ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το βαθύ γαλάζιο κράτος


Στο 
κράτος της τελευταίας τετραετίας , το βαθύ γαλάζιο , ''ρυθμίσεις''  κάνει ο Κούλης , και αντίστοιχα κατά τόπους τις κάνουν οι τύποι με τις κουκούλες.

Σε τούτο το  μπάχαλο που κάτι επταμηνίτικα 1.000 γραμμαρίων μεγαλώνοντας θεωρούν ότι ανέπτυξαν εγκέφαλο των αρχαίων Ελλήνων σηκώθηκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι όμως οι τύποι δεν κοιτούν το μαύρο τους το χάλι. Ειδικότερα δεν κοιτούν ποιο είναι το δημόσιο χρέος και τι επιπτώσεις θα έχει στον τόπο μέσο και μακροπρόθεσμα.

Έκαναν που λες άτυπο κόμμα όλοι οι προσκυνημένοι , ''νεοφιλελέ καπιτάλε'' , ( ξέρεις αυτοί της λίστας Πέτσα ), αυτοί που δεν έχουν αφήσει ανθρωπάκο και φουκαρά χωρίς να τον διαπομπέψουν δημόσια... ότι θίγονται οι υπολήψεις τους, ενώ είναι σαφές ότι οφείλουν εκατομμύρια και το βαθύ γαλάζιο κράτος τους κάνει ειδικές εξυπηρετήσεις. Ασφαλώς με το αζημίωτο, άρα ανταλλάγματα και ''αλλαξ' ο κολιές'' ! 

Διοικητικό ''Γαλάζιο'' Μονοπώλιο

Άκουσα που λές να λένε στη Γλυφάδα ότι την περίοδο 2023 - 2027 θα γίνουν ''σημαντικά έργα'', άρα θα εδραιώσουν την ''γαλάζια παράταξη'' για τα επόμενα 80 χρόνια, και περίμενα να ακούσω ποιά είναι τα έργα. Ξέρετε ποια είναι;Οι σταθμοί του μετρό οι οποίοι ασφαλώς δεν γίνονται από τον Δήμο !

Υπάρχουν δημότες Γλυφάδας οι οποίοι θα ψηφίσουν ''γαλάζια παράταξη'' για έργα τα οποία δεν γίνονται από τον Δήμο ! Τι να πείς ? Αναφορικά με το ''σημαντικό'' έργο το οποίο έγινε επί οκταετία στην Γλυφάδα σας πληροφορώ ότι σε γνωστό super market πωλούνται με το μέτρο οι ψευτοτάπητες που έβαλαν στις πλατείες της περιοχής μας και σε ειδικά χαμηλή τιμή.

Έχοντας λοιπόν την γνωστή νεοελληνική νοοτροπία - ραγιαδισμό την αποκαλώ προσωπικά - οι νεοέλληνες που λες ψηφίζουν όποιους τρώνε τα περισσότερα και κάνουν την μεγαλύτερη ζημιά στον τόπο. Έτσι είναι γαλουχημένοι.

Οι 70.000 χιλ. θέσεις εργασίας

Χαρίστηκε με όσα είχαν μεθοδεύσει ως πολιτικές τους το Ελληνικό , κανείς δεν είδε τις 70.000 χιλιάδες θέσεις εργασίας , καθώς και όσα έλεγαν το 2019 , ενώ σήμερα η αξία του ''οικοπέδου'' είναι 16 δισεκατομμύρια. Γιατί χαρίστηκε έναντι πινακίου φακής για 600 εκατομμύρια ?

Δεν ξέρω από που είσαστε εσείς, μπορεί να είστε από τον Έβρο και την Αλεξανδρούπολη άρα να θεωρείται ότι παράγεται έργο , όμως , για εμένα που είμαι γέννημα θρέμμα Γλυφαδιώτης, πρώτον, ο Κούλης είναι προδότης, αν και γεννήθηκε Γλυφαδιώτης, και οι άλλοι τοπικά είναι κοινά κλεφτρόνια και εγκληματικά φερόμενοι. Δεν έχετε ούτε ρανίδα Ελληνικού αίματος. Τα πεπραγμένα σας ομιλούν από μόνα τους. Ουδεμία σχέση με τους αυτόχθονες.

