ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κόκκαλης και Σπίρτζης τραγουδούν «Brother Louie» μέσω application


Ένα άκρως χιουμοριστικό βίντεο δημοσίευσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κόκκαλης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Εκμεταλλεύομενος τη δυνατότητα που προσφέρει μια συγκεκριμένη mobile εφαρμογή, και χρησιμοποιώντας μια φωτογραφία με τον Χρήστο Σπίρτζη από τις 25 Οκτωβρίου 2022, μέσα σε συρμό του Μετρό στις Βρυξέλλες, βγήκε το βιντεάκι με τους δυο τους να τραγουδούν τη γνωστή επιτυχία της δεκαετίας του ’80 «Brother Louie».

Επισήμανση του Γ.Κ: Ήδη ξεκίνησαν τα ευτράπελα της ΑΙ - τεχνητής νοημοσύνης, δεδομένου ότι έχει γεμίσει το διαδίκτυο με app αξιοποίησης της τεχνητής νοημοσύνης τα οποία πλέον μπορούν να δημιουργήσουν σε λίγα λεπτά όσα μέχρι πρότινως αποτελούσαν εργαλείο μόνο των ειδικών. 

Δεν γνωρίζω αν συνολικά το γυρίσουν άπαντες στον χαβαλέ τύπου Κόκκαλη τι κύρος θα έχουν δημόσια ;Μέχρι πρότινως αποτελούσε αντικείμενο σάτιρας ώστε να βγάζουν ορισμένοι τις βίλες και το πατεσπάνι τους . Αύριο ?

Αυτού του τύπου ευρωβουλευτές θα έχει το κόμμα της κουμουνδούρου ;''Αυτοχαβαλέδες'' ? Θα αυτοσατιρίζονται ;

Για όσους/ες μας διαβάζεται τα έχω γράψει αρκετές φορές, δεδομένου ότι πλέον κλωνοποιούνται σε λίγη ώρα ακόμα και οι φωνές όσων επιθυμείς ώστε να προσάψεις στο βίντεο εκτός της εικόνας και φωνή κάνοντας τον οποιοδήποτε να λέει οτιδήποτε ! 

Προσωπικά δεν ασχολούμε διότι στη Γλυφάδα κυκλοφορούν αρκετοί ''βαρεμένοι'', οι οποίοι αρχικά γράφουν ότι γέλασαν μέχρι δακρύων και στη συνέχεια καταθέτουν μηνύσεις !

Η Γλυφάδα στο πέρασμα του χρόνου - δεκαετιών - συντηρητικοποιείται σε ασύλληπτο βαθμό σε σχέση με το παρελθόν και πλέον σήμερα θυμίζει ένα μεγάλο χωριό στη βάση λειτουργίας της ! ( Δεν αναφέρομαι στην εικόνα που παρουσιάζει η πόλη .) 

Καμία σχέση με την εποχή Σπονδυλίδη, ακόμα και της δεκαετίας του 90. Αν εκείνη την εποχή , αντι του ΠΑΣΟΚ υπήρχε ο ΣΥΡΙΖΑ του παρόντος, υπήρχε και ένα ενδεχόμενο κάποια στιγμή να διοικήσει το δήμο. Σήμερα αυτό είναι απίθανο - αδύνατον !

Ο τοπικός Συριζα, λόγω λάθος επιλογών, απέτυχε το 2014 που υπήρχε στρωμένο χαλί εκλογικής επιτυχίας λόγω των πολιτικών της ΝΔ ! Μήπως απαιτείται να ακολουθήσετε τις πολιτικές διευρυμένης ρεκλάμας που χρησιμοποιεί ο ''γαλάζιος'' δήμαρχος με σειρά προφίλ στο F/B κ.α , η τις τακτικές Κόκκαλη ;Άλλωστε τον ''μπάρμπα L'' εσείς τον εξυπηρετήσατε και άλλοι σας έφαγαν τον δήμο και το 2019 ! Ακόμα δεν έχουν πιάσει το σήμα στην Κουμουνδούρου ότι κάτι πάει λάθος στη Γλυφάδα ? 

Εγώ δεν χρειάζομαι την ΑΙ ! ( Πόσα ακριβός έγιναν εκείνο το κανάλι που λέγαμε και ψήφισαν μερικές χιλιάδες δημοτών χωρίς να τεθεί έστω και σε ένα Δ/Σ του δήμου Γλυφάδας ;Ακόμα και αυτό θα διασφάλιζε σε ένα βαθμό ισορροπίες σε τοπικό επίπεδο.)

Όταν ως κόμμα επενδύεις σε συστημικές δομές , είτε σε προσωπικά οφέλη , και αδιαφορείς , είτε σνομπάρεις αυτά που υπάρχουν δίπλα σου θα χάνεις στον αιώνα τον άπαντα. ( Κόμματα δεν είστε οι τοπικές παρατάξεις ;)

Εσείς πιστέψατε, έπειτα από το εκλογικό αποτέλεσμα του 2014 και όσα ακολούθησαν, ότι μπορεί να επαναληφθεί κάτι αντίστοιχο με χρήση προσωπικών κοινωνικών μέσων στις τοπικές κοινωνίες, όταν στις τοπικές κοινωνίες ο δημοτικός κορβανάς διαχειρίζεται επί δεκαετίες, κυρίως από το κόμμα της ΝΔ, και οι δήμαρχοι του εν λόγω κόμματος τυγχάνουν υποστήριξης των εθνικών καναλαρχών τους οποίους εσείς αδειοδοτήσατε ;Το μοναδικό που μπορεί να προκύπτει είναι το στενό όφελος μερικών ατόμων και τίποτα περισσότερο. Κάποιες φορές σκέπτομαι ότι όλα είναι ''μαγειρεμένα'' , και επειδή εσείς μπορεί να μην γνωρίζεται τον όρο όλα είναι παράγκα !

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κόκκαλης και Σπίρτζης τραγουδούν «Brother Louie» μέσω application Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">