ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Hania Rani - Buka (Live on KEXP)


Ο μη εμπορικός ραδιοφωνικός σταθμός KEXP http://KEXP.ORG παρουσιάζει τη Χάνια Ράνη να ερμηνεύει ζωντανά το «Buka» στο στούντιο του KEXP.

Η Hania Rani γεννημένη το 1990 είναι Πολωνή πιανίστα, συνθέτης και τραγουδίστρια. Σπούδασε μουσική στη Μουσική Σχολή Feliks Nowowiejski στο Γκντανσκ και στο Πανεπιστήμιο Μουσικής Fryderyk Chopin.

 

Γιάννης Κουρδομένος: Δείτε τι ισχύει από το 2000 στις προηγμένες χώρες και θυμηθείτε όσα μετέδιδα την δεκαετία του 90 από τον Γλυφάδα FM, καθώς επίσης, τι ισχύει ακόμα και σήμερα στη δική μας χώρα.

Ο KEXP-FM (90,3 MHz) είναι ένας μη εμπορικός ραδιοφωνικός σταθμός με άδεια στο Σιάτλ, Ουάσιγκτον, Ηνωμένες Πολιτείες, που ειδικεύεται στο εναλλακτικό και indie ροκ το οποίο παίζεται  από τους DJ του για τη μητροπολιτική περιοχή του Σιάτλ

Ο σταθμός ανήκει στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Friends of KEXP. Το KEXP φιλοξενεί και εβδομαδιαία προγράμματα αφιερωμένα σε άλλα μουσικά είδη, όπως rockabilly, blues, world music, hip hop, electronica, punk και alternative country. Ζωντανές παραστάσεις στο στούντιο από καλλιτέχνες προγραμματίζονται τακτικά. Τα στούντιο του KEXP βρίσκονται στο Seattle Center, ενώ ο πομπός βρίσκεται στη συνοικία Capitol Hill της πόλης. Εκτός από μια τυπική αναλογική μετάδοση, το KEXP είναι διαθέσιμο online.

ΥΓ: Μακριά από όλα τα αστικά πολιτικά κόμματα της Ελλάδας,  διότι δεν απαρτίζονται από άτομα με καλές προθέσεις. Αυταπόδεικτα ακόμα και σήμερα δεν έχουν θεσπίσει σαφή νόμο αδειοδοτήσεως των ραδιοφωνικών σταθμών ! Buka, μπούκα στην Ελλάδα σημαίνει στην αργκό η κλοπή , η ληστεία, και είναι σαφές ότι πολλοί/ες από εσάς γνωρίζεται πόσες ληστείες , διώξεις - κατασχέσεις έκαναν σε βάρος του ΓΛΥΦΑΔΑ FM οι δήθεν αντιπρόσωποι και εκπρόσωποι της κοινωνίας ώστε να υπηρετούνται λίγοι ολιγάρχες των media.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Hania Rani - Buka (Live on KEXP) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">