ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Όπου φύγει φύγει για τους εκδρομείς του τριημέρου: Με λεωφορεία και ΙΧ η έξοδος για τις Απόκριες


ÊÉÍÇÓÇ ÓÔÁ ÊÔÅË ÔÇÓ ÁÈÇÍÁÓ(EUROKINISSI/ÂÁÓÉËÇÓ ÑÅÌÐÁÐÇÓ)

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Περισσότερα από 90.000 οχήματα είχαν διέλθει μέχρι το πρωί από τα διόδια και στα δύο ρεύματα εξόδου από την Αττική. Υπολογίζεται ότι η κίνηση είναι αυξημένη σε σχέση με πέρυσι, ενώ σε ισχύ είναι η απαγόρευση βαρέων οχημάτων. Στα διόδια της Ελευσίνας βρέθηκε ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ Κώστας Νούσης και ο Κώστας Στάμου στα ΚΤΕΛ Κηφισού.

Ομαλά διεξάγεται έξοδος των εκδρομέων από τα διόδια της Ελευσίνας. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας το τελευταίο 24ωρο έχουν φύγει από την Αθηνών – Κορίνθου περίπου 65.000 οχήματα και από την Αθηνών Λαμίας 52.862 οχήματα.

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται στα ΚΤΕΛ Κηφισού με τους εκδρομείς του τριημέρου να σχηματίζουν ουρές προκειμένου να επιβιβαστούν στο λεωφορείο που θα τους πάει στον προορισμό τους για τις Απόκριες και την Καθαρά Δευτέρα. Για να καλυφθεί η αυξημένη ζήτηση έχουν προγραμματιστεί επιπλέον δρομολόγια για δημοφιλείς προορισμούς.

Συνολικά την χθες Παρασκευή έφυγαν 160 λεωφορεία με προορισμό την Πάτρα ενώ για σήμερα έχουν προγραμματιστεί άλλα 140 δρομολόγια. Συνολικά από τον Κηφισό αναχώρησαν περισσότερα από 500 λεωφορεία με τον αριθμό των εκδρομέων μέχρι το πρωί του Σαββάτου να αγγίζει τις 25.000.

Η Τροχαία βρίσκεται επί ποδός στις εθνικές οδούς, ενώ από τις 4 το απόγευμα της Παρασκευής 24/2 έχει τεθεί σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων.

Ρεπορτάζ: Κώστας Νούσης, Κώστας Στάμους | ΕΡΤ

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/BIPtRa7
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Όπου φύγει φύγει για τους εκδρομείς του τριημέρου: Με λεωφορεία και ΙΧ η έξοδος για τις Απόκριες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">