ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η εγκατάσταση της Intellexa στο Ελληνικό με υπόγειο


Η εγκατάσταση της εταιρείας Intellexa από την άνοιξη του 2020 και εν μέσω πανδημίας στη χώρα μας είναι βασικό τμήμα της «γέφυρας» Ελλάδας – Κύπρου. 

Η εταιρεία απέκτησε έδρα σε κτίριο στο Ελληνικό, το οποίο φέρεται να προτιμήθηκε γιατί διέθετε υπόγειο γκαράζ που επέτρεπε την είσοδο φορτηγών που θα μπορούσαν να ξεφορτώσουν τα ύποπτα συστήματα στο εσωτερικό του κτιρίου, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Ως βασικός μέτοχος της εταιρείας εμφανίστηκε ο Φέλιξ Μπίτζιος, ενώ σημαντική συμμετοχή στην εταιρεία είχαν συγγενικά πρόσωπα του Ταλ Ντίλιαν, καθοδηγητή και συνεταίρου του Σαχάκ Αβνί.

Δεν πρέπει να θεωρείται τυχαίο ότι στην εταιρεία αυτή έδινε διαρκώς το «παρών» και ο λογιστής Ηλίας Κυριακίδης που ήταν συγκατηγορούμενος με τον Φ. Μπίτζιο στην υπόθεση με τον εφοπλιστή. Η υπόθεση αυτή εκδικάστηκε στην Κύπρο (όλοι οι κατηγορούμενοι απαλλάχθηκαν) την ίδια περίοδο που υπήρχαν οι διεργασίες για τη χρήση του «Predator» στην Ελλάδα.

Ο Κυριακίδης εμφανιζόταν και συνδημιουργός δεκάδων offshore εταιρειών στην Κύπρο, όπου είχε αναπτύξει και εκεί επαγγελματική δραστηριότητα. Ακόμη στην Intellexa, που πιθανολογείται ότι θα αποχωρήσει από τη χώρα μας, εργάζονταν και άλλα στελέχη της μνημονευόμενης ανωτέρω συστημικής τράπεζας.

Σημαντικό κρίνεται ποιος ήταν ο κύριος χειριστής του «Predator» για τους ελληνικούς στόχους, με αναφορές ότι αυτό δεν εγκαταστάθηκε μόνιμα στην ΕΥΠ (όπου ελλόχευε ο κίνδυνος αποκάλυψης). 

Ακόμη δεν επιβεβαιώνονται πλήρως πληροφορίες ότι κατευθυνόταν από τα γραφεία της Intellexa στο Ελληνικό που ασχολούνταν κυρίως με την παραγωγή και πώληση διεθνώς συστημάτων ασφαλείας, συνακροάσεων, ανάλυσης πληροφοριών. Στρατολογώντας ειδικούς σε θέματα πληροφορικής και άλλους από όλον τον κόσμο.

Γνώστες του παρασκηνίου αποδίδουν σχετικό ρόλο ίσως στον Φ. Μπίτζιο που διαμένει πλέον στην Ιταλία (τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στη χώρα μας).

Μια σημαντική παράμετρος είναι ότι κεντρικά πρόσωπα που μνημονεύονται στην υπόθεση σπεύδουν το τελευταίο διάστημα να διατυπώσουν την άποψη ότι «το “Predator” μπορεί να παρακολουθεί τους Έλληνες από το εξωτερικό και σε καμιά περίπτωση δεν είναι στην Ελλάδα».

Επισήμανση του Γ.Κ: Αν είναι, η όχι το “Predator” στη χώρα μας, εμάς μας αφήνει εντελώς αδιάφορους, διότι στην ψηφιακή εποχή μπορείς να χειρίζεσαι λογισμικά - software - παρακολούθησης από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη.

Το θέμα είναι ποιοι έδωσαν την εντολή και σήμερα ''κρύβονται'' πίσω από παραιτήσεις έτερων , καθώς επίσης , ποιοι είναι συνολικά οι εκατοντάδες πολιτικοί , δημοσιογράφοι , επιχειρηματίες , στελέχη , κ.α , τους οποίους παρακολούθησαν το χρονικό διάστημα 2019 - 2022 και σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς υπερβαίνουν τους 800 ;

- Όσοι βρίσκονται πίσω από την διαρροή στοιχείων μάλλον δρουν επιλεκτικά.  Αναφορικά με την τοξικότητα, η οποία διαμορφώνεται έπειτα του κλίματος των παρακολουθήσεων, αυτή φέρει αυτούσια την σφραγίδα των εμπνευστών των παρακολουθήσεων, και άλλωστε σε αυτό το κλίμα θα γίνουν οι εκλογές.

