ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Περιφερόμενος Θίασος της Τοπικής Παράγκας


Δήμος Γλυφάδας: Ο περιφερόμενος θίασος της τοπικής μας παράγκας επί σειρά ετών αλλάζει θέσεις - πόστα, όμως αδιαμφισβήτητα καταλήγουμε πάντα στο ίδιο αποτέλεσμα... την ανακύκλωση.

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος

Αν μη τι άλλο ο υποφαινόμενος δεν υπήρξε μόνο πρωτεργάτης της Ραδιοφωνίας FM στη χώρα μας πληρώνοντας βαρύ το τίμημα αντί να απολαμβάνει τους καρπούς του πρωτοπόρου, υπήρξε και πρωτεργάτης στη χρήση της νεοελληνικής γλώσσας. Έτσι απαιτείται και προκύπτουν μόνο για τους δικούς σας οφθαλμούς μοναδικοί παγκόσμια τίτλοι, όπως αυτός που δεσπόζει πιο πάνω.

Άλλωστε δεν πρέπει να παρακάμπτει κανείς ό,τι η φάρα των νεοελλήνων, και ειδικότερα των κατά τόπους , δεδομένου ό,τι ειδικά στην πόλη της Γλυφάδας η πλειονότητα των δημοτών μόνο αυτόχθονες δεν είναι , έχουν διαμορφώσει μια παγκόσμια ''πατέντα'' διαμόρφωσης νεοελληνικού αστικού ''πολιτισμού'' σε επίπεδο Δήμου, η οποία ξεφεύγει από τα στερεότυπα του πραγματικού πολιτισμού και γίνεται στην κυριολεξία αντί πολιτισμός κανιβαλισμός. 

Ανακύκλωση & Διαπλοκή

Έχουμε μια δεδομένη κατάσταση ανακύκλωσης και διαπλοκής παρατάξεων - πολιτικών - αιρετών δημοτών στον Δήμο της Γλυφάδας , οι οποίοι/ες ενώ δεδομένα διαπλέκονται μεταξύ τους , και παράλληλα με χιλιάδες έτερους δημότες - δημότισσες διαμοιράζοντας την λεία του δημοτικού κορβανά , καθώς επίσης , συμμετέχοντας σε νομικά πρόσωπα , επιτροπές , κ.α., από κοινού, ( συνολικά ) , και συντονισμένα στέφονται κατά του υποφαινόμενου και άλλων δημοτών.

Αναφορικά με τους άλλους δημότες/ισσες θεωρώ ό,τι μπορούν να τοποθετηθούν οι ίδιοι/ες και περιορίζομαι επί του προσωπικού.

Το Φιάσκο

Αρκεί να δεί κάποιος όσα υφίστανται στον Δήμο Γλυφάδας, στην δημοτική σελίδα, ώστε να αντιληφθεί ό,τι, πλήν των δεκάδων αιρετών οι οποίοι ενώ θεσμικά είναι άμισθοι απολαμβάνουν αποδοχών ''δια της πλαγίας'' και παράνομα δεν αναρτούν το πόθεν έσχες τους, υπάρχουν δεκάδες έμμισθες θέσεις χωρίς προκυρήξεις - διαγωνισμούς, και κυρίως χωρίς να αναφέρονται τα ονόματα των συμμετεχόντων

Πλειάδα - στρατός - υποστηρικτών, κομματικών, παρατρεχάμενων της ΝΔ με τις αποδοχές των Γλυφαδιωτών. Όλοι αυτοί ''χρειάζονται'' στον Δήμο, όπως και ο φαντομάς ''συμπαραστάτης'', καθώς και οι υδραυλικοί , δήθεν δημοσιογράφοι , τους οποίους συντηρούν οικονομικά αδιάλειπτα για συστημική προπαγάνδα και συγκάλυψη επί οκταετία ενώ για τον αυτόχθονα παρανομίες από όλους !

