ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Χολαργός: Συμμορία άρπαξε χρηματοκιβώτιο με κοσμήματα αξίας 150.000 ευρώ από ζευγάρι ηλικιωμένων (video)


Συμμορία απατεώνων – κλεφτών «σήκωσαν» το χρηματοκιβώτιο που είχε στο σπίτι του ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στο οποίο φύλαγαν κοσμήματα και ρολόγια αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης (25/10) με το ηλικιωμένο ζευγάρι να υποδέχεται στο διαμέρισμα του ένα άλλο ζευγάρι υποψήφιων ενοικιαστών ενός άλλου σπιτιού που έχουν. Για λόγους προστασίας από τον κορονοϊό, το ζευγάρι των απατεώνων είπε στους ηλικιωμένους να καθήσουν στο μπαλκόνι καθώς και ο καιρός προσφέρονταν για κάτι τέτοιο.

Ωστόσο, κατά την είσοδο τους στο διαμέρισμα του ζευγαριού είχαν φροντίσει τεχνηέντως ώστε η πόρτα να μην κλείσει τελείως και τουλάχιστον ένας συνεργός τους να μπει και να κάνει το σπίτι «φύλλο και φτερό». Είχε μάλιστα αρκετή ώρα στη διάθεση του, καθώς οι συνομιλίες για την ενοικίαση του άλλου διαμερίσματος από τους δήθεν υποψήφιους διήρκησαν περισσότερο από 15 λεπτά. Το αποτέλεσμα ήταν ο συνεργός ή οι συνεργοί τους, να εντοπίσουν το χρηματοκιβώτιο που υπήρχε στο υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος και να το ξηλώσουν.

Όταν οι ηλικιωμένοι αντιλήφθηκαν τι έχει συμβεί ήταν πολύ αργά. Ενημερώθηκε η Άμεση Δράση και το Τμήμα Ασφαλείας Παπάγου – Χολαργού, όπου ανέφεραν ότι στο χρηματοκιβώτιο υπήρχαν κοσμήματα και ρολόγια αξίας περίπου 150.000 ευρώ και κάποια μετρητά. Οι αστυνομικοί πήραν δακτυλικά αποτυπώματα και αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείς που ενδεχομένως έχουν καταγράψει τους δράστες.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/1PiQNo9
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Χολαργός: Συμμορία άρπαξε χρηματοκιβώτιο με κοσμήματα αξίας 150.000 ευρώ από ζευγάρι ηλικιωμένων (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">