ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα:Εμείς θα μάθουμε την αλήθεια ?


Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από την παραβίαση του λογαριασμού μας και το κλείσιμο του καναλιού glyfadaweb στο youtube ενώ το σύνολο των τοπικών ''εκπροσώπων'' κωφεύει !

Εμείς θα μάθουμε την αλήθεια, τι έχει μεθοδευτεί σε βάρος μου , από ποιούς και για ποιούς λόγους ;

Ποιοι  έκλεισαν το κανάλι και γιατί ;Έχουν την παρρησία να βγούν δημόσια και να αναφέρουν ποιοι είναι και τι επιδιώκουν ;

Αν δεν έχουν την παρρησία να εκθέσουν δημόσια ποιοι είναι και τι επιδιώκουν είναι απλά  ανθέλληνες  και προδότες , και ειδικότερα στον ανάλογο βαθμό με αυτούς που έκλεισαν στον παρελθόν τα τοπικά ραδιόφωνα της Γλυφάδας.

Σε πλήρη αντιδιαστολή με την πρόσφατη αναστολή λειτουργίας του καναλιού της Σεμίνας Διγενή το δικό μου το διέγραψαν μαζί με τους συνδρομητές του και το Youtube αναφέρει ότι ''γίνονται και λάθη'' , ενώ δεν γνωρίζουμε τίποτα για την παραβίαση του λογαριασμού σας και το κλείσιμο του καναλιού.

Τα δεκάδες βίντεο σε καμία περίπτωση δεν είχαν «επικίνδυνο περιεχόμενο» , καθώς επίσης , εικόνες που δεν δεσπόζουν καθημερινά σε χιλιάδες άλλα sosial media τα οποία παραμένουν ανέγγιχτα, και κυρίως το γεγονός ότι το youtube αναφέρει ότι ''γίνονται και λάθη'' σηματοδοτεί σαφή συμπεράσματα. 

Ασφαλώς κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει το σκεπτικό όσων διαχειρίζονται κατά τό δοκούν την πολιτεία καθώς και που αποσκοπούν οι οδηγίες της ΕΕ, που έχουν ενσωματώσει οι ελληνικές κυβερνήσεις, που ουσιαστικά επιβάλλουν έναν πολιτιστικό και διαδικτυακό τρομονόμο κατά όσων έχουν διαδηλώσει απόλυτα ειρηνικά κατά, είτε της παραχώρησης του Ελληνικού, είτε σε άλλες περιπτώσεις. 

Όσοι εξαφανίζουν στοιχεία της τοπικής μας πραγματικότητας - ιστορικά δεδομένα - είτε γίνονται αρεστά είτε όχι, δεν ανήκουν στην Πολιτεία , στους θεσμούς  και στις προνομιακές θέσεις, και ασφαλώς πρέπει να οδηγηθούν στις βίλες και τα κότερά τους.

Τα περισσότερα βίντεο του καναλιού που παραβιάστηκε και έκλεισε αποτελούσαν μια καταγραφή από τοπικά και άλλα δρώμενα μιας δεκαετίας. Δεν είχαν επικίνδυνο περιεχόμενο, ούτε τρομοκρατία, ούτε παραπομπές σε δολοφονίες και εγκλήματα. Ορισμένες ομιλίες αυτοδιοικητικού και πολιτικού περιεχομένου, εγκαίνια, πορείες, κ.α. και ειδικότερα και από ένα κόμμα το οποίο σήμερα κατά παράδοξο τρόπο κωφεύει ενώ επιδιώκει την εξουσία !


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ

glyfadaweb@gmail.com


ΥΓ: Σε εμάς ανέφεραν ''γίνονται και λάθη'' και το κανάλι έκλεισε , άρα δεν αναφέρουν όσα αναφέρουν σε πλειάδα έτερων στους οποίους έκαναν αναστολή λειτουργίας. ( Άλλο αναστολή λειτουργίας άλλο κλείσιμο - διαγραφή καναλιού - και δεν γνωρίζουμε τίποτα ! )


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα:Εμείς θα μάθουμε την αλήθεια ? Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">