ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η πρόταση διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζεται το Σάββατο στη ΔΕΘ – Τι λέει ο Ν. Ηλιόπουλος στην ΕΡΤ (video)


Στην ΔΕΘ βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας ενόψει και της αυριανής του ομιλίας με τις προτάσεις της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Από τη Θεσσαλονίκη μίλησε στην ΕΡΤ ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος αναλύοντας τις θέσεις του κόμματος για την ακρίβεια, την ανάπτυξη και τον εκλογικό νόμο. «Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα θα είναι μια προγραμματική ομιλία για το πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθήσει η χώρα την επόμενη ημέρα και θα ορίζει μια προοδευτική πολιτική αλλαγή», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μιλώντας στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ.

Όπως είπε, αντικειμενικά τα ζητήματα στα οποία θα εστιάσει ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα είναι η ακρίβεια και ο πληθωρισμός.

«Αυτή την στιγμή η χώρα καταγράφει συνεχώς αρνητικά ρεκόρ στην τιμή της χονδρεμπορικής και σε μια σειρά από βασικούς δείκτες για την καθημερινότητα των πολιτών επειδή η κυβέρνηση Μητσοτάκη αρνείται να πάρει μια σειρά από ρυθμιστικά μέτρα», πρόσθεσε ο κ. Ηλιόπουλος.

Σύμφωνα με τον κ. Ηλιόπουλο «ο κ. Μητσοτάκης έχει αποκλείσει τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα από το ταμείο Ανάκαμψης». Αναφορικά με το θέμα των εκλογών και την πιθανή αλλαγή του εκλογικού νόμου τόνισε ότι «είναι θεσμική παρακμή να αλλάζουμε τον εκλογικό νόμο κάθε δύο χρόνια».

Πηγή: ΕΡΤ

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/bZ3Qrgo
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η πρόταση διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζεται το Σάββατο στη ΔΕΘ – Τι λέει ο Ν. Ηλιόπουλος στην ΕΡΤ (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">