ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο καιρός με τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο: Ξανά ημέρες καλοκαιριού από την Πέμπτη – Τελευταίο «κύμα» για φέτος (video)


Αν και λίγο σήμερα η θερμοκρασία στα δυτικά θα ανέβει, κανονικές θερμοκρασίες προβλέπονται, σύμφωνα με το μετεωρολόγο της ΕΡΤ Παναγιώτη Γιαννόπουλο.

Από αύριο όμως ο καιρός θα είναι ξανά καλοκαιρινός, σε ένα κύμα «τελευταίας ζέστης» για φέτος, έντονης όμως, ειδικά για μετά το μισό του Σεπτέμβρη.

Η θερμοκρασία που θα κορυφωθεί την Παρασκευή και το Σάββατο όπου τα θερμόμετρα στα ηπειρωτικά θα ξεπεράσουν οπωσδήποτε και τους 35 βαθμούς φθάνοντας μάλιστα σε περιοχές όπως η Θεσσαλία, η ανατολική Στερεά και η Πελοπόννησος και τους 37 ίσως και τους 38 βαθμούς.

Παναγιώτης Γιαννόπουλος – Φυσικός Μετεωρολόγος ΜSc. FRMetS

Την Τετάρτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις.

Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, θα φτάσει στα βόρεια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 27 με 30 και στην υπόλοιπη χώρα τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπεται μια ηλιόλουστη ημέρα. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί μέχρι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: ΕΡΤ

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/4REDOrJ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο καιρός με τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο: Ξανά ημέρες καλοκαιριού από την Πέμπτη – Τελευταίο «κύμα» για φέτος (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">