ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πορτοσάλτε: « Από την πρώτη Κυριακή 36% στη ΝΔ ! »


Ο  
 Πορτοσάλτε  του ΣΚΑΪ έδωσε προεκλογικές συμβουλές στην κοινωνία, ώστε να μην μπει σε περιπέτειες, πάντα κατά την γνώμη του.

Ο Πορτοσάλτε είπε χαρακτηριστικά: «Καλές είναι οι δημοσκοπήσεις, αλλά πρέπει και η κοινωνία να είναι σε ετοιμότητα, αν δεν θέλει περιπέτειες,  από την πρώτη Κυριακή 35%,  36% στη ΝΔ για να έρθει αυτοδυναμία, ώστε να μην μπούμε σε περιπέτειες!»

Μάλιστα ο συνάδελφός του Γιάννης Αγουρίδης έκπληκτος ανέφερε: «Καλεί ο κ. Πορτοσάλτε απευθείας τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν τη ΝΔ, αυτό είναι πολύ καλό και πρωτοφανές για δημοσιογράφο!»

Επισήμανση του Γιάννη Κουρδομένου: Αναλογιστείτε, τουλάχιστον εσείς που μας διαβάζεται κάποιες φορές τοπικά, που έχει εκπέσει η δημοσιογραφία στο μαγαζί του Φαλήρου όταν ένας Αγουρίδης αναφέρει ότι ''είναι πολύ καλό και πρωτοφανές για δημοσιογράφο να καλεί απευθείας τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν τη ΝΔ'' !

Ο λαός έχει περισσότερο πείρα της ζωής απ΄ ότι έχει ένας φανατικός με περίεργο όνομα. Μεγάλο τμήμα της κοινωνίας πληρώνει ουσιαστικά τα μεγαλεία των ολίγων νεόπλουτων της ΝΔ, και παράλληλα ξέρουν πως όποιος είναι κατά της Αριστεράς είναι κατά της Δημοκρατίας. Όποιος είναι κατά της Δημοκρατίας, είναι κατά του λαού. Όποιος είναι κατά του λαού είναι κατά του ίδιου του έθνους. Και όποιος είναι κατά του έθνους είναι ξένος - είτε Πορτοσάλτε λέγεται, είτε ημέτερος και φανατικός. Σε αυτούς συμφέρει ο εσωτερικός διχασμός και το αμοιβαίο μίσος.

Προσωπικά δεν είμαι φερέφωνο και ''παπαγάλος'' κανενός , ούτε μου πάσαραν εκατομμύρια από τις λίστες Πέτσα και τα ΕΣΠΑ, και ξεκάθαρα η γνώμη μου είναι ότι δεν πρέπει να αποκαλείται δημοσιογράφος όποιος γίνεται δημόσια από εθνικό κανάλι κράχτης ενός συγκεκριμένου κόμματος. 

Γιατί το 36% στη ΝΔ και αυτοδυναμία για την κυβέρνηση Μητσοτάκη ? Επίσης, ποιές είναι οι περιπέτειες που θα μπει ο λαός ;

Αυταπόδεικτα σε ''περιπέτειες'' μας έχει βάλει η κυβέρνηση της ΝΔ , καθώς και το ίδιο κόμμα στον Δήμο της Γλυφάδας.

Επί πέντε τουλάχιστον δεκαετίες έχει δοκιμαστεί οτιδήποτε έτερο του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ

Όλες οι περιπέτειες της χώρας μας και του λαού από αυτούς έχουν προκύψει, και τουλάχιστον όφειλαν, έστω μια φορά στη νεώτερη πολιτική ιστορία της χώρας μας, δεδομένου ότι και τα τρία αστικά πολιτικά κόμματα ψήφισαν τα Μνημόνια , να συγκυβερνήσουν και να πέσουν οι μάσκες. 