Έχουν τα κότσια να βγούν δημόσια οι δοσίλογοι και οι ληστές του κρατικού παρακράτους που οργάνωναν επί δεκαετίες τις καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις του ΓΛΥΦΑΔΑ ? Γιατί κρύβονται στις μεζωνέτες και τις βίλες τους ? Ονόματα δεν έχουν ;Δεν μπορούν να στηρίξουν τις προσωπικές τους ενέργειες ;

Οποτεδήποτε και οπουδήποτε δημόσια  , μέρα μεσημέρι , στα όρια του Δήμου Γλυφάδας και με ανοιχτές κάμερες αναμετριέμαι με όσους/ες υπονομευτές και κλεφτρόνια αιρετούς και τσιράκια τους. Όποτε θέλετε, όμως δεν έχετε κότσια. Όλα στη ζούλα τα κάνετε με κουκούλες. Καταχρηστικές Διώξεις, Κατασχέσεις, Μηνύσεις, Συκοφαντίες, Λάσπη, Απάτες, Καφρίλες, όλα στη ζούλα και στα μουλωχτά τα κάνετε. ΔΗΜΟΣΙΑ με ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ? 

Οι ειδικές εξυπηρετήσεις από το βαθύ γαλάζιο κράτος  ένθεν και ένθεν  και παράλληλα προβοκάτσια

Παρεπιμπτόντως το χαρτί με τις οφειλές είναι ακριβές ? Πότε είπαμε έγινε η πληρωμή της πρώτης δόσεως ? Έπειτα από τον δημόσιο τζερτζελέ στα sosial ?Τα 3.5 εκατομμύρια πήγαν υπέρ ''πίστεως'' ? 

Επισημάνσεις για αδαείς

Ο Κούλης γεννήθηκε σε απόσταση 300 μέτρων από την οικία μας, την οποία παράλληλα με άλλες 120 απαλλοτρίωσε χουντική κυβέρνηση χωρίς αποζημιώσεις, ενώ ετεροχρονισμένα η συγκεκριμένη έκταση χαρίστηκε στον όμιλο Λάτση λόγω της μνημονιακής δέσμευσης. Το αντίστοιχο και στα ερτζιανά του Ν.Αττικής στα οποία πρωτοστάτησα. Χαρίστηκαν σε γαλάζιους ημετέρους, οι οποίοι διαθέτουν τόσο ''ενημερωτικά'' όσο και μουσικά ραδιόφωνα. Αν δεν αντιλαμβάνεσαι την προδοσία δεν διαθέτεις διάνοια. 

Κάποιος Μητσοτάκης μου αποστέρησε το 1991 μια άδεια ενώ ο φάκελλος ήταν πλήρης και ενώ διέμενε στη πόλη μου. Τι ήταν αυτός ο μητσοτάκης ? Έτερος Μητσοτάκης επί ημερών του οποίου γίνονται ειδικές ρυθμίσεις σε δημοσιογράφους και ιδιοκτήτες ΜΜΕ επί τετραετία δεν έχει θεσμοθετήσει νόμο για την ραδιοφωνία.

Κάποιοι έτεροι δεδομένης της αποστέρησης αδείας με σκοπιμότητα και δόλο, και ενώ οι νεοφιλελέ κυβερνήσεις υπηρετούσαν τους ομίλους και τους κομματικούς φίλους , οργάνωσαν σειρά από ληστικές επιδρομές. Τι ήταν αυτοί ? Δεν ήταν οι μαφιόζοι ιδιοκτήτες χωρίς άδειες με την συμβολή των κομμάτων εξουσίας και λοιπών διαόλων τριβόλων υπηρετών τους οποίους είχαν εξοπλίσει οι ίδιοι ;

Και εσύ είπαμε κατοικείς στην Γλυφάδα? Τι σκ@τ@ είσαι? Νεοφιλελέ ; Για το νεοφιλελέ δεν είμαι σίγουρος. ( Δυστυχώς η περιοχή μας ''είναι καμμένη''. Δεν έχουν το υπόβαθρο Ελλήνων ,το μάτι τους ''παίζει'' διαρκώς απ' έξω.) Βλέπεις τι δεν ακολούθησα ενώ το ακολουθούν ακόμα και οι κατά τόπους φερόμενοι αριστεροί , αντιεξουσιαστές, ανεξάρτητοι κ.α. ? 

