ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μόλις κληρονόμησα 15.000.000 € από τον Αλαφούζο !



Αν γνωρίζατε επί σειρά ετών , έπειτα από την δημοσιοποίηση του email του glyfadaweb, τι φτάνει καθημερινά σε εμάς , ( εκατοντάδες μηνύματα ), και κυρίως απατεώνων θα είχατε φρίξει.

Διαβάστε ένα πρόσφατο στο οποίο μου αναφέρουν ότι κληρονόμησα 15 εκατομμύρια από τον Αλαφούζο !

Κληρονομικά ταμεία/inheritance funds

Γεια.

Είμαι η κυρία Sanchez Thomas, ένας αξιόπιστος τραπεζίτης στο Assam στην Ινδία.

 

Στις 28 Απριλίου 2021, ένας εκατομμυριούχος ονόματι (Αλαφούζος) εφοπλιστής, ο οποίος έχει την ίδια Εθνικότητα με εσάς, στο προφίλ του λογαριασμού του έκανε μια σταθερή κατάθεση ποσού 15.000.000,00 € (Δεκαπέντε εκατομμύρια ευρώ) στην τράπεζά μας, αλλά δυστυχώς ήταν μεταξύ των θυμάτων του σεισμού τον Απρίλιο του 2021. Για να κληρονομήσετε αυτά τα χρήματα, επικοινωνήστε με αυτό το email: (χχχχχχ@gmail.com.

 

Ως εκ τούτου, ζητώ τη συνεργασία σας για να σας παρουσιάσω ως (πλησιέστερο συγγενή του) και τον επωφελούμενο από το ταμείο του αφού είστε από την ίδια χώρα με αυτόν και φέρετε το ίδιο επώνυμο ώστε να σας πληρώσει η τράπεζά μου τα χρήματα. 


Έχω κάνει αρκετά εντός τραπεζικού διακανονισμού και έχω μόνο να βάλω τα στοιχεία σας στο δίκτυο πληροφοριών στη βάση δεδομένων της τράπεζας και να σας εμφανίσω ως πλησιέστερο συγγενή του, επειδή δεν ανέφερε κανένα συγγενικό πρόσωπο όταν άνοιξε ο λογαριασμός.

 

Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος και η συναλλαγή θα εκτελεστεί σύμφωνα με μια νόμιμη ρύθμιση που θα σας προστατεύει από οποιαδήποτε παραβίαση του νόμου. 

 

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με αυτό το email: (χχχχχχ@gmail.com) για να ελέγξετε περαιτέρω πληροφορίες/λεπτομέρειες και διαδικασίες μόλις λάβω τη θετική σας απάντηση.

 

Χαιρετισμούς.

Η κυρία Σάντσεθ Τόμας.


Επισήμανση του Γ.Κ:Γιάννη Αλαφούζο ευελπιστώ να μην βρίσκεσαι εσύ πίσω απο τις πλάκες, τα phishing ,και τα ευτράπελα που γίνονται καθημερινά , διότι μου έκανε μεγάλη εντύπωση ό,τι οι απατεώνες χρησιμοποιούν το δικό σου όνομα ! 


Το δικό μου επώνυμο δεν είναι Αλαφούζος !

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μόλις κληρονόμησα 15.000.000 € από τον Αλαφούζο ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">