ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Δημοτική Τρομοκρατία και συστημική κολακία


Παραχαράκτες , κουκουλοφόροι και πανούργοι συνέστησαν από κοινού το άτυπο ''κόμμα'' σφετερισμού του Δήμου Γλυφάδας και του δημοτικού κορβανά έχοντας στο πλάϊ τους μια σειρά από διαδικτυακά τσιράκια.

Η Δημοτική Τρομοκρατία στη πόλη της Γλυφάδας δεν έχει ούτε αρχή στον 21 πρώτο αιώνα , ασφαλώς δεν έχει και τέλος , διότι συνεχίζεται αδιάλειπτα με τη συμμετοχή πλειάδας κομμάτων και των στελεχών τους , τα οποία συμμετέχουν στην ''τηλεοπτική δημοκρατία'' ενώ σε τοπικό επίπεδο είναι απλά υπονομευτές, φαντομάδες και ανύπαρκτοι.

Τα διαδικτυακά συστημικά τσιράκια έχουν καθημερινά τον αχαρακτήριστο δήμαρχο στο προσκήνιο , συνήθως ως ''αναμορφωτή'' , όμως δεν παραλείπουν να τον έχουν και σε ''δεινή θέση'' ως ''θύμα'' λόγω των κυβερνοεπιθέσεων που δέχεται από ''χάκερ'', όταν είναι γνωστό ότι διαθέτει σειρά από προσωπικές σελίδες - λογαριασμούς στο Facebook λες και δεν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο - άτομο !

O φαιδρός ρόλος φερόμενων δημοσιογραφικών τοπικών ΜΜΕ στο διαδίκτυο και τα σόσιαλ

Στον αντίποδα, οι κουκουλοφόροι του Δήμου Γλυφάδας , οι οποίοι έχουν εξαγοράσει σειρά κωδικούς ιστοσελίδων, και καθυβρίζουν πολιτικούς, αιρετούς και δημότες μέσα από το δημάρχειο, έχουν μια αντίστοιχη πολιτική ισοπέδωσης με τα φερόμενα ''τοπικά ειδησιογραφικά''.

Τα φερόμενα ''τοπικά ειδησιογραφικά'' θεωρούν ''είδηση'' την υποτιθέμενη επίθεση χάκερ σε ένα από πολλά προφίλ του Παπανικολάου στο F/B,, όμως, δεν ήταν είδηση η πλαστογραφία της εντολής των δημοτών που έγινε στον Δήμο Γλυφάδας έπειτα από την ψήφο στην κάλπη 4.500 χιλιάδων δημοτών !

Επίσης, δεν ήταν είδηση όταν δέχτηκα προσωπικά παραβίαση του ασφαλισμένου κωδικού μου και αμέσως μετά παραβίαση όλων των λογαριασμών μου καθώς και το κλείσιμο του καναλιού του Γλυφάδα web στο youtube !

Τέλος, όσα ισχύουν επί σειρά ετών από κουκουλοφόρους του Δήμου Γλυφάδας, οι οποίοι έχουν εξαγοράσει σειρά από κωδικούς ιστοσελίδων και από το δημάρχειο της Γλυφάδας επιτίθονται σε αντίπαλα κόμματα, πολιτικούς, δημάρχους και δημότες, επίσης δεν αποτελούν είδηση για τα φερόμενα ''τοπικά ΜΜΕ''.

Τελικά «Πόσο πάει το μαλλί ;» Με πόσα σας έχουν εξαγοράσει ορισμένους/ες ώστε να βλέπετε μόνο το συμφέρον των πολιτικών - δημάρχων και τίποτα περισσότερο ;Αυτοί από το 2014 έχουν εξασφαλίσει την διαχείριση εν λευκώ εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία τα διαχειρίζονται αδιαφανώς και κάκιστα,  έχουν αποκτήσει περιουσιακά στοιχεία τα οποία δεν συνάδουν με νόμιμες αποδοχές, ενώ τι γνωρίζεται για εμάς ; ( Μήπως θεωρείται όσες μπούρδες πέρασαν δημόσια ανώνυμα οι κουκουλοφόροι της ΝΔ ως πραγματικότητα ; Αν ισχύει κάτι τέτοιο δεν διαθέτετε στοιχειώδη νοημοσύνη.)

