ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κοινωνικές πρωτοβουλίες αλληλεγγύης από ερασιτεχνικούς αθλητικούς συλλόγους


Το ανθρώπινο και κοινωνικό πρόσωπο του αθλητισμού, ειδικά του ερασιτεχνικού που στελεχώνεται από μη επαγγελματίες, αναδείχθηκε μέσα από πρωτοβουλίες αλληλεγγύης που εξελίσσονται αυτές τις ημέρες.

Με πρωτοβουλία της η Αθλητική Ένωση Χαραυγή Αστέρας στο Κερατσίνι και με τη στήριξη μελών, φίλων και συνεργατών της, οργάνωσε γεύμα αγάπης για 80 άστεγους ανθρώπους στο λιμάνι του Πειραιά. Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως: «Δυστυχώς υπάρχει και η άλλη πλευρά της ζωής που δεν γνωρίζουμε αυτοί οι άνθρωποι ζουν σε άθλιες συνθήκες. Όση ώρα ήμασταν εκεί είχαμε παγώσει φανταστείτε αυτοί που ζουν στο δρόμο, κάνουμε έκκληση για κουβέρτες να μπορέσουμε να καλύψουμε κάποιες από τις ανάγκες τους».Η ακαδημία του συλλόγου ανακοίνωσε πως: «Δεν υπάρχει για όλους ο Αη Βασίλης.
Ας κάνουμε την ζωή μας μια υπενθύμιση στον κόσμο του νοήματος των Χριστουγέννων.
Οποία οικογένεια δεν έχει να προσφέρει δώρο στο παιδί της ήμαστε πρόθυμοι μe απόλυτη εχεμύθεια να βοηθήσουμε.
Οποίος γνωρίζει παιδιά που δεν θα φτάσει ο Άγιος Βασίλης, σπίτι τους, παρακαλώ να μας ενημερώσει».

Στην Κόρινθο στηρίχθηκαν 20 οικογένειες του Συνοικισμού και ο ΠΑΣ Κύψελος Κορίνθου ανακοίνωσε ότι: «Οι αθλητές του σωματείου μας αποφάσισαν να βοηθήσουν 20 οικογένειες του #synoikismos που έχουν ανάγκη. Μαζέψαν €1000 και βγάλανε δωροεπιταγές για να κάνουν ψώνια οι οικογένειες ώστε το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι να είναι γεμάτο.
Πιστεύουμε και προσπαθούμε για έναν καλύτερο κόσμο».

Πηγή φωτο: Αθλητική Ένωση Χαραυγή Αστέρας

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/0rPhtwE
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κοινωνικές πρωτοβουλίες αλληλεγγύης από ερασιτεχνικούς αθλητικούς συλλόγους Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">