'Aλλο τι έχουν ορισμένοι στο μυαλό τους και άλλο ποια είναι η πραγματικότητα.

Είδες τι ισχύει με τους προσκυνημένους και τους βολικούς σε χώρα υποδεέστερη οίκου ανοχής που την έχουν καταντήσει οι δεξιοί του ''νεοφιλελέ'' ? Οι υδραυλικοί και λοιποί αγράμματοι τυγχάνουν διακρίσεων λόγω γλυψίματος στο φαιδρό πολιτικό καταστημένο ! Εξυπηρετούν την κοινωνική βιτρίνα των παρατάξεων. Φαιδρό είναι και το δημοσιογραφικό κατεστημένο, καθώς και το κοινωνικό. Γιατί και για ποιους νομοθετούν τους χιλιάδες νόμους που υφίστανται στη χώρα μας ;Μια απο τις μικρότερες σε έκταση χώρες της Ε.Ε διαθέτει περισσότερους νόμους από σειρά έτερων χωρών ενώ εφαρμόζονται κατά το δοκούν ! Τι εξυπηρετεί ?

Σε ποιά πατρίδα θες να πας ?

Εννοώ ότι δεν αρκούν τα προσωπικά τους sosial media, διότι όλοι οι πολιτικοί έχουν σειρά από κοινωνικά μέσα, όμως οι αχρείοι φρόντισαν επί σειρά ετών να μην έχει ο Δήμος της Γλυφάδας τα πρώτα κοινωνικά μέσα της πόλης , και παράλληλα χρειάζονται βολικούς και συνεργάσιμους από την τοπική κοινωνία ! Kράχτες και κλακαδόρους χρειάζεται ο δήμος και η τοπική κοινωνία ;Χρειάζεται ένα σημείο αναφοράς (παράγκα - στημένο ) ώστε να σηματοδοτεί την φαυλότητα αντί της διαφάνειας, του πλουραλισμού, της πολυφωνίας και της προόδου. Χρειάζονται ένα σημείο, αντίστοιχο καφενείου, που δεν θα είναι η ''Καραχαλιάδα'', διότι εκεί φορούν τις κουκούλες οι ίδιοι οι δήμαρχοι - αιρετοί, άρα ένα άλλο σημείο ώστε να ανακυκλώνεται το ίδιο καθεστώς που αναφέρει ο Θεοδωράκης στα τραγούδια του. Εκεί που κάνουν την εμφάνισή τους, από τον αναρχικό μέχρι τον άνεργο και τον μπασκίνα γνωρίζοντας ότι θα ρίξουν μια ματιά από τον Δήμο !

Στον αντίποδα έτεροι οι οποίοι προσποιούνται ολόκληρη τη ζωή τους ακόμα και ότι ομιλούν ως Αθηναίοι βρίσκονται υπάλληλοι στα ΜΜΕ της μαφίας του Ν.Αττικής ! Αυτή δεν είναι η χώρα των ΕΛΛΗΝΩΝ είναι η χώρα των Αρβανιτών των Βλάχων της σποράς Τουρκοκρατίας 400 ετών καθώς κ.α. βαρβάρων.

Αν παλιότερα σας έσπαγε τα νεύρα το πεντάλεπτο του Ζάχου Χατζηφωτίου αναλογίζομαι τι παθαίνετε ορισμένοι/ες με την απόλυτη δική μου αλήθεια. Υπάρχει έστω και ένας/μια από εσάς συνέχεια του αρχαίου πολιτισμού της Αιξωνής , η είστε συνολικά ξενόφερτοι/ες στην περιοχή και γενικότερα στον τοπικό πολιτισμό που είχαν οι αυτόχθονες ?

