ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κυβέρνηση απάτης: Έκοψαν από χιλιάδες πολίτες τα 200 ευρώ το μήνα και δίνουν 220 το χρόνο με Market Pass !


Τουλάχιστον για εμάς προσωπικά που διαθέτουμε μια σειρά από στοιχεία συμπολιτών μας, καθώς και χιλιάδων έτερων Ελλήνων - Ελληνίδων, στους οποίους η κυβέρνηση έκοψε επιδόματα και το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, το 
Market Pass έρχεται ως εμπαιγμός και απάτη σε βάρος της κοινωνίας, και ειδικότερα των ευάλωτων οικογενειών με χαμηλότερο εισόδημα έναντι όσων η κυβέρνηση θα παρέχει τα 22 - 122 ευρώ το μήνα !

«Έχουμε περίσσευμα λόγω της καλής πορείας της οικονομίας, που επιστρέφει στον κόσμο», δήλωσε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης , και αναλογιζόμαστε:Λόγω της καλής πορείας της οικονομίας στη χώρα μας διέκοψαν ως κυβέρνηση τα επιδόματα και το ΕΕ σε χιλιάδες πολίτες και τους εμπαίζουν δημόσια με τα 22 ευρώ το μήνα ;

Ποιοι θα πάρουν την επιδότηση για Market Pass

Η επιδότηση θα δοθεί με εισοδηματικά κριτήρια και είναι έως 16.000 ευρώ για κάποιον που μένει μόνος του και 24.000 ευρώ για τους έγγαμους, το οποίο προσαυξάνεται κατά 5.000 ευρώ για κάθε τέκνο ή φιλοξενούμενο μέλος του νοικοκυριού. Το περιουσιακό όριο ανέρχεται σε 250.000 ευρώ για το μονομελές νοικοκυριό και 400.000 ευρώ για τους έγγαμους.

Αντιλαμβάνεστε την πολιτική απάτης, όταν την αντικειμενική αξία την άφησαν στις 90.000 χιλιάδες , και για 91.000 χιλιάδες αντικειμενική χωρίς εισόδημα έκοψαν τα χιλιάδες επιδόματα και το ΕΕ από τα φτωχότερα νοικοκυριά, ενώ στον αντίποδα παρέχουν τα Market Pass σε πολίτες με 40.000 χιλιάδες εισόδημα και με περιουσιακό όριο τις  400.000 ευρώ.

ΚΚΕ food pass: Ένα ακόμα pass κοροϊδίας

«Κάτω από την ασφυκτική πίεση της ακρίβειας και της αποτυχίας όλων των δήθεν μέτρων ανακούφισης, όπως το «καλάθι του νοικοκυριού», η κυβέρνηση εξαγγέλλει ένα ακόμη pass-κοροϊδίας -αυτή τη φορά ως «κουπόνια» φαγητού- ύψους 22 με 40 ευρώ!» αναφέρει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για την εξαγγελία Μητσοτάκη για το «food pass».

«Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα προεκλογικό μέτρο, «σταγόνα στον ωκεανό» των ανατιμήσεων, που προέρχεται και πάλι από τη λαϊκή τσέπη, αφού η αφαίμαξη του λαού είναι αυτή που χρηματοδοτεί και τα υπέρογκα κέρδη των διυλιστηρίων. Ένα μέτρο που πάνω από όλα δε θίγει στο ελάχιστο τους μηχανισμούς και τις αιτίες της ακρίβειας» επισημαίνει το ΚΚΕ και καταλήγει στο σχόλιό του:

«ΥΓ: Κατά τ’ αλλά, ευτυχώς που ζούμε στην καπιταλιστική Ελλάδα του 2022 κι όχι σε κάποια σοσιαλιστική χώρα όπου μοίραζαν τρόφιμα με κουπόνια

ΣΥΡΙΖΑ: Eξαγορά της λαϊκής ψήφου για 30 ευρώ

Για νέα  επικοινωνιακή απάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο δρόμο για τις εθνικές κάλπες μιλάει ο ΣΥΡΙΖΑ και κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι θέλει να αγοράσει τη λαϊκή ψήφο με 30 ευρώ.