Γνωρίζουμε τα σημεία στα οποία συγκλίνουν, επίσης τα σημεία στα οποία αποκλίνουν, όμως σε γενικές γραμμές δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά στην άσκηση των πολιτικών τους. Εδώ ο τόπος έχει περάσει από 400 χρόνια τουρκοκρατίας, κατοχή, εμφύλιο, χούντα , κ.α. , ακόμα διχασμός και πόλωση ανάμεσα σε αστικά πολιτικά κόμματα με ταυτόσημες πολιτικές ;

Τελικά ποιός είναι ο ‘’εχθρός‘’ η ο ‘’αντίπαλος‘’ ; Είναι εσωτερικός , στο εσωτερικό της χώρας μας , η μήπως είναι εξωτερικός και με αβάντα από το εσωτερικό λόγω εθνικού διχασμού ;

Μια χώρα δέσμια του Αμερικανικού ιμπεριαλισμού και επιρρεπής να ανακυκλώνει τα ίδια λάθη επί 200 και πλέον χρόνια

Από την περίοδο που ο Κανάρης μας κουβάλησε ξένους - ξενόφερτους Βασιλείς - μέχρι και την υποκινούμενη χούντα με ένα κατάσκοπο της CIA πραξικοπηματία , έως τα τσιράκια των αμερικανών τα οποία συντηρούν, παράλληλα της γείτονος χώρας, την οικονομία των Η.Π.Α μέσω στρατιωτικών εξοπλισμών, διότι μόνοι τους πως θα τα έβγαζαν πέρα ως υπερδύναμη ενώ αυταπόδεικτα μένουμε εμείς πίσω ως Έθνος σε πληθώρα τομείς ;

Στον αντίποδα , στην ανατολική Ασία υφίσταται μια χώρα με την ονομασία Κίνα η οποία ακόμα και σήμερα έχει Κομμουνιστικό καθεστώς , ενώ σε πληθώρα τομείς ξεπέρασε τις ΗΠΑ αφήνοντας ακόμα και τους ειδικούς με ανοικτό το στόμα , οι οποίοι ασφαλώς έχοντας ως βασικό μοντέλο τον καπιταλιστικό νεοφιλελευθερισμό δεν πίστευαν ότι σε μια χώρα με κομμουνιστικό καθεστώς  μπορεί να προκύψει ανάπτυξη και ανταγωνισμός, όμως κάποιος είχε εκτεθεί πριν από τρεις δεκαετίες δημόσια και τα είχε αναφέρει σε ανύποπτο χρόνο στα νότια προάστια και την Γλυφάδα

Μήπως θυμάται κάποιος/α ποιος ήταν και τι μετέδιδε εκείνη την εποχή το μαγαζί του Φαλήρου ; 

Επίσης, δεδομένου ότι ορισμένοι αναφέρονται σε περιπέτειες, μήπως θυμάστε ποια ήταν η Τουρκική προκλητικότητα την περίοδο 2014 - 2019 σε σχέση με την περίοδο διακυβέρνησης ΝΔ - Μητσοτάκη ;

Περιπέτεια και μάλιστα διαρκείας εις βάρος του λαού της χώρας μας είναι ο πακτωλός δισεκατομμυρίων τα οποία πιστώνονται για στρατιωτικούς εξοπλισμούς, αντί να διατίθονται κονδύλια για την ισόρροπη ανάπτυξη της Παιδείας , της Υγείας , του Τουρισμού, καθώς και της Ψηφιακής Τεχνολογίας και της σύγκλισης με σειρά άλλων χωρών.

Προσωπικά επί σειρά ετών κάνω διαπιστώσεις σε ποια βάση λειτουργεί το σύστημα Παιδείας σειράς χωρών , καθώς και τι επιτεύγματα παρουσιάζουν σε σχέση με τη δική μας χώρα. Όλα έχουν αφετηρία και κοιτίδα την παιδεία. Την παραγκωνισμένη και παραμελημένη στη δική μας χώρα λόγω των στρατιωτικών εξοπλιστικών προγραμμάτων, τα οποία ασφαλώς χρειάζονται , σε καμία περίπτωση όμως στη βάση που έχουν διαμορφώσει τα ισχυρά συμφέροντα να ισχύουν στην Ελλάδα.

ΥΓ: Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό να γίνεται κάποιος κράχτης της ΝΔ και  κάποιος άλλος να θέτει απλά ερωτήματα. Τι θα ψηφίσει κάθε πολίτης είναι δική του προσωπική υπόθεση και δεν χρειάζεται υποδείξεις από κανέναν ''κράχτη'' των ομίλων και των κομματικών φίλων.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πορτοσάλτε: « Από την πρώτη Κυριακή 36% στη ΝΔ ! » Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">