ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

O Δήμαρχος Γλυφάδας υπεύθυνος για το Χαράτσι στις Αντικειμενικές Αξίες


O Δήμαρχος Γλυφάδας , Γιώργος Παπανικολάου , είναι υπεύθυνος για το Χαράτσι στις Αντικειμενικές Αξίες που κλήθηκαν να πληρώσουν οι Γλυφαδιώτες , καθώς επίσης ,και για την διακοπή επιδομάτων και του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος.

Δείτε το Έγγραφο του Υπουργείου


Στις 10/03/2020 εστάλη στον Δήμο Γλυφάδας από το Υπουργείο Εσωτερικών έγγραφο το οποίο αναφέρει:
 ''Για τον καθορισμό τιμών στις Αντικειμενικές αξίες λαμβάνεται υπόψη και η γνώμη του δημοτικού συμβουλίου'', όμως στον Δήμο Γλυφάδας ο Δήμαρχος , Γ. Παπανικολάου ,καθώς και οι δημαρχοκόλακες και κολλητοί του δημάρχου αιρετοί έθαψαν στην κυριολεξία το έγγραφο του υπουργείου με αποτέλεσμα , πρώτον, να προκύπτει ένα νέο κυβερνητικό χαράτσι στους δημότες Γλυφάδας λόγω αντικειμενικών αξιών, και δεύτερον, να έχουν διακοπεί από τις αρχές του 2022 επιδόματα και Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα σε πληθώρα ευάλωτων οικογενειών της πόλης μας.

Σύμφωνα με τα προαναφερόμενα, προσωπικά δεν θέλω να το πιστέψω  , όμως αποδεικνύεται σκοπιμότητα από την πλευρά του δημάρχου και πληθώρας διοικούντων οι οποίοι εδράζονται την οικονομική ζημία των Γλυφαδιωτών.

Τους λόγους τους γνωρίζουν οι ίδιοι, καθώς και έτεροι, οι οποίοι επί σειρά ετών παρουσιάζονται ως αντιπολίτευση , όμως , στην πραγματικότητα διατελούν συνεργάτες του δημάρχου.

Σύμφωνα με τα προαναφερόμενα, και δεδομένης της οικονομικής ζημίας την οποία υφιστάμεθα ως δημότες Γλυφάδας, καθήκον μας είναι να στραφούμε δικαστικά κατά του δημάρχου και της διοικούσας παρατάξεως διότι πλέον μαζεύτηκαν πάρα πολλά.

Όπως ανέφερε ο Δημοτικός Σύμβουλος, Μάριος Κασσέρης, είχε σταλεί έγγραφο από το Υπουργείο Εσωτερικών στον Δήμο Γλυφάδας χωρίς να τεθεί το ζήτημα σε ένα Δημοτικό Συμβούλιο, άρα για εμάς στον Γλυφάδα web υπάρχει σκοπιμότητα από την πλευρά δημάρχου , του προέδρου του Δ/Σ καθώς και μερίδας διοικούντων οι οποίοι εδράζονται την οικονομική ζημία του δήμου και των δημοτών υπηρετώντας τα μεγάλα συμφέροντα και πορτοφόλια.

Διαβάστε στη συνέχεια όσα αναφέρει ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Γιάχος , αν και παρέκαμψε ένα ουσιώδες το οποίο είναι η διακοπή των επιδομάτων και του ΕΕΕ λόγω αντικειμενικών αξιών

Είναι κοινά αποδεκτό ότι ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος κ. Μάριος Κασσέρης έχει και άποψη και λόγο, γι’ αυτό άλλωστε και ξεχωρίζει - σαν τη μύγα μες στο γάλα - από τους άβουλους, άοσμους και συνήθως «μουγκούς» Δημοτικούς Συμβούλους της Δημαρχιακής Παράταξης.

Αδιάψευστος μάρτυράς μας τα ΒΙΝΤΕΟ των συνεδριάσεων που είναι στο δημοτικό κανάλι στο YouTube.

