποιηθούν.

Γιατί δεν γνωρίζουμε τις διώξεις - κατασχέσεις , καθώς και το κλείσιμο των δικών τους κοινωνικών κ.α. δικτύων , ενώ στοχοποιημένος είμαι επί δεκαετίες ο ίδιος ;Στο παρελθόν με διώξεις - κατασχέσεις κατά του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, και επι του παρόντος με παραβίαση κωδικών και κλείσιμο του καναλιού Glyfada Web. 

Αν δεν είχα προλάβει να αλλάξω τους κωδικούς θα είχαν κλείσει και την ιστοσελίδα. Ενδεχομένως μπορεί να την κλείσουν αύριο, διότι δεν υπάρχει περίπτωση να τους αποτρέψεις.

Τέλος, μπορείτε να αναλογιστείτε τι είδους ''αριστερά'' πρεσβεύουν ;Όλα τα χρόνια συμμετοχής μας φρόντιζαν να μας έχουν στο «καναβάτσο» οι συντεχνίες και οι κλίκες , τόσο οι αρχηγικές όσο και οι κατά τόπους, και τελικά απεδείχθη σχεδόν συνολικά ποιοι ήταν, όπως και τα πεπραγμένα τους. 

Στον αντίποδα, αύριο θα κάνετε ευρωβουλευτή η βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ τον Κουκάκη ,  με κομματική υποστήριξη για την παρακολούθηση, όπως κάνατε και τον «αριστερό» εφοπλιστή Κόκκαλη έπειτα από όσα προττάσει ο πρόεδρος του κόμματός σας 

Με την αριστερά για την Ελλάδα που μας αξίζει , με κοινωνική δικαιοσύνη, δημοκρατία και ανάπτυξη ! ( Τα διαπιστώσατε ? )

Όλα είναι σαφή. Αν το κανάλι δεν το έκλεισαν οι εκ των «δεξιών» το έκλεισαν οι εκ των «αριστερών». Είναι ξεκάθαρο ότι κάποιοι μεσολάβησαν, και αυτοί οι κάποιοι είτε είναι υπηρεσίες, είτε είναι πληρωμένοι χάκερ. Ποιοι και γιατί τους μίσθωσαν ;

Ποιοι είναι οι εντολείς και ποιοι οι εντολοδόχοι τους , και το κυριότερο, γιατί υφίσταται νεκρική σιγή ιχθύος από τη πλευρά όλων αν το «παιχνίδι» δεν είναι σικέ - στημένο όταν αυταπόδεικτα η παραβίαση έχει γίνει τον αντίστοιχο χρόνο με το σκάνδαλο παρακολουθήσεων;

- Προσωπικά γνωρίζετε πόσα χρόνια με παρακολουθούσαν ;Ακόμα και για τις διώξεις - κατασχέσεις που έγιναν επανειλλημένα στον ΓΛΥΦΑΔΑ FM, πριν γίνουν, υπήρχαν βδομάδες παρακολουθήσεων από υπηρεσίες, υπουργεία, δικαστικούς λειτουργούς, αστυνομία, ανεξάρτητες αρχές, κ.α., και τελικά τι ίσχυσε με την εμπλοκή μου με την πολιτική ;Θυμάστε ;

- Κάνω μια προσπάθεια να έχω, τουλάχιστον εσάς τους λίγους αναγνώστες/ιες, καλά ενήμερους για όσα προηγήθηκαν. Πριν τελεστεί μια δίωξη - κατάσχεση ενδεχομένως μπορεί να παρακολουθείσε επί βδομάδες. Άλλωστε στην προσωπική μου περίπτωση ερχόντουσαν επανειλλημένα , εισαγγελέας, αστυνομία, υπάλληλοι υπουργείων και ανεξάρτητων αρχών , παρακολουθούσαν και δεν κατάφερναν να τελέσουν την δίωξη - κατάσχεση. Και ξανά από την αρχή. ( Υπάρχουν επίσημα δικαστικά έγγραφα.)