Την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ που γίνεται συστηματικά στη χώρα μας κατά Ελλήνων πολιτών , και αμέσως μετά το κουκούλωμα χωρίς ευθύνες κανενός την βλέπετε ;

Με τη χώρα μας στην 108η θέση επί διακυβέρνησης ΝΔ , αναφορικά με την ελευθερία του τύπου , και λέμε της ενημέρωσης , όχι του συστημικού γλυψίματος που υφίσταται κατά κόρον στο τόπο μας, τι υπόσταση να έχουν τα φερόμενα τοπικά ''ενημερωτικά μμε '' ;Αυτά στο σύνολό τους είναι καθαρά - αμιγώς - προπαγανδιστικά υπέρ των κρατούντων και του άτυπου κόμματος που έχουν συστήσει στον Δήμο Γλυφάδας πλειάδα κομμάτων ακόμα και κατά της ζωής των δημοτών.

Αν δεν ήταν Παραχαράκτες , κουκουλοφόροι, και πανούργοι - κακούργοι θα ίσχυαν επί παντός επιστητού τα αυτονόητα, τα σύννομα, καθώς και η εντολή των δημοτών, αντί του τοπικού φιάσκου ''ό,τι και όσα ρίξουν στις τσέπες οι επιτήδειοι και διαχρονικά ανεύθυνοι''. 

Εμείς στον ΓΛΥΦΑΔΑ WEB δεν ξεχνάμε τις δεκαετίες αναίτιων διώξεων - κατασχέσεων, τις αχαρακτήριστες ενέργειες από φερόμενα τοπικά κόμματα αριστεράς, την παραχάραξη της εντολής χιλιάδων δημοτών τo 2014, τις επιθέσεις από σειρά αιρετών κουκουλοφόρων με ύβρεις και συκοφαντίες αντί να ισχύσει η εντολή χιλιάδων δημοτών, την παραβίαση των κωδικών μας, καθώς και το έγκλημα το οποίο συντελείται τοπικά, και παράλληλα εθνικά, λόγω ανευθυνότητας των φερόμενων υπευθύνων - αρμοδίων. 

Όσοι/ες για πολλοστή φορά , όπως κουκουλώσατε τα τοπικά εγκλήματα , ( ξέρετε εσείς ) , θα κουκουλώσετε και το έγκλημα στα Τέμπη, όπως το έγκλημα στο Μάτι, και σειρά έτερων εγκλημάτων χωρίς υπεύθυνους σε πολιτικό επίπεδο είστε χειρότεροι από το πολιτικό προσωπικό.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Εμείς μέχρι την ημέρα των εκλογών θα μνημονεύουμε, όποτε μπορούμε, μόνο τα εγκλήματα από τη πλευρά φερόμενων ''υπευθύνων'' Πολιτικών. (Υπάρχουν και ορισμένοι φραγκάτοι καραφλοί πολιτευόμενοι οι οποίοι πληρώνουν χρήματα στην google ώστε να προωθήσουν μπούρδες περί μπούλινγκ , όταν στον δήμο της Γλυφάδας που ήταν και ο ίδιος συμμετέχοντας σε συγκεκριμένο αστικό κόμμα, το οποίο διοικεί, όχι απλά γίνετε μπούλινγκ γίνεται έγκλημα κατά της ζωής μας. Όσα αναφέρουμε μπροστά στην βιαιότητα και την βαρβαρότητα των κατά τόπους πολιτικών είναι ύψιστο καθήκον μας.)






 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Δημοτική Τρομοκρατία και συστημική κολακία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">