ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η απάτη, της απάτης, την απάτη - Κυβέρνηση Μητσοτάκη


Η απάτη, της απάτης, την απάτη είναι η Κυβέρνηση Μητσοτάκη δεδομένου ότι ήδη έχει περικόψει δεκάδες χιλιάδες επιδόματα από τους δικαιούχους λόγω αντικειμενικών αξιών, χωρίς καμία μεταβολή των οικονομικών τους στοιχείων, ενώ προετοιμάζει να τα παρέχει σε έτερους και ειδικότερα σε μη ευάλωτες οικογένειες.

Η επιταγή ακρίβειας με επίδομα ως 200 ευρώ το μήνα , άρα αντίστοιχη επιδοματική πολιτική με τα δεκάδες χιλιάδες επιδόματα τα οποία έχει διακόψει η κυβέρνηση Μητσοτάκη , έρχεται να συμπληρώσει και να επιβεβαιώσει την διευρυμένη αδικία την οποία πράττει το κυβερνών κόμμα. 

Το άκρον άωτον των άδικων πολιτικών 

Συνταξιούχοι που παίρνουν σύνταξη μέχρι 800 ευρώ, οικογένειες με παιδιά, ανασφάλιστοι υπερήλικες, δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος και μακροχρόνια άνεργοι αναμένουν τώρα την πίστωση των τραπεζικών τους λογαριασμών με τα ποσά που τους αναλογούν.

Υπενθυμίζεται πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, πρόσφατα αποσαφήνισε ότι γίνεται προσπάθεια, η πιθανότερη ημερομηνία πληρωμής να είναι η Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022.

κριτήρια:

  1. Το ετήσιο ατομικό φορολογητέο εισόδημα για το φορολογικό έτος 2022 δεν υπερβαίνει τις 9.600 ευρώ (από 7.200 προηγουμένως)
  2. Το ετήσιο οικογενειακό φορολογητέο εισόδημά τους (το άθροισμα των φορολογητέων εισοδημάτων του υπόχρεου και του/της συζύγου/μέρους συμφώνου συμβίωσης) δεν υπερβαίνει τις 16.800 ευρώ (από 14.400 προηγουμένως)
  3. Η συνολική αξία της ακίνητης περιουσίας του νοικοκυριού που προκύπτει από την πράξη διοικητικού προσδιορισμού ΕΝΦΙΑ έτους 2022 (φορολογικού έτους 2021), δεν υπερβαίνει το ποσό των 300.000 ευρώ (από 200.000 προηγουμένως)
  4. Είναι φορολογικοί κάτοικοι Ελλάδας και έχουν υποβάλλει δήλωση φορολογίας εισοδήματος για το φορολογικό έτος 2021.

Όπως αντιλαμβανόμαστε διέκοψαν χωρίς καμία μεταβολή οικονομικών στοιχείων σε δεκάδες χιλιάδες δικαιούχους επιδομάτων τα επιδόματα και το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, και έρχονται ως κυβέρνηση να ενισχύσουν επιπρόσθετα όσους και όσες λαμβάνουν συντάξεις 800 ευρώ , έχουν ετήσιο εισόδημα 16.800 ευρώ και λαμβάνουν το ΕΕΕ !!!

Αφήνουν χωρίς ΕΕΕ και επιδόματα δεκάδες χιλιάδες πολίτες λόγω αντικειμενικών αξιών και έτερους τους ενισχύουν ακόμα περισσότερο ! Στερούν από τους μη έχοντες ώστε να παρέχουν περισσότερα στους έχοντες, έστω και τα 800 ευρώ το μήνα. Έτεροι πλέον δεν λαμβάνουν τίποτα από τις πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Προφανώς δεν πρόκειται περί λάθους. Αποτελεί σχέδιο τεκτόνων - μασόνων η ύπουλη και υποχθόνια εξόντωση χιλιάδων Ελλήνων πολιτών, με επιστροφή σε όσα ίσχυαν στη χώρα μας την περίοδο 2010 - 2014 , και ειδικότερα όσων δεν αποτελούν υποστηρικτές της κυβέρνησης Μητσοτάκη ! 

Άλλωστε είναι γνωστό ότι στην εποχή ψηφιακής διακυβερνήσεως κάθε κυβέρνηση μπορεί να έχει τα αναλυτικά στοιχεία σε ποσοστά των υποστηρικτών και όσων δεν υποστηρίζουν - ψηφίζουν το κυβερνών κόμμα.

- Σε ορισμένες περιπτώσεις πολιτικών αυτού του τύπου '' μαζί με τα ξερά καίγονται και λίγα χλωρά για το ''ξεκάρφωμα'' και την παραπλάνηση ''. 

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Η δική μας ''υποχρέωση'' είναι , όσα δεν μεταδίδουν οι δημοσιογράφοι της TV και τα κανάλια , ενώ συζητούνται δημόσια από την κοινωνία στα σόσιαλ κ.α.,  ''δεξιά - αριστερά'' και λίγο μπερδεμένα , να τα αναρτούμε ευκρινώς και αποσαφηνισμένα . 

Ντροπή  . . . Ορισμένοι μπορεί να μην βλέπουν την απάτη, όμως εμείς την βλέπουμε πολύ καθαρά. Και απάτη και αδικία.

