ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το έκτρωμα νέα τάξη πραγμάτων


Το έκτρωμα νέα τάξη πραγμάτων , αυτό το φασιστοειδές το οποίο απαρτίζεται από μια χούφτα οικονομικούς ολιγάρχες , κυρίως μασόνους , σιωνιστές , ιλουμινάτι , κ.α. , ιδιοκτήτες και μετόχους των sosial media, αποδεικνύεται στην πράξη χειρότερο και από ''τους δικούς μας'' διαπλεκόμενους ολιγάρχες.

1ον) Από το 2016 , έπειτα από ανάρτηση η οποία αφορούσε κανάλι ολιγάρχη - καναλάρχη, ''πάγωσε'' η σελίδα του Glyfadaweb στο facebook.

2ον) Πριν από λίγες βδομάδες, την ημέρα που φερόταν να είναι στη χώρα μας ο Μάσκ, παραβίασαν τον ασφαλισμένο κωδικό της google , ( άραγε ποιοι ; ) , και μου έσβησαν το κανάλι του glyfadaweb καθώς και τους συνδρομητές του.

3ον) Πριν από λίγες ημέρες μου μπλοκάρισαν την είσοδο και στην προσωπική μου σελίδα στο facebook, η οποία έχει το όνομά μου , και με παρέπεμψαν σε μια έτερη χωρίς ακολούθους ''αναγνώστες'' η οποία ήταν δημιουργημένη το 2010 δοκιμαστικά και δεν την χρησιμοποιούσα.

Αυτό έγινε έπειτα από μία ανάρτηση η οποία αφορούσε την τεχνητή νοημοσύνη ΑΙ, και ειδικότερα την εκτός σύνδεσης. Είναι γνωστό τι ισχύει με τις online πλατφόρμες ΑΙ της Google, της Αmazon κ.α., οι οποίοι σε παρακολουθούν 24ώρες το 24ώρο, και προφανώς οι συνεργαζόμενοι οικονομικοί ολιγάρχες Google & F/B ''σπάστηκαν'' διότι έχουν επενδύσει τι πρέπει να ισχύει στη χώρα μας. Επίσης, η συνεργασία τους με την κυβέρνηση Μητσοτάκη , των παρακολουθήσεων , είναι γνωστή.  

Το εν λόγω μαύρο χάλι, των φερόμενων κοινωνικών μέσων, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν είναι κοινωνικά μέσα , αποτελούν εργαλείο ελέγχου και παρακολούθησης των δισεκατομμυρίων ανθρώπων του πλανήτη πέντε πολυεθνικών - οικονομικών παραγόντων - οι οποίοι συναλλάσονται με κυβερνήσεις και μεταβιβάζουν κατά το δοκούν οτιδήποτε αφορά τα προσωπικά μας δεδομένα.

Όπως έλεγαν παλιότερα.  "ἀεὶ σὲ οἰκτίρω" , η ''Αι σιχτίρ ρε''.

- Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο, και ότι μπορείτε να καταλάβετε, αν και αμφιβάλω ότι όσοι/ες την ψώνισαν στην Ελλάδα με κινητά και σόσιαλ έχουν πλήρη επίγνωση  τι ακριβός ισχύει. 


- Από Δημοκρατία, πολυφωνία - πλουραλισμό μηδέν εις το πηλίκον.

- Σας θέλουν εργαλειάκια καταναλωτικά και επιρρεπή στον πλήρη έλεγχο και την χειραγώγηση τα οποία θα έχουν και καλά ‘’κοινωνικά δίκτυα‘’ μόνο για να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των οικονομικών ολιγαρχών και των συνεργατών τους πολιτικών. Το κοινωνικά, αν πράγματι ήταν αυτός ο λόγος υπάρξεώς τους διαμορφώνουν σε όλα τα επίπεδα καθοριστικές αλλαγές και κυρίως σε πολιτικοικονομικό επίπεδο. 

Αλήθεια, ‘’κοινωνικά‘’ τα οποία δεν ανήκουν στην κοινωνία ,ανήκουν σε πολυεθνικές και οικονομικούς ολιγάρχες ,  και δεν μπορεί κανείς πλέον να αναφέρει την αλήθεια , λογίζονται κοινωνικά δίκτυα , η μήπως μασονικά ;


ΥΓ: Κάποιος/α διαβάζοντας το κείμενο μπορεί λαθεμένα να θεωρήσει ότι υπάρχει μίσος κατά των μασόνων, αυτό όμως αποτελεί την αλήθεια ,η μήπως η αλήθεια υπερβαίνει την κρίση των μετεχόντων της νέας τάξης πραγμάτων ;

- Δηλ, όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται,ενώ είναι σαφές ότι πριν από αρκετές δεκαετίες είχα αναφέρει καλύτερα και με ακρίβεια σε σχέση με τον Τζωρτζ Όργουελ ποιο είναι το μέλλον που μας ετοιμάζουν. (Πριν προκύψουν οι εν λόγω πολυεθνικές. ) Απλά τους έχω χεσμένους, και αυτούς και όσα πρεσβεύουν και ετοιμάζουν στην ανθρωπότητα, διότι δεν είναι το ψηφιακό μέλλον που αρμόζει και χρειάζεται η ανθρωπότητα. Προσωπικά δεν χρειαζόμουν ούτε την google , ούτε την παγκοσμιοποίηση και την νέα τάξη, αν θυμάσαι είχα ένα τοπικό ραδιόφωνο. Ποιοι το δίωξαν και το έκλεισαν ;Συσχέτισε τα προαναφερόμενα και σκέψου, ποιοι μισούν και γιατί την κοιτίδα του πολιτισμού και των επιστημών καθώς και μεγάλο φάσμα της κοινωνίας ?
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το έκτρωμα νέα τάξη πραγμάτων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">