ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τα Αθηναϊκά αμερικανοκίνητα '' ΜΜΕ ''


Πολύ συχνά δοκιμάζω, ( τεστάρω ,) τι έχουν στήσει οι φερόμενοι δημοσιογράφοι των Αθηναϊκών '' MME '' , τύπου Τριανταφυλλόπουλος , ώστε να υπάρχουν απτά αποδεικτικά στοιχεία ότι όλοι αυτοί υπηρετούν  τους Μασόνους - Εβραίους και είναι αμερικανοκίνητοι.

Ενδεικτικά σας παραθέτω το πρόσφατο πείραμα , ( τεστάρισμα ), ώστε να έχετε πλήρη εικόνα τι εξυπηρετεί η σελίδα του Τριανταφυλλόπουλου.

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, (πριν από 2 ημέρες) , στις 3:11 μ.μ. επικοινωνώ με την σελίδα του Τριανταφυλλόπουλου εκθέτοντας τα ακόλουθα:

Τεχνητή νοημοσύνη ΑΙ στην Ελληνική γλώσσα

Έχω δημιουργήσει μια φτηνή μονάδα τεχνητής νοημοσύνης  AI η οποία λειτουργεί στην Ελληνική γλώσσα και προγραμματίζεται χωρίς να αγγίξεις την μονάδα μέσω της φωνής σου. Ενδιαφέρεστε να το παρουσιάσετε ;

Έπειτα του μηνύματος δεν λαμβάνω καμία απάντηση, αντιθέτως την επόμενη ημέρα 1 Οκτώβρη η σελίδα του αμερικανοκίνητου υποστηρικτή αναρτά ένα ντενεκέ ξεγάνωτο τον οποίο επιχειρεί να παρουσιάσει ως ρομπότ ΑΙ τεχνητής νοημοσύνης ο Μασόνος - Εβραίος Έλον Μάσκ.

Ειδικότερα, αυτό που προβάλλει η σελίδα του Τριανταφυλλόπουλου , το οποίο αναφέρουν ότι θα είναι έτοιμο έπειτα από πέντε ολόκληρα χρόνια , σε σχέση με ήδη υπάρχοντα ρομπότ, είτε αμερικάνικα της Boston Dynamics,
είτε και ιαπωνέζικα είναι ένας τενεκές ξεγάνωτος.

Ο Μάσκ έστησε μια παρουσίαση για εντυπωσιασμό, με ένα ρομπότ το οποίο δεν είναι έτοιμο, ούτε θα είναι έτοιμο σε πέντε χρόνια , ενώ είναι σαφές ότι σειρά έτερων προηγούνται με σειρά έτοιμων υλοποιήσεων ΑΙ.

Να χαίρεστε τους δημοσιογράφους τύπου Τριανταφυλλόπουλος οι οποίοι προωθούν την Μασονία και τα συμφέροντα των Αμερικανών εις βάρος της χώρας μας , της γλώσσας μας και των Ελλήνων , όμως , έτσι δεν πρόκειται να πάμε ως χώρα και λαός ποτέ μπροστά. 

- Αυτή την οικονομική μονάδα, ( ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ), η οποία λειτουργεί στην Ελληνική γλώσσα, προσωπικά την προορίζω για τα παιδιά της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, του γυμνασίου, ώστε να εξικοιωθούν με την ΑΙ και να μπορέσουν να την αναπτύξουν ακόμα περισσότερο στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ, φτιάχνοντας οι ίδιοι τα ''έξυπνα σπίτια'' και συσκευές τους, αντί να αγοράζουν μασονικές συσκευές για περισσότερα κέρδη των Μασόνων και των Εβραίων που εξυπηρετεί ο Τριαν/ος οι οποίες δεν υποστηρίζουν τα Ελληνικά, διότι ως χώρα βρισκόμαστε έτη φωτός πίσω από τις άλλες χώρες.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όσα ακολουθεί ο Μάσκ , όπως τα ακολουθεί βήμα προς βήμα, τα είχα παρουσιάσει ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ από τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM πριν από 30 χρόνια. ( Εκείνη την εποχή ο Μάσκ δεν γνώριζε από αυτά τα θέματα απολύτως τίποτα, και τίθεται το ερώτημα: Τι έκαναν στα ξενοδοχεία της Γλυφάδας πριν από τρεις δεκαετίες οι αμερικανοί με τα περίεργα βαλιτσάκια ? )

