ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» – Η έκτακτη ενημέρωση από την ΓΓ Πολιτικής Προστασίας



Με τηλεργασία θα λειτουργήσει αύριο ο Δημόσιος Τομέας, σύμφωνα με απόφαση που ελήφθη κατά τη νέα συντονιστική σύσκεψη στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας για την εξέλιξη της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα».

Όπως τόνισε ο εκπρόσωπος του Πυροσβεστικού Σώματος, Γιάννης Αρτοποιός, υπάρχει σύσταση να λειτουργήσει με τον ίδιο τρόπο και ο ιδιωτικός τομέας όπου αυτό είναι εφικτό. 

Σχετικές ανακοινώσεις θα εκδοθούν από τα αρμόδια υπουργεία Εσωτερικών και Υπουργείο Εργασίας αναφορικά και με τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων.

Στη σύσκεψη τονίστηκε ότι τις επόμενες ώρες αναμένεται μεγαλύτερη ένταση των καιρικών φαινομένων, ιδιαίτερα στην Αττική. 

Επίσης, εκδόθηκε νέο προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 προς τους κατοίκους της Εύβοιας, της Βοιωτίας, της Φθιώτιδας, της Μαγνησίας, συμπεριλαμβανομένων και των Σποράδων, με αυστηρή σύσταση για δραστικό περιορισμό των μετακινήσεων ανάλογα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις. 

Θα αποσταλεί αντίστοιχο μήνυμα από το 112 και για την Αττική.

www.ertnews.gr

from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/snpkIe5

Σημείωση: Είδατε η ψηφιακή εποχή ; Τι θα έκαναν αν δεν υπήρχε το ίντερνετ των Αμερικανών στη χώρα μας ; Επίσης, χωρίς  υπουργείο ψηφιακής διακυβέρνησης και υποδομή που ευρίσκετο η χώρα μας μέχρι το 2014 τι μπορούσε να γίνει ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» – Η έκτακτη ενημέρωση από την ΓΓ Πολιτικής Προστασίας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">