ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

O Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Γλυφάδας υπέστει εγκεφαλικό


Το Δημοτικό Συμβούλιο Γλυφάδας συνεδρίασε στις 28-09-2022, υπό την προεδρία του αντιπροέδρου του κ. Γιάννη Τζούβελη.

Όπως ενημέρωσε το Σώμα ο Δήμαρχος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και καρδιολόγος κ. Στρατής Παναγάκος, βρίσκεται στην Γερμανία προκειμένου να υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες κι αναγκαίες θεραπείες, για την αποκατάσταση της υγείας του, μετά το βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στις αρχές του περασμένου Αυγούστου.

Επισήμανση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Εμείς ως δημότες ευχόμαστε περαστικά στον κ. Παναγάκο , όμως , όπως όλα δείχνουν υφίσταται και η θεία δίκη , όταν επί σειρά ετών εξυπηρετούνται υδραυλικοί και λοιποί γραφικοί από την δημοτική αρχή, ενώ στον αντίποδα επικρατεί σιγή ιχθύος για το επανειλημμένα διωκόμενο και κατασχεμένο τοπικό ραδιόφωνο ΓΛΥΦΑΔΑ FM, και ουδέποτε ως τοπική σελίδα της Γλυφάδας επί οκτώ χρόνια τύχαμε τις απολαβές όλων των υπολοίπων.

Σημείωση: Κύριε Γιάχο ως τέως πρόεδρος του ΔΣ του δήμου Γλυφάδας, καθώς και δημοτικός σύμβουλος του παρόντος , και παράλληλα εκδότης τοπικής διαδικτυακής εφημερίδας, από την εποχή που διατελούσατε πρόεδρος, μέχρι σήμερα, υπάρχει κάποιο τοπικό ΜΜΕ - ''δημοσιογράφος'' ο οποίος δεν έτυχε καμιάς συμβολής του Δήμου Γλυφάδας ; 

Αν υπάρχει, ποιος είναι και γιατί ;

Προσωπικά, από το 2014 , διαπιστώνοντας από τα πρώτα δημοτικά συμβούλια στα οποία παρευρέθηκα , την καθολική ανισότητα την οποία διαμόρφωνε η δημοτική αρχή Παπανικολάου , με εξυπηρετούμενους και συμβασιούχους ένα υπερήλικα ''ρεπόρτερ'' αναμνηστικών φωτογραφιών , τους Σκούφη - Καραχάλιο , κ.α., δεν ξαναπάτησα το πόδι μου στον Δήμο.

Παράλληλα σας υπενθυμίζω ότι η συμβολή της ''γαλάζιας'' δημοτικής αρχής στον δήμο, και τους δημότες, ήταν με το καλημέρα ανάληψης των καθηκόντων τους, να διαγράψουν από την σελίδα του δήμου όσες τοπικές σελίδες δεν άνηκαν σε υποστηρικτές της Νέας Δημοκρατίας, άρα και την δική μας. 

- Το λιγότερο ντροπή και καθολική κατάλυση της τοπικής δημοκρατίας, καθώς και της ελευθερίας του τύπου της έκφρασης και του λόγου, όταν είναι γνωστό ότι σε  τοπικό επίπεδο δεν υφίστανται εκατοντάδες, η ακόμα χιλιάδες δημότες οι οποίοι/ες επέλεξαν επί δεκαετίες, και κυρίως ανιδιοτελώς να ασκούν το τοπικό λειτούργημα. 

Αν το σκεπτικό που διέπει τους διοικούντες είναι: Tα πάντα όλα επιχειρήσεις επιδοτούμενες με συμβάσεις κ.α. μεθοδολογίες από τον Ο.Τ.Α Δήμο Γλυφάδας, εμείς τονίζουμε ότι προτείναμε δημόσια από το 1977 δεχόμενοι διώξεις - κατασχέσεις έως το 2015 την δημιουργία δημοτικού Ραδιοφωνικού ΜΜΕ. 

Ποιές είναι οι επιχειρήσεις του ''γαλάζιου'' δημάρχου, του προέδρου του Δ/Σ , καθώς και όλων των αντιδημάρχων οι οποίοι απολαμβάνουν τις παχυλές αποδοχές από τον δήμο Γλυφάδας ; Επίσης, ποιές είναι οι επιχειρήσεις που έχουν τα άτομα στα οποία έκαναν τις συμβάσεις καθολικά άνισα και προαναφέρονται ;

Δεν μπορώ να γνωρίζω τι επίπεδο αντίληψης διέπει τους χιλιάδες συμπολίτες μας , όμως γνωρίζω ότι την αδικία δεν την δέχετε κανείς , ενώ στον Δήμο Γλυφάδας την ψηφίζουν και την συντηρούν επί δεκαετίες.

Είναι δυνατόν να εκπροσωπούνται οι δημότες από τα αστικά πολιτικά κόμματα και τις παρατάξεις τα οποία στον Δήμο Γλυφάδας παίρνουν ''παραμάσχαλα'' τα πάντα όλα και κάθε κόμμα έχει τα προσωπικά του τοπικά ΜΜΕ , ιστοσελίδες , και εφημερίδες ; Γίνετε ; 

Έρχεται το Χ αστικό κόμμα, και έπειτα το επόμενο, με στελέχη τα οποία μεριμνούν με τα χρήματα του συνόλου να εξυπηρετούνται πάντα και μόνο οι δικοί τους , καθώς και όσοι δηλώνουν βολικοί στην συστημική προπαγάνδα υπέρ των διοικούντων, όμως αυτό δεν λέγεται δημοσιογραφία, και στον αντίποδα δεν χαρακτηρίζεται ορθή άσκηση εκπροσώπησης της τοπικής κοινωνίας.

Αυτό το καθεστώς, ΝΔ - ΠΑΣΟΚ , ΝΔ - ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, ΝΔ  υφίσταται επί 50 χρόνια στον Δήμο Γλυφάδας εξυπηρετώντας τα στενά συμφέροντα της εκλογικής τους πελατείας καθώς και της κομματοκρατίας, για εμάς τι ισχύει ?

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: O Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Γλυφάδας υπέστει εγκεφαλικό Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">