«Ο "δασκαλάκος" είναι λεβεντιά»

Το ότι εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ο κ. Μάριος Κασσέρης είχε αποστασιοποιηθεί από τα δημοτικά δρώμενα κι έκανε μια ιδιότυπη απεργία σιωπής και απουσιών, φανέρωνε την υποβόσκουσα δυσαρέσκειά του και προφανώς την αποδοκιμασία του στο μοντέλο διοίκησης του Δήμου, που έχει επιβάλει το «εξωθεσμικό διευθυντήριο» του 4ου ορόφου του Δημαρχείου, με την πλήρη κάλυψη του Δημάρχου.

Πρέπει να πούμε ότι ο κ. Μάριος Κασσέρης είχε ρίξει κατά καιρούς κάποιες τροχιοδεικτικές βολές, κατά την συζήτηση του Προϋπολογισμού και κάποιων θεμάτων, όμως «δεν τράβαγε το σκοινί» παραπέρα, αλλά σαν ιδιαίτερα έξυπνος άνθρωπος, επέλεγε να αποχωρεί από τις συνεδριάσεις, προφανώς για να μην συμμετέχει στις ψηφοφορίες σε κάποια «ευαίσθητα» θέματα.

Το «απόστημα έσπασε»

Τα όσα όμως ειπώθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 27-12-2022, κατά την συζήτηση του θέματος για τις «Αντικειμενικές Αξίες των Ακινήτων στη Γλυφάδα», δείχνουν μια άλλη πλευρά του αλλά τις ικανότητές του, καθώς και την εργατικότητα του κ. Κασσέρη.

Έβγαλε το δήμαρχο «στη σέντρα»

Πρωτίστως όμως έδειξαν την υπερηφάνειά του, αλλά και την γενναιότητα που τον διακρίνει, αφού με ιδιαίτερη τόλμη, αποκάλυψε ότι ο Δήμαρχος είχε στα χέρια του από το 2020 το έγγραφο του Υπουργείου για τις Αντικειμενικές Αξίες των Ακινήτων στη Γλυφάδα και το «έκλωθε», όπως είχε στα χέρια του και νεότερο έγγραφο από το περασμένο καλοκαίρι και το «έκλωθε» κι αυτό.

Αποκαλύφθηκε λοιπόν ότι ο Δήμαρχος ουσιαστικά ταρακουνήθηκε, μετά την  δημοσιοποίηση του θέματος από τον κ. Κασσέρη, κι έτσι  έφερε «άρον άρον» και μέσα στις γιορτές μια πρόταση ψηφίσματος για το χαράτσι που επιβάλλει το κόμμα του, στους Γλυφαδιώτες, με τις νέες  Αντικειμενικές Αξίες των Ακινήτων.

Αντί για επιβράβευση «τσαμπουκάς και νουθεσίες»

 Ο Δήμαρχος και οι πειθήνιοι σε αυτόν Αντιδήμαρχοι, αντί να επιβραβεύσουν τον κ. Κασσέρη για την μεθοδική δουλειά του και τις προσπάθειές του κι αντί να κάνουν την αυτοκριτική τους που «έκλωθαν» το θέμα στα συρτάρια τους, προσπάθησαν να του τη βγούν κι από πάνω, και όχι μόνο αυτό αλλά τον εγκάλεσαν με ανούσιες κορώνες, με αποκορύφωμα τον ίδιο τον Δήμαρχο που είπε: «…δεν δέχομαι και δεν ανέχομαι να μας κουνάει το δάκτυλο ο κ. Κασσέρης».

Τότε ο κ. Κασσέρης με την ευγένεια και την ευπρέπεια που τον διακρίνει απευθυνόμενος στον δήμαρχο είπε: «Παρακαλώ τον Δήμαρχο να ανακαλέσει ότι κουνάω το δάκτυλο, δεν είναι στον πολιτισμό μου…».