* Εννοώ ότι έχετε παρακάμψει μια σειρά ''μπαχαλάκηδες'', ( όπως τους αποκαλείται ), τους οποίους με άνωθεν εντολές παρακολουθεί η ΕΥΠ , και αρκετούς ακόμα σε κοινωνικό επίπεδο , ενώ η έμφαση σας δόθηκε σε στελέχη της ΝΔ, καθώς και σε πληθώρα συνεργατών τους, σε επιχειρηματίες με τους οποίους διατηρούν σχέσεις κ.α. ( Δηλ. σε όλα τα επίπεδα ''τηλεοπτική δημοκρατία'' και όπως διάβασα κάπου ''επιχειρηματική-βιομηχανική κατασκοπεία με πολιτικό πέπλο''. )

Πλήρως αντισυμβατική η μεθοδολογία για την αριστερά Ειδικότερα για εμάς που έχουμε την προγενέστερη εμπειρία, με τους έτερους με τα βαλιτσάκια πριν από δεκαετίες, οι οποίοι κατά ''διαβολική σύμπτωση'' έμεναν σε ξενοδοχεία της Γλυφάδας και όσα μετέδιδα σε ανύποπτο χρόνο ετεροχρονισμένα ακολουθούνται κατά κεραία από αυτούς που δεσπόζουν ως το no1 του πλούτου παγκόσμια

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα με autopilot , Φωτοβολταϊκά , Τηλεπικοινωνιακοί δορυφόροι χαμηλής τροχιάς, Τεχνητή νοημοσύνη ΑΙ , έξυπνα κινητά τηλέφωνα - συσκευές , ψηφιακά πρωτόκολλα επικοινωνίας, ψηφιακοί χάρτες, θερμικές κάμερες για πυροπροστασία , κοινωνικά δίκτυα , ψηφιακά δορυφορικά προγράμματα, δημόσια ψηφιακή πλατφόρμα, ψηφιακή μετάβαση ραδιοτηλεοράσεως, ψηφιακά εισιτήρια - κάρτες - app , ψηφιακά καταστήματα - εμπόριο, ψηφιακός πίνακας , ψηφιακή διαβούλευση, ψηφιακή ψηφοφορία, ψηφιακές βιντεοκλήσεις, οπτικές ίνες , κ.α. ( ώστε να μην αναφέρω και την ρομποτική , τα εμφυτεύματα , κ.α. διότι δέσποζαν στις μεταδόσεις μου πριν από 30 χρόνια, παράλληλα των ''κοριών'' και των διώξεων - κατασχέσεων από τον ίδιο μηχανισμό των σημερινών παρακολουθήσεων ! ) Ο ''μηχανισμός'' είναι πάντα ο ίδιος !

* Τι ισχύει για εμάς ''ρε μάστορα'', σύμφωνα της τηλεοπτικής δημοκρατίας την οποία ψηφίζεις και ακολουθείς , οι οποίοι είμαστε οι προπομποί των κοινωνικών δικτύων , και ειδικότερα ο υποφαινόμενος το άτομο το οποίο ανακίνησε δημόσια, δεκαετίες πριν υπάρξουν, όλα όσα υπάρχουν σήμερα και διαμορφώνουν τους όρους των παγκόσμιων δισεκατομμυριούχων, και στη δική μας χώρα των γνωστών ολιγαρχών πολυεκατομμυριούχων ; Μήπως αγνοείς το «Όχι μόνο δεν μπόρεσα να γίνω κακός, μα δεν μπόρεσα να γίνω τίποτε. Ούτε κακός, ούτε τιποτένιος, ούτε τίμιος, ούτε ήρωας ή ένα τόσο δα ζωύφιο. Τώρα περνώ τα τελευταία χρόνια της ζωής μου εξοργισμένος απ’ τη σαρκαστική και τιποτένια αυτή παρηγοριά, πως ένας έξυπνος άνθρωπος δεν κατορθώνει ποτέ να πετύχει στον προορισμό του, μόνο ένας ηλίθιος το καταφέρνει.»

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η εγκατάσταση της Intellexa στο Ελληνικό με υπόγειο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">