ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Απειλές Μίχου: «Θα τους πάρω μαζί μου». Απειλεί πολιτικούς, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες


Ο βιαστής και μαστροπός της 12χρονης από τον Κολωνό, Ηλίας Μίχος, στέλνει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση ότι κανένας δεν θα ξεμπερδέψει τόσο εύκολα σε αυτή την δυσώδη υπόθεση.

«Όταν αποφασίσει να μιλήσει θα βρεθούν με χειροπέδες στη ΓΑΔΑ» δηλώνει ο  δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας».

Ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας έκανε μια δήλωση-σοκ, στην οποία αναφέρεται πως όταν ο 53χρονος αποφασίσει να μιλήσει στην Ανακρίτρια για τους επώνυμους που εμπλέκονται στη φρικιαστική υπόθεση, «τότε στελέχη από την επιχειρηματική και πολιτική ζωή του τόπου και τον καλλιτεχνικό χώρο, θα βρεθούν με χειροπέδες στην ΓΑΔΑ»!

Ο κ. Νουλέζας αφήνει και αιχμές κατά της Ελληνικής Αστυνομίας λέγοντας πως αν ήθελε «θα είχε αντιδράσει ταχύτερα και αποτελεσματικότερα», ενώ επισημαίνει ότι απεύχεται «άνωθεν παρέμβαση να την γλυτώσουν μεγαλοσχήμονες που μπαινόβγαιναν στο Μάρκετ του Η.Μ. και αναχωρούσαν μαζί τους με πολυτελή οχήματα και έχουν χάσει εσχάτως τον ύπνο τους».

Για να αφήσει και ένα ξεκάθαρο υπονοούμενο ότι υπάρχουν στοιχεία επ’ αυτού: «Τα ηλεκτρονικά αποτυπώματα τους όμως δεν μπορούν να σβηστούν».

Βέλη όμως εξαπολύει ο γνωστός δικηγόρος και κατά της Κυβέρνησης με αναφορά σε «πολιτικό υπόκοσμο»: «Δεν πείθομαι ότι η Κυβέρνηση αυτή είναι πραγματικά αποφασισμένη να εξαρθρώσει συντρίψει το βρώμικο κύκλωμα παιδεραστίας που εξαπλώνεται επικίνδυνα στην Ελλάδα. Τον πολιτικό υπόκοσμο».

H δήλωση του Βασίλη Νουλέζα:

«Όταν ο Ηλ. Μίχος αποφασίσει να μιλήσει. Θα προκληθεί πολιτικός σεισμός. Όταν αποφασίσει να μιλήσει στην κ 33 η Ανακρίτρια Αθηνών ο προφυλακισμένος Μίχος που επέλεξε προς το παρόν να σιωπήσει ,για όσους ( επώνυμους) εμπλέκονται στην υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 12χρονης από τα Σεπόλια και ενδεχομένως δεν συγκαταλέγονται στην περιβόητη λίστα των 213 ατόμων. Τότε στελέχη από την επιχειρηματική και πολιτική ζωή του τόπου(πέραν όσων δημοσιοποιήθηκε το ονοματ/μο τους και αποπέμφθηκαν), τον καλλιτεχνικό χώρο θα βρεθούν με χειροπέδες στην ΓΑΔΑ. Θα τεθεί ζήτημα ηθικής τάξης τουλάχιστον.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί και παραπεμφθεί στην Δικαιοσύνη και προφυλακισθεί άγνωστοι, άσημοι και κοινοί θνητοί που επικοινώνησαν η ασέλγησαν καταβάλλοντας οικονομικό αντάλλαγμα στην άβουλη 12χρονη. Αν ήθελε η ΕΛ.ΑΣ θα είχε αντιδράσει ταχύτερα και αποτελεσματικότερα.

Απεύχομαι άνωθεν παρέμβαση να την γλυτώσουν μεγαλοσχήμονες που μπαινόβγαιναν στο Μάρκετ του Η.Μ. και αναχωρούσαν μαζί τους με πολυτελή οχήματα έχουν χάσει εσχάτως τον ύπνο τους. Τα ηλεκτρονικά αποτυπώματα τους όμως δεν μπορούν να σβηστούν.

Δεν γνωρίζω αν ο κ. Εισαγγελέας ποινικής δίωξης έχει στα χέρια του αυτήν την πλούσια λίστα.

Δεν πείθομαι ότι η Κυβέρνηση αυτή είναι πραγματικά αποφασισμένη να εξαρθρώσει συντρίψει το βρώμικο κύκλωμα παιδεραστίας που εξαπλώνεται επικίνδυνα στην Ελλάδα.Τον πολιτικό υπόκοσμο. Χρειάζεται περαιτέρω αυστηροποίηση του υφιστάμενου νομοθετικού πλαισίου».

Επισήμανση του Γ.Κ: Πραγματικά απίστευτες καταστάσεις. Ποιούς εννοεί ο παιδοβιαστής - μαστροπός ;Ειδικότερα, έχοντας φωτογραφηθεί με πληθώρα πολιτικών προσώπων, με την δήλωση του δίνει λαβή σε ορισμένα media να εκθέτουν τις φωτογραφίες τέως προέδρων της δημοκρατίας, τέως πρωθυπουργών κ.α. Είναι ορθό ;

Οφείλουν άπαντες να συμβάλουν, και ειδικότερα η κυβέρνηση, ώστε να ξεκαθαρίσει το πλαίσιο και να αποδοθεί δικαιοσύνη, ώστε να μην υφίστανται σκιές και υπόνοιες, καθώς επίσης, και όσα βλέπουμε δημόσια σε εφημερίδες και λοιπά media. Όσοι εμπλέκονται με την υπόθεση ''να βρουν τον δρόμο τους'' και να λήξει η δημόσια έκθεση όλων των υπολοίπων.

- Ο Μίχος, και κάθε μoιχος , ενδεχομένως μπορεί να είχε σκοτώσει και 100 ανθρώπους, αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι όσοι είχαν φωτογραφηθεί μαζί του είναι και οι ίδιοι είτε συνεργοί είτε και δολοφόνοι.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Απειλές Μίχου: «Θα τους πάρω μαζί μου». Απειλεί πολιτικούς, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">