Ειδικότερα: Αυτοκίνητα με autopilot, τηλεπικοινωνιακοί δορυφόροι χαμηλής τροχιάς , φωτοβολταϊκά σε κάθε στέγη , καθώς και τεχνητή νοημοσύνη ΑΙ αποτελούσαν το αντικείμενο των εκπομπών μου σε μια χώρα που δεν υπήρχε ούτε ένας ακόμα να ασχολείται δημόσια με αυτούς τους τομείς σε ραδιοτηλεοπτικό επίπεδο , προτείνοντας να ισχύσουν στους Ο.Τ.Α. Αντί αρωγής δεχόμουν διώξεις - κατασχέσεις από τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ - ΝΔ οι οποίες είχαν στους δήμους τα κομματικά τους στελέχη στην υπηρέτηση των μασόνων διαπλεκόμενων ολιγαρχών - καναλαρχών. ( Αμφισβητείτε ; )

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ 

ΥΓ: Η δοκιμή έγινε, το πόρισμα είναι σαφές, και τελικά η παρουσίαση θα γίνει σε λίγες ημέρες από την δική μας τοπική σελίδα.

Όπως γράφουν τα Αττικά Νέα * Τριανταφυλλόπουλος - Μασόνος 

* Συγνώμη δεν το γνώριζα , όμως , ο μισός Ελληνικός λαός σήμερα , είτε είναι μασόνος, είτε κρυφομασόνος, είτε υποστηρικτής και καταναλωτής των Μασόνων, και στον αντίποδα, περιμένουν και Ελληνική Ανάπτυξη από την μασονική κυβέρνηση Μητσοτάκη ! 




* Όταν ως χώρα , ( Ελληνικές κυβερνήσεις ) , ''πετάς'' τα δις του Ελληνικού λαού για Αμερικανικούς , Γαλλικούς & Ρωσικούς εξοπλισμούς - τεχνολογίες είναι σαφές ότι δεν μπορεί να προκύψει ΕΡΕΥΝΑ και ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ στην δική σου χώρα, άρα Ελληνική Ανάπτυξη, εκτός αν υπάρχουν θαυματοποιoί στις μέρες μας οι οποίοι θα κάνουν θαύματα. 

* Aναρωτήθηκες έστω μια φορά πως πέτυχαν να διαθέτουν τις τεχνολογιές που πωλούν οι προαναφερόμενες χώρες ; Πετώντας τα δις του προυπολογισμού τους σε εισαγόμενα το πέτυχαν , η επενδύοντας στην εσωτερική τους παιδεία , έρευνα - τεχνολογία - ανάπτυξη ? 

* Έχουμε και τον Κίτσο , ο οποίος μας ανέφερε: Πως γίνετε πιο φτωχή η χώρα μας όταν εγώ αγοράζω εισαγόμενα; Ίσα - ίσα που αγοράζοντας εισαγόμενα εκσυχρονίζομαι και τώρα διαθέτω όσα δεν υπήρχαν στην Ελλάδα.  Κάθε ''Κίτσος'' αδυνατεί να έχει την συνολική εικόνα των δις που φεύγουν απο την Ελλάδα και ταξιδεύουν σε μια άλλη χώρα, διαμορφώνοντας τους όρους ισχυρής οικονομίας και αναβάθμισης της σε τεχνολογικό επίπεδο, όταν εμείς δεν παράγουμε τίποτα. Αυτό αν το δεις μακροπρόθεσμα, σε βάθος χρόνου, η Ελληνική Οικονομία θα οδηγηθεί στο απόλυτο τέλμα, ενώ κάθε Κίτσος θα έχει πολλές εισαγόμενες συσκευές και αγαθά. Να δούμε τι θα τα κάνουν όταν θα λαμβάνουν αιώνια το ήμιση των αποδοχών όλων των υπολοίπων ανεπτυγμένων χωρών, και θα είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν ένα ζευγάρι επώνυμα εισαγόμενα αθλητικά παπούτσια με το ίδιο ποσό που ένας συνομηλικός τους το 1980 αγόραζε ένα διαμέρισμα με το κλειδί στο χέρι. ( Αυτό ήδη ισχύει σήμερα το 2022. )


Ειδικότερα:
To 1982 με 500.000 χιλιάδες δραχμές αγόραζες ένα διαμέρισμα υπερπολυτελείας με το κλειδί στο χέρι. Με τα ίδια χρήματα σήμερα το 2022 , 
1.467 ευρώ , αγοράζεις μόνο ένα ζευγάρι εισαγόμενα επώνυμα αθλητικά παπούτσια και έχεις και το χαρτόκουτο να τα βάζεις μέσα ! ( Ελπίζω τώρα να κατάλαβες γενικά τι διαμόρφωσαν οι Μασόνοι και οι Φιλοαμερικάνοι. Αυτά δεν τα αναφέρει καθόλου ο δήθεν Ταρζάν . )




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τα Αθηναϊκά αμερικανοκίνητα '' ΜΜΕ '' Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">