ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γιατί ολόκληρη η χώρα βρίζει τον Γιώργο Καρατζαφέρη ?


Ύμνους για τον 
Κυρ. Μητσοτάκη επιφύλασσε ο πάλαι ποτέ «αρχηγός» του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης που μίλησε στο ΣΚΑΪ.

Έπειτα από τους ύμνους Καρατζαφέρη για τον Κ. Μητσοτάκη προσωπικά διαπίστωσα ότι οι ύμνοι του αμφισβητούνται δημόσια, τόσο από «φίλους» του όσο και από κλασσικά δεξιούς ψηφοφόρους.

Άκουσα από τον Χίο να λέει ότι ολόκληρη η Ελλάδα βρίζει τον Καρατζαφέρη , καθώς επίσης , «Ρε Γιώργη Καρατζαφέρη, πόσα λεφτά σου έδωσε ο Μητσοτάκης για να τα πεις αυτά;»

Η πολιτική κωλοτούμπα είναι δεδομένη , όμως δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται , έχει ξαναγίνει , και μάλιστα με ένα τμήμα του πληθυσμού να μην ξαναψηφίζει Καρατζαφέρη και να το αναφέρει σε δημόσιες συζητήσεις.

Αναφορικά για «τον μεγαλύτερο πρωθυπουργό που έχει περάσει από την χώρα», όπως ανέφερε ο κ. Καρατζαφέρης για τον Μητσοτάκη, προφανώς θα εννοούσε τον μεγαλύτερο ωτακουστή που έχει περάσει από την χώρα μας !

Τέλος, πόσα σου δώσανε και τι σου τάξανε ανέφερε στο βίντεο ο πάλαι ποτέ συνεργάτης και φίλος του Καρατζαφέρη.  

- Δεδομένου ότι δεν παρακολουθώ πλέον τηλεοπτικά κανάλια είδα πρόσφατα ένα βίντεο στο διαδίκτυο.  Είμαι αρνητής των εμβολίων covid και των εθνικών - αθηναϊκών καναλιών ! Ασφαλώς δεν γνωρίζω αν κάνω το σωστό. Τι λέτε εσείς ;Η τηλεοπτική προπαγάνδα ωφελεί το πολίτευμα , τον τόπο μας και το κοινωνικό σύνολο ? Εννοώ πόσο θλιβερό είναι ως φαινόμενο, ειδικά μια νεολαία - εκατομμύρια νέοι/ες με ένα κινητό στο χέρι - και να αδυνατούν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους για το μέλλον τους. 

Έπειτα απ΄όσα ζήσαμε ως κοινωνία από το 2010 και μετέπειτα, ειδικά οι νεώτερες γενιές μπορούσαν να κόψουν τον ομφάλιο λώρο ολιγαρχών - αστικών πολιτικών κομμάτων - διαπλοκής - χειραγώγησης, και έχοντας το βασικό και ουσιαστικό όπλο, τα SOSIAL ,να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, όμως εδώ είναι ΕΛΛΗΝΙΣΤΑΝ και κάποια πράγματα ποτέ δεν αλλάζουν! 

Τα αστικά πολιτικά κόμματα εξουσίας της χώρας μας είναι υπέργηρα και μεσήλικα ενώ απουσιάζει προκλητικά η νεολαία. Το παραγωγικό σκέλος είναι απών η στον ρόλο συντήρησης του χθές. Για το αύριο διαβλέπω ακόμα περισσότερη συντηρητικοποίηση, άρα πως θα ανταγωνιστείτε επί της ουσίας τις προηγμένες τεχνολογικά χώρες και λαούς ;Γιατί δεν συμμετέχει ενεργά η νεολαία στην πολιτική ; Εμείς ξέρουμε ποιοι φέρουν την ευθύνη.