Η Κουμουνδούρου σημειώνει ότι ακόμα και για έναν πολιτικό απατεώνα όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αυτό που έπραξε ξεπερνάει τα όρια. Ντροπή και μόνο ντροπή για τη χυδαία απόπειρα εξαπάτησης της ελληνικής κοινωνίας, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Επισήμανση: Η φωτογραφία με τον Άδωνι είναι από το reportaznet.gr 

Τα εκατομμύρια Ελλήνων - Ελληνίδων θεωρούν ότι αυτή είναι μια σοβαρή πολιτική δεδομένων όσων προαναφέρονται ;

Εννοώ, πόσο ξεφτίλες θα είναι ορισμένοι/ες γνωρίζοντας ότι έχουν διακόψει ως κυβέρνηση τα επιδόματα από τα φτωχότερα νοικοκυριά, χωρίς εισόδημα, ώστε να δεχτούν να λαμβάνουν τα 22 , 30 η και περισσότερα ευρώ το μήνα άτομα με εισόδημα 30 και 40 χιλιάδες ;

Όσοι δέχονται αυτές τις πολιτικές είναι οι νοικοκυραίοι - δεξιοί πολίτες της χώρας μας η μήπως τα μεγαλύτερα σούργελα ;(Σε καλή μεριά και καλές επενδύσεις σε πιο καινούργια Καγιέν , λιμουζίνες και τζίπ !) 

Είναι δεδομένο ότι εκατομμύρια πολίτες γνωρίζουν την σημερινή κατάσταση , και ειδικότερα όσα ισχύουν με όσους/ες δεν έχουν ούτε παχυλές συντάξεις, ούτε παχυλούς μισθούς, ούτε επιχειρήσεις, και ασφαλώς ούτε μαύρα και αδήλωτα.

Πράγματι ντροπή για τον κατήφορο που έχει πάρει η σημερινή κοινωνία,  η οποία δέχετε σιωπηλά κάθε απαράδεκτη πολιτική της κυβέρνησης, όπως να αποστερεί από πολίτες χωρίς εισόδημα τα 200 ευρώ το μήνα ώστε να τα παρέχει σε λαμόγια με 30 , 40 , και 50 χιλιάδες το χρόνο μαζί με τα μαύρα.

- Όταν και όπου υφίσταται ακρίβεια και τα ψίχουλα θα πουν οι περισσότεροι καλά είναι, όμως , χωρίς να εμπαίζουν ως κυβέρνηση την κοινωνία, με δυο μέτρα και σταθμά, και κυρίως χωρίς να την αδικούν. 

Όσα έχουν θέσει ως κριτήρια για τα  Market Pass των πολλών εκατομμυρίων να τα θέσουν και στις χιλιάδες πολίτες που τους έκοψαν επίδομα και ΕΕ χωρίς να έχουν εισόδημα , σε αντίθετη περίπτωση , όπως αναφέρει και ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του είναι απατεώνες. 

- Γνωρίζουν απόλυτα οι κυβερνώντες ποιοι έχουν εισόδημα πέραν όσων δηλώνουν και τους παρέχουν και τα ψίχουλα για ψηφοθηρικούς λόγους, καθώς επίσης, γνωρίζουν ποιοι δεν έχουν εισόδημα, και όμως επέλεξαν τις χειρότερες πολιτικές των τελευταίων 10 ετών σε βάρος τους.

ΥΓ: Δεν την αφήνετε να αλλάξει την ''Ελλάδα'', ούτε να κοιτάξει ψηλά. Τουλάχιστον να την αφήνατε ''ήσυχη'' για πέντε χρόνια κάτι θα είχε γίνει.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κυβέρνηση απάτης: Έκοψαν από χιλιάδες πολίτες τα 200 ευρώ το μήνα και δίνουν 220 το χρόνο με Market Pass ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">