Το ''έγκλημα''

Ο υποφαινόμενος προφανώς ‘’είχε κάνει έγκλημα‘’ σε βάρος της τοπικής κοινωνίας γι' αυτό άκουγαν χιλιάδες τον διωκόμενο και κατασχεμένο ΓΛΥΦΑΔΑ FM , και άλλωστε δεν είναι γνωστό ό,τι καθημερινά βρίσκονται χιλιάδες συμπολιτών μας οι οποίοι ''επιτίθονται διότι τους εξαπάτησα και τους έβλαψα'' ;Αντιθέτως γνωρίζω, διότι ορισμένες φορές έτυχε να βρίσκομαι σε κοντινή απόσταση, από που περνούσαν οι συμπολίτες μας κορνάροντας και βρίζοντας.  Γραφεία παρατάξεως - κομμάτων.

Εγώ δεν έχω προκαλέσει ‘’όλα τα δεινά‘’ και ‘’όλες τις καταστροφές‘’ σε βάρος της τοπικής κοινωνίας ? Εγώ δεν είμαι επί δεκαετίες που απομυζώ το δημοτικό χρήμα ως φαντομάς ?  Εγώ δεν είμαι που ‘’υπέγραψα‘’ όλα τα ΜνημόνιαΕγώ δεν είμαι που σας διέκοψα τα επιδόματα και το ΕΕΕ  ;Εγώ δεν είμαι που σας έβαλα 30% Φ.Π.Α , που σας υποσχέθηκα κανονικότητα και σας παρείχα αυξήσεις στην ενέργεια, στα καύσιμα, στα αγαθά κ.α ;Εγώ δεν είμαι που παράνομα σας χρέωνα με Πρασινόσημο επί οκταετία και δεν σας επιστρέφω τα χρήματα ;Εγώ δεν είμαι που δεν σας παρέχω πόθεν έσχες παράνομα ;Εγώ δεν είμαι που σας υποσχόμουν δίκαιο ενώ έχω διαμορφώσει τον Δήμο της καθολικής αδικίας ;Εγώ δεν ήμουν ο ‘’οπαδός των ρουσφετιών‘’ και του ‘’πελατειακού συστήματος‘’ ( στη ζούλα ) που ισχύει κατά κόρον στο Δήμο Γλυφάδας ;Εγώ δεν είμαι που επί οκταετία ανακυκλώνω συγκεκριμένα άτομα σε διοικητικά συμβούλια και θέσεις του δήμου και παράλληλα διαφθείρω συνειδήσεις ώστε να εξυπηρετείται μια στενή κλίκα ατόμων ;Επίσης, εγώ δεν είμαι επί δεκαετίες που διαμόρφωσα το Δήμο της αδιαφάνειαςΕγώ είμαι, η ο ''γαλάζιος'' δήμαρχος  τα στελέχη της ΝΔ κ.α κόμματα ; Καλά κέρδη σε όλους πάνω στο κουφάρι της Γλυφάδας.

Παράγκα

Τα αυταπόδεικτα ''μιλούν'' μόνα τους και δεν χρειάζεται κάποιος να καταβάλει ιδιαίτερη προσπάθεια. Αναφέρομαι σε πλιάτσικο διαρκείας δεκαετιών. 

Μια σειρά επαγγελματιών της πολιτικής προερχόμενοι από τους κομματικούς σωλήνες, καθώς επίσης , μια σειρά συνταξιούχων , επιχειρηματιών ,  δημοσίων & αργόμισθων υπαλλήλων, καθώς και των παρένθετων μελών των οικογενειών τους , ενώ επέδειξαν ιδιαίτερη μέριμνα για πλειάδα γραμματείς και επιτελείς ημιτέρους και ετέρους κακοδιαχειρίζονται τα κοινά του Δήμου Γλυφάδας.

Σε τούτη τη παράγκα με βιτρίνα - προβιά τα εύρωστα οικονομικά του αθηναϊκού δήμου των 85.000 χιλ. κατοίκων τα περισσότερα γίνονται και έγιναν στην ζούλα.

Όπως αποφάσισαν τα τελευταία οκτώ χρόνια σε εκατοντάδες περιπτώσεις να συμβάλουν και να συνδράμουν πληθώρα κουμπάρων, κολλητών, γνωστών, παρατρεχάμενων, κομματικών, ημετέρων , υποστηρικτών , κ.α. , οι ίδιοι/ες αποφάσισαν και τον κανιβαλισμό κατά ημών. Δεν είναι κάποιοι άλλοι.

Η ''καρφίτσα''

Αν υπάρχει έστω ένα άτομο από τα εκατοντάδες για τα οποία επέδειξαν την ιδιαίτερή τους μέριμνα να μπορεί να παράξει με τα χέρια του έστω μια καρφίτσα προσωπικά δέχομαι τον δημόσιο χλευασμό του συνόλου.