Ο κ. Καρατζαφέρης πλέκει και το εγκώμιο Πιερρακάκη για το ψηφιακό πορτοφόλι; 

Τι είναι ένα app σήμερα ;Χιλιάδες νέοι πολλών χωρών καθημερινά αναρτούν χιλιάδες και μάλιστα δωρεάν. Μάλλον με σκοπιμότητα δεν αναφέρει ότι μέχρι προχθές δεν υφίστατο υποδομή ψηφιακής διακυβέρνησης και Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής ενώ η ΝΔ διακυβερνούσε επί δεκαετίες. Πότε υλοποιήθηκε η υποδομή και το υπουργείο, επί Πιερρακάκη ;

Δυστυχώς οι πολιτικοί , και η πολιτική , στη χώρα μας και στην Ε.Ε έχουν πέσει πιο κάτω από το τελευταίο σκαλί και απαιτείται να ενδιαφερθεί η νεολαία ώστε να διαφοροποιηθεί το συγκεκριμένο καθεστώς.

Προσωπικά θυμάμαι ότι στο κτήριο ιδιοκτησίας Καρατζαφέρη , στο οποίο λειτουργεί το κανάλι , υπήρχε μια αίθουσα στο ισόγειο με ταμπέλα Μαρίκα Μητσοτάκη αφιερωμένη στην σύζυγο του τέως πρωθυπουργού και πατέρα του Κυριάκου, άρα η σχέση Μητσοτάκηδων - Καρατζαφέρη είναι παλιά και βαθύτερη όσων γνωρίζουν οι πολίτες και οι απογοητευμένοι φίλοι Καρατζαφέρη. Έχετε και εσείς αίθουσες με όνομα την μητέρα του πρωθυπουργού ;

Δεν έχουμε ζήσει ποτέ άλλοτε όσα ίσχυσαν μέσα στα τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης Μητσοτάκη , και ομολογουμένως προσωπικά , σύμφωνα με όσα βίωσα , δεν είμαι πλέον υποστηρικτής , ούτε του ΣΥΡΙΖΑ , ούτε του Τσίπρα που γνωρίζουν αρκετοί ότι ποτέ δεν υπήρξα οπαδός του. 

Σε ορισμένα σημεία υπήρξα λίγο Μαρξιστής και λίγο ριζοσπάστης, Τσιπρικός και οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν υπήρξα. Ακόμα και την περίοδο κατά την οποία χωρίς να με ρωτήσουν ''με έγραψαν'' μέλος του εν λόγω κόμματος , την ίδια χρονική περίοδο καθημερινά στρεφόμουν δημόσια κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα.  

Eιδικότερα, στελέχη της τοπικής ΟΜ μου ανέφεραν ''Γιατί κάθε τρεις αναρτήσεις η μια αποτελεί επίθεση κατά του κόμματος ;'' Παράλληλα με είχαν φιμωμένο από την ομάδα επαφών της παρατάξεως ! Μάλλον είχα μια διαίσθηση πριν από το 2015 ότι θα γίνουν πολλά και διάφορα κατά όσων διακήρυσσε η ηγεσία και τα στελέχη του εν λόγω κόμματος, και απεδείχθη με το Ελληνικό και εν γένει με την δημόσια περιουσία, τα μνημόνια, τις πέντε τηλεοπτικές άδειες, τους πλειστηριασμούς , το δημοψήφισμα κ.α.