Κι ενώ όλοι περίμεναν ότι ο Δήμαρχος θα έκανε την στοιχειώδη ενέργεια να ανακαλέσει, αυτός δέσμιος του εγωισμού του και με υπεροπτικό ύφος, απάντησε  στον εμβρόντητο κ. Κασσέρη: «…μετά από αυτά που είπες, δεν ανακαλώ τίποτα»

Αυτή η απάντηση του Δημάρχου προς τον αξιοπρεπή κ. Κασσέρη, μας θύμισε την λαϊκή ρήση: «και κερατάς και δαρμένος» που στην συγκεκριμένη περίπτωση νομίζουμε ότι ταιριάζει γάντι, στην αντιμετώπιση που είχε ο συμπαθής Μάριος από τον Δήμαρχό του.

Επισήμανση του Γιάννη Κουρδομένου: Δαρμένοι κ. Γιάχο επί της ουσίας είναι οι δημότες Γλυφάδας έπειτα από την αδράνεια, η την σκοπιμότητα από την πλευρά Δημάρχου και μερίδας διοικούντων, και θεωρώ υποχρέωσή μου να προωθήσω το συγκεκριμένο ζήτημα στην Δικαιοσύνη ώστε να προκύψει επίσημη απόφαση - δικαστική κρίση.

Ο εν λόγω δήμαρχος υποτίθεται ότι είναι Καραμανλικός όμως επί της ουσίας κινείται με γνώμονα τα συμφέροντά του καθώς και του Κυριάκου Μητσοτάκη !

ΥΓ: Όλα τυχαία γίνονται ;To κανάλι του Γλυφάδα web έπειτα από μια δεκαετία τυχαία διαγράφηκε ;Ο ασφαλισμένος λογαριασμός μου της google, έπειτα από δεκαετίες τυχαία παραβιάστηκε ;Η εξαίρεσή μου από τις εκλογές στο τόπο μου από ξενόφερτους ,φερόμενους αριστερούς, και έπειτα από χρόνια προσφοράς στη παράταξη τυχαία έγινε ;Οι πέραν των 4.500 χιλιάδων δημοτών οι οποίοι/ες ψήφισαν στις δημοτικές εκλογές την δική μου πρόταση για δημοτικό κανάλι το οποίο θα καλύπτει τα δημοτικά συμβούλια, τις οικονομικές επιτροπές, κ.α. τυχαία δεν είδαν την κάλυψη του υποφαινόμενου ενώ είδαν έτερων ατόμων;Επίσης, στο παρελθόν σειρά διώξεων - κατασχέσεων σε βάρος μου τυχαία έγιναν ;Δεν νομίζω . . . 

- Επίσης Παναγιώτη, διότι είσαι έξυπνος άνθρωπος, αναλογίσου πως λέγεται η πράξη - ενέργεια δημότη,( σήμερα είναι αιρετός στον δήμο Γλυφάδας ), o οποίος ενώ διατελούσε διαχειριστής της παραταξιακής ιστοσελίδας αφαίρεσε τμήμα του προεκλογικού προγράμματος έπειτα των εκλογών, και ειδικότερα την πρόταση που ψήφισαν πέραν των 4.500 χιλιάδων δημοτών ;Όπως αντιλαμβάνεσαι πολλά «εξωθεσμικά» συμφέροντα βρίσκονται πίσω από δημάρχους , αιρετούς , παρατάξεις , και κόμματα ! Πολλές φορές έγραψα ότι ούτε στην Ουγκάντα σήμερα δεν ισχύουν αυτά τα φαινόμενα ! Ψαχτείτε λίγο καλύτερα και περισσότερο από τις γνωστές νεοελληνικές διαπροσωπικές σχέσεις που διαμορφώνονται στη χώρα μας και αρκετές φορές ''τυφλώνουν''.

- Όσοι/ες αδυνατούν να αποβάλλουν τα κατάλοιπα των γονιδίων τους απόρροια των 400 ετών Τουρκοκρατίας δεν παρέχουν καλές υπηρεσίες στο τόπο. Μη ξεχνάτε ότι μόλις πριν απο 200 χρόνια συνολικά οι προγονοί όλων ήταν κλέφτες ! Εσείς τι είστε ? Αυτό χρειάζεται ο τόπος ;

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: O Δήμαρχος Γλυφάδας υπεύθυνος για το Χαράτσι στις Αντικειμενικές Αξίες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">