Μπορούν στη ζούλα που κυρίως αποφασίζουν και υφίσταται η διαπλοκή τους να συμβάλουν μερικές χιλιάδες ακόμα εκτός από τους ήδη συμβαλλόμενους , μπορούν να κάνουν πιστώσεις δεκάδες εκατομμύρια για αναρίθμητες παιδικές χαρές και παιδικούς σταθμούς , όμως το άδικο που διαμορφώνουν θα τους κατατρέχει συνολικά μέχρι να τους σηκώσουν οι τέσσερεις.

Σε πλήρη αντιδιαστολή με δαύτους , οι οποίοι/ες τα περισσότερα τα συναποφασίζουν εν κρυπτώ - στη ζούλα - ο υποφαινόμενος από τα 13 του επέλεξε να λειτουργεί Ραδιοφωνικά ΔΗΜΟΣΙΑ χωρίς μισθούς και αξιώματα του δημοσίου ενώ τα κόμματα στα οποία ανήκουν δαύτοι αντί αδειοδοτήσεως μεθόδευαν ληστείες, καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις.

Οι κανίβαλοι

Ήδη έχουν κλείσει 19 χρόνια σύννομων ενεργειών στον Δήμο της Γλυφάδας με παρανομούντες το σύνολο των στελεχών αστικών κομμάτων. Αυτοί δεν είναι εκπρόσωποι της κοινωνίας είναι κανίβαλοι. Ο παρανομούντας Σ.Σφακιανάκης έχει πεθάνει , ενώ πριν πεθάνει , αντί να συμβάλει τον δημότη σε βάρος του οποίου παρανόμησε το 2004 συνέβαλε τον ξενόφερτο. Ασφαλώς στη συνέχεια το μετάνιωσε όμως ήταν πολύ αργά. Απεβίωσε. 

Οι ξενόφερτοι των ξενόφερτων

Τους ξενόφερτους, όπως είναι και οι ίδιοι συνέβαλαν και οι διοίκησεις Κόκκορη, Λανδράκη, Θεοδωρόπουλου, Σπονδυλίδη, κ.α. Επί δεκαετίες μοίραζαν και μοιράζουν το δημοτικό χρήμα σε δημότες Σουνίου , Σαρωνίδας , Βάρκιζας , Βουλιαγμένης , κ.α., ενώ οι ίδιοι παρανομούσαν στις σύννομες δικές μας αιτήσεις και ενέργειες. 

Μέχρι ''προχθές'' συνολικά ,( πριν πεθάνει ), συνέβαλαν τον δημότη Βάρκιζας ενώ για εμάς παρείχαν διώξεις - κατασχέσεις - παρανομίες και μηχανή του κιμά !     Με πολιτική συμβολή του έβγαλαν και βεβαίωση λειτουργίας ώστε να την πουλήσει στον Β.Ρέστη και να διευρύνει τα κανάλια του. Μήπως τους αδικούμε και δεν είναι κανίβαλοι ;

Τέλος σε προηγούμενη ανάρτηση μπορείτε να δείτε κάποιους άλλους/ες, οι οποίοι/ες το 2014 ,  έπειτα απ' όσα είχα βιώσει με σειρά διώξεων - κατασχέσεων , παρανομιών από τη πλευρά δημάρχων - διοικήσεως κ.α., έκαναν μια μοναδική φουστιά ώστε να βρεθούν στα έδρανα του Δήμου και έπειτα συμετείχαν στον περιφερόμενο θίασο κανιβαλισμού.

Οι πλαστογράφοι 

Βρέθηκαν στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας με εντολή της τοπικής μας κοινωνίας την οποία έπειτα των εκλογών την πλαστογράφησαν , ( ποτέ δεν τέθηκε από τους δήθεν ''αριστερούς - προοδευτικούς'' σε ένα Δ/Σ η εντολή των δημοτών ), δεν πάτησε κανείς τους το ποδάρι του όταν μόνος, χωρίς κόμματα και ξένες πλάτες συμμετείχα σε δική μου πρόταση που ήταν ο ''συμπαραστάτης του δημότη'', και τελικά το 2019 έπειτα από την προδοσία μιας τετραετίας έριξαν στη τσέπη και τα χρήματα του ''συμπαραστάτη'' χωρίς να υφίσταται ! Διαμόρφωση πλιάτσικου από δεξιούς - αριστερούς κ.α.