Όταν εμπλακείς σε οποιοδήποτε επίπεδο με την δημοσιογραφία η πολιτική ''δεν κουμπώνει σωστά'' , διότι αν κλείνεις τα μάτια σε όσα γίνονται στραβά και στρέφονται κατά της κοινωνίας , θα σε βρίζουν και θα σε λοιδορούν άπαντες. Δεδομένου ότι γεννήθηκα φτωχός και οι συγκυρίες το έφεραν να είμαι φτωχός ''δεν κουμπώνω'' σωστά με κανένα αστικό πολιτικό κόμμα, και κυρίως με τα υψηλά αμοιβόμενα στελέχη και golden boys τους. Kαι τα ακροαριστερά κόμματα - συνιστώσες ,τα οποία αποτελούνται από αργόμισθους ποτέ δεν με ήθελαν. Την πρώτη φορά που με είδαν στα γραφεία της παρατάξεως άκουσα: Τι θέλει αυτός εδώ ;Ποιός τον έφερε ;To 2015 όταν αποσπάστηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ με παρακάλεσαν ορισμένοι/ες να πάω στην ΛΑΕ, όμως, μάλλον αγνοούσαν όσα είχαν ισχύσει το 2014 σε βάρος του υποφαινόμενου και άλλων με τις εξαιρέσεις και τις διακρίσεις, άρα αρνήθηκα. Τι κάνει αυτό το κόμμα σήμερα διότι δεν το βλέπω στις δημοσκοπήσεις ;

- Δεν βάζω το βίντεο με τους ύμνους διότι προσωπικά ντρέπομαι γνωρίζοντας ότι έχουν στερήσει λόγω αντικειμενικών από δεκάδες χιλιάδες πολίτες μέχρι και το ΕΕΕ ενώ σχεδιάζουν να παρέχουν το 200άρι για Τουρισμό ! Γιατί δεν επιδοτούν απ'ευθείας Ξενοδόχους και ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων ώστε να φτιάξουν προγράμματα κοινωνικού τουρισμού μειωμένων τιμών δεν το αντιλαμβάνομαι. Είναι σαφές ότι τα χρήματα θα καταλήξουν σε ξενοδόχους και ιδιοκτήτες δωματίων, αντί για μια οικονομική ενίσχυση λόγω ακρίβειας στην καθημερινότητα των ευάλωτων οικογενειών.

Αναφορικά με τον Χίο μάλλον διογκώνει κάποια ζητήματα, διότι τουλάχιστον στην Γλυφάδα οι δεξιοί ψηφοφόροι δεν βρίζουν τον Καρατζαφέρη, απλά απορούν οι άνθρωποι με την μεταβολή απόψεων και θέσεων. Ουσιαστικά τι θα έπρεπε να κάνει ένας διαχρονικά δεξιός να στηρίξει δημόσια τον Κουτσούμπα η τον Τσίπρα ; 

Βέβαια το επιχείρημα που χρησιμοποίησε με την φωτογραφία, ''δείτε στη σειρά όλους τους προέδρους κομμάτων'' είναι ατυχές, διότι ακόμα και στα γραφεία μοντέλων και ηθοποιών οι φωτογραφίες είναι το πρώτο σκέλος και χρειάζεται η παρουσία των εικονιζόμενων ώστε να κριθούν στην πράξη. Ο ίδιος θα μπορούσε να κρίνει από πέντε φωτογραφίες ποιος/α έχει την καταλληλότητα να γίνει καλός ρεπόρτερ χωρίς να δοκιμαστεί στην πράξη ; 

Προσωπικά θα επιθυμούσα μια πολυκομματική κυβέρνηση , και δεδομένου ότι τα τρία κόμματα εξουσίας έχουν υπογράψει από κοινού τα μνημόνια να συγκυβερνήσουν αφήνοντας το ΚΚΕ και ορισμένα δεξιά - αριστερά μικρά κόμματα στον ρόλο της αντιπολιτεύσεως. Το γιατί είναι σαφές για όσους έχουν γνώσεις πολιτικής , όμως, μια τέτοια τροπή δεν εξυπηρετεί, ούτε το κόμμα της Κουμουνδούρου, ούτε το κυβερνών, ούτε το μεγάλο κεφάλαιο, ούτε τον Καρατζαφέρη ούτε πληθώρα εξυπηρετούμενων και τους Αμερικάνους.






 




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γιατί ολόκληρη η χώρα βρίζει τον Γιώργο Καρατζαφέρη ? Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">