Πόσοι/ες απ’ όσους κατακρεουργείτε τα κοινά του Δήμου γεννηθήκατε στη Γλυφάδα ;Δείτε προσεκτικά ποιες είναι οι κλίκες σας και ποιοι οργανώνονται (συσπειρώνονται ) σε τοπικό επίπεδο. Άπαντες οι ξενόφερτοι/ες. Πείτε στους συμπολίτες μας που δαπανώνται τα χρήματα που πιστώνονται για το ΚΑΠΠΑ ; H ''βιτρίνα'' σας,των υδραυλικών και λοιπών γραφικών, όπως τους αναφέρει το 30% των συμπολιτών μας σε προσωπικές συζητήσεις ,τι εξυπηρετεί πλήν των στενών προσωπικών σας συμφερόντων ;

Πληθώρα συμπολιτών μας που εργάστηκαν στον Δήμο Γλυφάδας ανέφερε το ιδιόρυθμο καθεστώς ορισμένων γραφικών και ηλικιωμένων παρατραχάμενων και παρασιτικά διαβιούντων , είτε επιλεκτικά εξυπηρετούμενων με παράνομες συμβάσεις από τον Δήμο Γλυφάδας ενώ απουσιάζουν τα ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ της ΠΟΛΗΣ, άρα ο αμιγώς ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. Ξεπουλημένα τομάρια και όχι απλά ξενόφερτοι. Όσο ζείτε να προσποιείστε υποκριτές και υπονομευτές.

Κάποιοι είναι δέσμιοι λόγω του δημοτικού χρήματος, έτεροι λόγω των ιδιόρυθμων συμβάσεων, άλλοι/ες λόγω των εξυπηρετήσεων και των απ' ευθείας αναθέσεων, κάποιοι/ες λόγω όσων αποκτούν άνομα, έτεροι λόγω πολιτικού κομματικού φανατισμού, και τέλος ορισμένοι/ες ελάχιστοι λόγω λανθάνουσας νοοτροπίας. Που διαφέρετε με όσα ισχύουν πιο κάτω από την Γλυφάδα στο βαθύ γαλάζιο κράτος ?

Σε ποιά πατρίδα θες να πας ? Απο τα καφενεία στα σόσιαλ μίντια , και στα στημένα ραδιόφωνα & ΜΜΕ της ''παράγκας'' τα οποία εξυπηρετούν όσους τα εξυπηρετούν !

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB 2023

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Το μεγάλο φάσμα της κοινωνίας δεν γνωρίζει σπουδαία τραγούδια που μετέδιδα παλιότερα, όπως το  (Σε ποιά πατρίδα θες να πας ?) διότι αναφέρουν αλήθειες και δεν είναι τα γνωστά σουξεδιάρικα. Δεδομένου ότι το ανέφερα να το ακούσετε με προσοχή. 

- Αν δεν υπήρχε το διαδίκτυο, το οποίο άπλωσε για ευνόητους λόγους δωρεάν, στο Ελληνιστάν ακόμα και σήμερα θα ίσχυε απόλυτα στο 100% μιντιακή χούντα. Η 108η θέση επί ΝΔ κάτι δηλώνει. Γιατί όλα στημένα σε τούτη τη χώρα; Τελείωσαν όλα με την κατάρρευση του σοσιαλισμού και την αστοχία του νεοφιλελευθερισμού ? Ρώτα και χιλιάδες Ελληνόπουλα που έχουν φύγει για όλες τις χώρες εκτός Ελλάδας ώστε να ζήσουν σαν άνθρωποι γιατί έφυγαν και δεν έμειναν να το παλέψουν ; ( Δηλαδή να σαπίσουν ) H Ελλάδα του παρόντος κάνει μόνο για τουρίστες και για τουρισμό , για τίποτα άλλο !







  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το βαθύ γαλάζιο κράτος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">