ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Υπάρχει αυτοματοποιημένο σύστημα καθαρισμού των φρεατίων στον Δήμο Γλυφάδας ?


Αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία , καθώς και στο βίντεο του Youtube  υπάρχει στον πλούσιο Δήμο της Γλυφάδας ;

Υπάρχει αυτοματοποιημένο σύστημα καθαρισμού των φρεατίων στον δήμο Γλυφάδας ;Συνήθως τα ''λούκια'' είναι βουλωμένα και με λίγες σταγόνες βροχής πλημμυρίζει η πόλη μας !

Δείτε το βίντεο και αναζητήστε την εταιρία, αν και ομολογουμένως οι συμπολίτες μας πρέπει να αναζητήσουν νέα δημοτική αρχή.

Κατά τα άλλα έχουμε και επιτροπή ''ποιότητας ζωής'' , όμως εμείς σε πληθώρα οδών δεν έχουμε ούτε πεζοδρόμιο ,αυτοματοποιημένα συστήματα καθαρισμού φρεατίων θα έχουμε στον δήμο ;

Αντιθέτως, έχουμε δεκάδες εκλεγμένους και επιλεγμένους σε δημοτικές επιχειρήσεις , επιτροπές επί επιτροπών , νεκροταφεία , ΚΑΠΠΑ , γκόλφ , κ.α , ενώ επί πέντε δεκαετίες υφίσταται το ''ράβε ξήλωνε'' σε συγκεκριμένες οδούς και πλατείες και απολύτως καμία παρέμβαση στην πλειονότητα των συνοικιών και των οδών. 

Δείτε το βίντεο:

https://youtube.com/shorts/_mE-XoBGP3k?feature=share

ΥΓ: Αυταπόδεικτα έπειτα από 18 ολόκληρα χρόνια που έχουν μεσολαβήσει από την τελευταία δίωξη - κατάσχεση του ΓΛΥΦΑΔΑ FM , καθώς και έπειτα από 32 χρόνια από την κατάθεση αιτήσεως αδειοδοτήσεως δεν έχει υπάρξει ίχνος ενέργειας απ' όσους ''τρύπωσαν'' και τρυπώνουν στον δήμο Γλυφάδας , εκτός από σειρά παρανομιών και ανήθικων πράξεων οι οποίες αποσκοπούσαν σε ιδίων όφελος ! 

- Για εμάς προσωπικά σε αυτή τη πόλη υφίστανται τρωκτικά , τα οποία ροκανίζουν από την τοπική δημοκρατία και το μέλλον της πόλης μέχρι και τις ζωές μας , ενώ στον αντίποδα ακολουθούν τις πρακτικές Μητσοτάκη με τις λίστες Πέτσα υπέρ κουμπάρων, ημετέρων, και κολλητών τους !

- Όσοι/ες παρακάμπτεται το γεγονός ότι τον αντίστοιχο χρόνο υφίστανται οι εξυπηρετήσεις υδραυλικών, υπερήλικων δήθεν φωτορεπόρτερ , δήθεν εκδοτών - δημοσιογράφων ως ''τοπικός τύπος'' , είστε οι βασικοί τροφοδότες με ''τυράκι'' των ''τρωκτικών'' , και ομολογουμένως συνήθως ''μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά'' ! Ακόμα και οι ''δυο τρείς'' άνθρωποι που ενδεχομένως μπορεί να διαφέρουν σε ένα βαθμό σε επίπεδο δήμου, αν και δεν έχει αποδειχθεί στη πράξη , έχουν πέσει θύματα της πλάνης επιτήδειων και πλέον αυτούς εμπιστεύονται !

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Υπάρχει αυτοματοποιημένο σύστημα καθαρισμού των φρεατίων στον Δήμο Γλυφάδας ? Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">