- Σας παρέθεσα πως «εξαφάνιζαν» ένα κοινωνικό μέσο στην προ διαδικτύου εποχή και πως το εξαφανίζουν στην εποχή του ίντερνετ , ενώ στον αντίποδα, όλοι οι πολιτικοί σας έχουν πληθώρα κοινωνικών sosial media, ενώ ακόμα και σήμερα την Ραδιοφωνία την έχουν ελεγχόμενη για το όφελος κομμάτων , εκκλησίας, καθώς και των οικονομικών ολιγαρχών, αντί να προκύψει συνταγματικός δημοκρατικός νόμος αδειοδοτήσεων

- Όλοι αυτοί , από τα δεξιά έως τα αριστερά, λογίζονται οι καταλληλότεροι να κυβερνούν και να διαχειρίζονται , υπονομεύοντας επί της ουσίας το δίκαιο , «κοινωνική δικαιοσύνη» , και καπηλευόμενοι τους κοινωνικούς αγώνες , την αριστερά , και το διακοσμητικό στοιχείο «δημοκρατία» ! Και μη χειρότερα, διότι προκοπή δεν είδαμε, ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε με τη ΝΔ, άλλοι επέλεξαν να φάσκουν και να αντιφάσκουν και παράλληλα να πλαισιώνουν θεσμικές θέσεις και αξιώματα με παχυλές αποδοχές.  Σήμερα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ παίζουν τον καλό και τον κακό μπάτσο. Οι μισοί υπερψηφίζουν , ενώ οι άλλοι μισοί θέλουν τα προνόμια , τις θέσεις , τις αποδοχές, όμως καταψηφίζουν !!!

- Με βασικό δεδομένο ότι ο Κοντολέων παρουσιάζεται ότι παραιτήθηκε για κάτι κωμικοτραγικό: Η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον Ανδρουλάκη, επειδή, λέει, το είχαν ζητήσει «ξένες δυνάμεις» λόγω των σχέσεών του - που δεν ήταν και τίποτα ιδιαίτερο - με την Κίνα , ενδεχομένως γι' αυτόν τον λόγο προέκυψαν όσα προέκυψαν και σε βάρος μου ;

- Και εγώ προσωπικά διατηρώ κάποιες σχέσεις με την Κίνα , όμως είναι καθαρά επιχειρηματικού χαρακτήρα, τίποτα περισσότερο, ενώ σε αντιδιαστολή με Ανδρουλάκη - Κουκάκη των οποίων είτε παρακολουθούσαν, είτε επιχείρησαν να παρακολουθήσουν τα κινητά τηλέφωνα , στην δική μου περίπτωση παραβιάστηκαν οι κωδικοί μου. Ποιοι τους παραβίασαν και γιατί , και γιατί κρατούν συνολικά σιγή ιχθύος ;

ΥΓ: Αν εγώ είμαι το λάθος λήμμα της Ιστορίας και όσοι προαναφέρονται οι σωστοί, και γίνομε πέραν του δέοντος εριστικός, σας ερωτώ: Με βασικό δεδομένο τις παρακολουθήσεις πολιτικού προσώπου και δημοσιογράφου, αυτοί οι δυο αποκλειστικά ήταν στο επίκεντρο της ΕΥΠ επί σειρά ετών ; Κανείς άλλος από δεκάδες αστικά πολιτικά κόμματα και χιλιάδες δημοσιογράφους ;Να το περιορίσουμε τόσο στενά ;Σας εξυπηρετεί στην Κουμουνδούρου ;

- Θεωρείτε ότι το spyware - Predator είναι το μοναδικό λογισμικό υποκλοπών που χρησιμοποιείται από μυστικές υπηρεσίες - κυβερνήσεις - κράτη κ.α., η κάνουν χρήση πολλών και διαφορετικών λογισμικών σύμφωνα με τον εκάστοτε ''στόχο'' ;

- Εννοώ ότι το κινητό μου τηλέφωνο, για λόγους που δεν επιθυμώ να εξηγήσω δημόσια, το έχω κλειστό - αφόρτιστο - τουλάχιστον ένα μήνα, (άρα δεν θα μπορούσε να γίνει ''στόχος'' του spyware - Predator), άρα εμένα δεν θα μπορούσαν να με παρακολουθήσουν από μυστικές υπηρεσίες αν «εγχώριες» η «ξένες δυνάμεις» είχαν ζητήσει την παρακολούθησή μου ;Τελικά ποιοι παραβίασαν τους κωδικούς μου ;Οι αναγνώστες/ιες ?

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το «παιχνίδι» ήταν στημένο από την αρχή Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">