ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γιάννης Μαντζουράνης: Όχι άλλο Μητσοτάκη!


Μέσα από πέντε δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Γιάννης Μαντζουράνης αναδεικνύει σε βίντεο, που ανήρτησε στα Social Media, τα ψέματα του ιδίου και της παρέας του Μαξίμου. Ψέματα, που χαρακτηρίζουν την επικίνδυνη διακυβέρνηση  Μητσοτάκη εδώ και τρία χρόνια.

Η πρώτη δήλωση έγινε το 2019, τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανιζόταν ως ο σωτήρας της Ελλάδας και ανερυθρίαστα υποστήριζε ότι επιλογή του είναι «ένα μεγάλο όχι στα ψέματα και στη φτώχεια».

Τρία χρόνια μετά, το 2022, εκατομμύρια πολίτες έχουν φτωχοποιηθεί, εκατομμύρια πολίτες βρίσκονται αντιμέτωποι με έναν δυσβάσταχτο χειμώνα ακρίβειας, ανεργίας και απελπισίας, με την υπογραφή Μητσοτάκη.

Απέναντι σε αυτή την δυστοπική πραγματικότητα, όπως αναδεικνύει το βίντεο, που ανήρτησε ο δικηγόρος και μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντί να σκύψει πάνω από τα προβλήματα των πολιτών, αντί να σταματήσει να επιδοτεί τους κερδοσκόπους και τα καρτέλ, απευθύνεται στον λαό ως σχολιαστής μιας εικονικής πραγματικότητας.

Αυτές οι πέντε δηλώσεις μαρτυρούν την αλαζονεία, την ανεπάρκεια και την αδιαφορία του για τις ανυπέρβλητες δυσκολίες επιβίωσης, που αντιμετωπίζουν ο πολίτες και οξύνθηκαν από την αντιλαϊκή πολιτική της Κυβέρνησής του.

«Ως εδώ, όχι άλλο Μητσοτάκη», αναφέρει στο βίντεο ο Γιάννης Μαντζουράνης και επισημαίνει ότι η απάντηση στην αλαζονεία, αναξιοπιστία και ανικανότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι αντίσταση, αλληλεγγύη και αλλαγή.

Ακολουθεί το βίντεο


Επισήμανση του Γιάννη Κουρδομένου: Κύριε Μαντζουράνη στις εθνικές εκλογές θα είσαι υποψήφιος βουλευτής ;Ο υποφαινόμενος έχασε μια δεκαετία από την ζωή του παρευρισκόμενος σε διαδηλώσεις, πορείες, συλλαλητήρια, απεργιακές κινητοποιήσεις, περιοδείες, ομιλίες, και επιπροσθέτως ξενύχτησε περισσότερα από τρια χρόνια ώστε να αναρτούνται δελτία τύπου, βίντεο, κ.α. ώστε το 2014 να τεθεί εκτός εκλογών στον ίδιο του τον τόπο από ξενόφερτους και ξενόφερτες κυράτσες. 

Επιπροσθέτως , για την πλήρη κατάλυση του καταστατικού του κόμματος ενημέρωσα, τόσο τον πρόεδρό σας, όσο και σειρά από πρωτοκλασάτα στελέχη , και έπειτα των ενεργειών μου διαπίστωσα ένα κόμμα το οποίο είχε στην Β.Αθήνων τον Παναγούλη !

Ειδικότερα, ποιο ήταν το σκεπτικό του προέδρου σας ο οποίος έθεσε υποψήφιο τον Παναγούλη ;Συνάδει με ιδεολογία αριστεράς ;Τονίζεται ότι ο υποφαινόμενος έχει δεχθεί πλειάδα διώξεων - κατασχέσεων τις οποίες μεθόδευσε η ένωση διαπλεκόμενων ολιγαρχών και το ''βαθύ κράτος της κομματοκρατίας'' για όσα ανακινούσε δημόσια ραδιοφωνικά. Ο Παναγούλης πότε δέχτηκε ίχνος διώξεως ;( Υπάρχουν τα πειστήρια )

Τέλος, ο Παναγούλης επί μια τετραετία βουλευτής ενδιαφερόνταν για την περιφέρεια Πελλοπονήσου, και την ιδιαίτερη πατρίδα του, ενώ ουδέποτε επέδειξε ενδιαφέρων για την εκλογική του περιφέρεια. Στην τοπική ΟΜ συνέβαιναν σημεία και τέρατα ενώ ο Παπαγούλης ήταν σε όλα απών.