Η απόλυτη αλήθεια ήταν γραμμένη στην παλιά σελίδα του δήμου στο σημείο που έγραφε: Στην Γλυφάδα κατοικούν όλες οι φυλές του Ισραήλ

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Τέσσερεις δεκαετίες καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις ενώ επί 60 χρόνια τα αστικά πολιτικά κόμματα ξενόφερτων κανιβαλίζουν στον Δήμο Γλυφάδας

Σημείωση:O όρος παράγκα στην ελληνική γλώσσα αναφέρεται σε ένα μικρό, πρόχειρο οίκημα κατασκευασμένο από ξύλο ή άλλο υλικό. Μεταφορικά, το χρησιμοποιούμε για να τονίσουμε ότι ένα ‘’κατασκεύασμα‘’  είναι κακοφτιαγμένο ή κακής ποιότητας. Η λέξη αυτή χρησιμοποιήθηκε την εποχή που στο ελληνικό ποδόσφαιρο μεσουρανούσε το παράνομο βρώμικο σύστημα το οποίο καθόριζε την τύχη κάθε ομάδας, κυρίως στις επαγγελματικές κατηγορίες. (Kάτι αντίστοιχο ισχύει και σε άλλους τομείς). Σημείο αναφοράς αποτελεί και το ομώνυμο τραγούδι του Δ. Σαββόπουλου, το οποίο αναφέρεται αμιγώς στην διαφθορά της Ελλάδας.  Έκτοτε ο όρος χρησιμοποιείται ώστε να τονίσει οτιδήποτε γίνεται στη ζούλα.

ΥΓ: Οι φωτογραφίες όλων των ''κανιβάλων'' θα αναρτηθούν σε επόμενη ανάρτηση. Παρακάμπτω τους χιλιάδες ευνοημένους για λόγους ανωτερότητας , διότι σε πληθώρα περιπτώσεων αγνοώ παντελώς τι παρέχουν στην τοπική κοινωνία εκτός της συμβολής στον κανιβαλισμό. 

- Για εσάς προσωπικά τι ακριβός είναι ορισμένοι/ες οι οποίοι υπονομεύουν συστηματικά κατά του ενός (1) και δημιουργούν στον αντίποδα χιλιάδες προνομιούχους και δεκάδες οτιδήποτε ? Δεν είναι αυταπόδεικτα κανίβαλοι ; Ειδικότερα, όσοι/ες είχαν και έχουν εξασφαλισμένα εισοδήματα, συντάξεις, και σημαντικά περιουσιακά στοιχεία, τι ακριβός κάνουν επί σειρά ετών στον Δήμο Γλυφάδας ;Εκπροσωπούν τον Δήμο ?Γιατί εμείς , σε αντιδιαστολή με τους μουλωχτούς της ζούλας δεν το διαπιστώσαμε και δεν το ζούμε ;

- Τον Ραγκούση εσείς οι Συριζαίοι δεν τον έχετε στο κόμμα σας, γιατί δεν τον ρωτάτε ποιος και πότε πρότεινε τον θεσμό του ''συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης'' που υπέπεσε σε κοράκια με γαμψά νύχια ανενεργός αντί να έχει υπόσταση σε κοινωνικό επίπεδο ;( Όσα αποφασίζονται από πολιτικούς αντί της κοινωνίας και συμμετάσχουν πολιτικοί αντί της κοινωνίας αποτελούν φιάσκο.)

- Δεν είστε αδαείς , ούτε ανεγκέφαλοι , όσα ίσχυσαν από τα κόμματα - πολιτικούς στα ερτζιανά ισχύουν επί παντός επιστητού από τους γόνους κλεφτών και μαυραγοριτών σε τούτη τη χώρα. Όταν πρωτοστατούσαμε για ιδιωτικές - δημοτικές ραδιοτηλεοράσεις δεν υπήρχε ανάμεσά μας ούτε ένας από όσους σήμερα δεσπόζουν ως ιδιοκτήτες του Ν.Αττικής !
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Περιφερόμενος Θίασος της Τοπικής Παράγκας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">