Aν οι κυβερνώντες επιδιώκουν κάτι ορθό ως πολιτική να μεταρρυθμίσουν το όριο των 90.000 χιλιάδων σε 120.000 χιλιάδες ευρώ ώστε να διευθετηθεί η αδικία. 

Γιατί στο εν λόγω επίδομα έχετε ως όριο ακίνητης περιουσίας τις 300.000 ευρώ , ενώ αφήσατε αμετάβλητο το όριο των 90.000 χιλιάδων ευρώ αναφορικά με τις αντικειμενικές αξίες στο Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα ώστε να διακόψετε σε δεκάδες χιλιάδες δικαιούχους σειρά επιδομάτων και το ΕΕΕ ; Πόσο δίκαιο και ορθό είναι ;

Να ισχύσει όριο αντικειμενικής αξίας στον ΟΠΕΚΑ των 120.000 και ακίνητης περιουσίας των 300.000 ευρώ για όλους, ανεξάρτητα , και να διευθετηθούν οι αδικίες με τις δεκάδες χιλιάδες πολιτών στους οποίους από τις αρχές του 2022  έχετε διακόψει επιδόματα και ΕΕΕ.


Το θλιβερό της ιστορίας είναι ότι από την ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ ενημερώνουν ότι αν η συνολική φορολογητέα αξία της ακίνητης περιουσίας έχει μεταβληθεί από την τελευταία εκκαθαρισμένη φορολογική δήλωση θα πρέπει να προσκομιστούν έγγραφα τα οποία να αποδεικνύουν την μεταβολή. Σε αυτή τη περίπτωση η συνέχεια της αίτησης μπορεί να γίνει στον οικίο σας δήμο.

Το θέμα είναι ότι με τα στοιχεία στον οικίο δήμο δεν συμβάλουν τους πολίτες οι οποίοι προσκομίζουν τα στοιχεία μεταβολής, διότι δεν υφίσταται μεταβολή στα οικονομικά στοιχεία των πολιτών, υφίσταται μεταβολή στην αντικειμενική αξία της περιοχής, και μόνον αυτό. 

Όσοι/ες διαθέτουν πρώτη κατοικία μια μονοκατοικία 100 ετών, είτε ένα ημιτελές διαμέρισμα και έχει προκύψει η μεταβολή αντικειμενικών από 90.000 σε 91.000 η ακόμα και 120.000 χιλιάδες ευρώ , έχουν γίνει πλουσιότεροι για την κυβέρνηση Μητσοτάκη ;Σήμερα οι προαναφερόμενοι/ες ζούν πλουσιοπάροχα ;

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία άλλαξε σκόπιμα την αντικειμενική αξία της περιοχής σε ολόκληρη την χώρα ώστε να επικαλείται την πλασματική ανάπτυξη, και πολλά στελέχη της και συγγενικά τους πρόσωπα ασχολούνται με τα Real Estate να αγοράσει τα ακίνητα των πολιτών να τελειώνουμε. Έπειτα από την διακοπή επιδομάτων και ΕΕΕ πετάξτε τους και έξω από την πρώτη κατοικία ώστε να ολοκληρωθούν οι ''αναπτυξιακές'' πολιτικές σας.

Σημείωση: Υπάρχουν προτάσεις της αντιπολιτεύσεως το τελευταίο χρονικό διάστημα αναφορικά με όσα ισχύουν σε δεκάδες χιλιάδες πολιτών, η μήπως αναλώνονται κυρίως στις παρακολουθήσεις και τον 16χρονο ρομά ; Πρέπει να γνωρίζετε τι εκπροσωπούν, και πως το εκπροσωπούν. 

- Προσωπικά δεν γνωρίζω πόσες ψήφους λαμβάνει ο ΣΥΡΙΖΑ από τους ρομά, όμως ασφαλώς το 2014 δεν έγινε κυβέρνηση μόνο από τους ρομά, και αν εστιάσουμε στους κατά τόπους στα νότια προάστια από ρομά δεν έχουν λάβει ούτε μια ψήφο ! Πολύτιμο το ενδιαφέρων για τους ρομά, όμως στη χώρα μας υφίστανται και εκατομμύρια έτεροι πολίτες, και στα Νότια χιλιάδες οι οποίοι αδικούνται κατάφωρα λόγω πολιτικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη. 

- Βλέπε τοπικά sosial media , F/B , Twitter κ.α. με ύβρεις, τα οποία προσωπικά δεν χρησιμοποιώ δημόσια. Ύβρεις κατά του πρωθυπουργού , μελών της κυβέρνησης , και δημοσιογράφων της TV ξέρουν να διοχετεύουν στα σόσιαλ , ενώ στον αντίποδα δεν κάνουν ούτε μια πρόταση δημόσια τι θέλουν, τι χρειάζεται , που χρειάζεται , γιατί χρειάζεται !!!

- Και εμείς κάνουμε χαρακτηρισμούς ,  όχι όμως τις γεννετήσιες ύβρεις που βλέπουμε σε έτερους χωρίς προτάσεις.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η απάτη, της απάτης, την απάτη - Κυβέρνηση Μητσοτάκη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">