Ενδεχομένως με την υπογραφή Μητσοτάκη υφίστανται πολλά και διάφορα , είναι σαφές ότι επιδοτούνται καρτέλ και ολιγαρχικά συμφέροντα της πλουτοκρατίας, όμως, και επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ, εκτός της οφέλειας πλειάδας στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, η Ελληνική κοινωνία προκοπή δεν είδε. 

Από το δικό μου μετερίζι σας καλώ να δώσετε έμφαση στις τοπικές σας ΟΜ, και τους συντρόφους σας , διότι το αντίσταση, αλληλεγγύη και αλλαγή το διαμορφώσαμε τα χρόνια πριν τις εκλογές του 2014 και προέκυψε απτό αποτέλεσμα, ενώ κάποιοι στη συνέχεια έπραξαν προβοκάτσια σε βάρος μας.

Η μοναδική αξίωση των ακροαριστερών ήταν να εξαιρεθούν από τις εκλογές οι αυτόχθονες ώστε να συμμετάσχουν οι ίδιοι/ες οι οποίοι τουλάχιστον στην Γλυφάδα είναι ξενόφερτοι/ες. Ειδικότερα , οι κυράτσες που είχαν την εν λόγω αξίωση, παράληλλα λίγων έτερων του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είχαν συμμετάσχει ούτε στο 1% όσων συμμετείχα επί μια δεκαετία. 

Ακόμα και στην ιδρυτική διακύρηξη του κόμματός τους, της ΛΑΕ, δεν ήταν παρόντες/ουσες, ενώ ο υπονομευμένος από δαύτους/ες ήταν παρόν και την κάλυψε ώστε να παρέχει σε κοινωνικό επίπεδο που έχουμε οδηγηθεί ως κοινωνία , και ειδικότερα τοπική ! Αυτή είναι αριστερά ? Είναι αριστερές/οί ?

Έχοντας εξασφαλισμένες θέσεις και μισθούς του δημοσίου επιδιώκουν και τις πολιτικές, καθώς επίσης, και τις αυτοδιοικητικές θέσεις - προνόμια, και αντί της αλληλεγγύης από την πλευρά τους διαμορφώνουν υπονομεύσεις, τόσο σε επίπεδο έτερων στελεχών, όσο και ευρύτερα συνολικά της κοινωνίας.

Αν ήμουν στη θέση του κ. Μαντζουράνη, όσο και να ενοχλούσα, το δικό μου μήνυμα θα ήταν: Όχι άλλη πολιτικοκοινωνική σήψη, και κρατήστε τα ψήφουλά σας να τα μοιράζεται μεταξύ σας οι ομάδες, συνιστώσες, και κλίκες για την προσωπική σας ευημερία και όφελος. 

- Με τις δικές μου ενέργειες, οι οποίες υποτίθεται ότι είχαν ενοχλήσει Λαετζήδες/ουδες κ.α. του ΣΥΡΙΖΑ εξασφάλισαν στις δημοτικές εκλογές του 2014 στον Δήμο Γλυφάδας περίπου 5.000 χιλιάδες ψήφους και είχαν καταλάβει τρία έδρανα. Διαπιστώσαμε πόσες ψήφους πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και η ΛΑΕ, στις δημοτικές εκλογές του 2019 που δεν υφίσταντο οι δικές μου ενέργειες. Ο Σύριζα έχασε τα 3/4 των ψήφων, και η ΛΑΕ πήγε άπατη.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γιάννης Μαντζουράνης: Όχι άλλο Μητσοτάκη! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">