ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δήμος Γλυφάδας: Ο ''άνθρωπος του Θεού''


Όσο πιο άδικο και άνισο γίνεται το σύστημα, όσο πιο πολύ εντείνονται οι αντιθέσεις οι ανισότητες και οι αδικίες τόσο θα επιχειρείται να αποσυνδεθεί το πολιτικό προσωπικό στο σύνολό του από τις αιτίες που τις δημιουργούν.

Το τοπικό πολιτικό προσωπικό έχει μια και μοναδική αντίληψη για τη δική μας ζωή. Θα  αγανακτούμε, θα υποφέρουμε, θα πεινάμε, θα βρισκόμαστε πάνω από φέρετρα, αλλά πρέπει συνολικά να ενδώσουμε στην στημένη παράγκα που έχουν διαμορφώσει και συμμετάσχουν, ενώ οι ίδιοι δημιουργούν εν μέσω αυτών των συνθηκών σειρά από μεζονέτες και ακίνητη περιουσία.

Ο ''άνθρωπος του Θεού''

Το τοπικό πολιτικό προσωπικό, παράλληλα με τους βαλτούς - τσιράκια πέτυχαν σε τοπικό επίπεδο να δημιουργούν μια ''μαγική εικόνα'' για να παραμείνουν οι ίδιοι εικονίσματα για προσκύνημα. Άλλωστε το βλέπετε στα σόσιαλ μίντια εξυπηρετούμενων και εξυπηρετητών του ''γαλάζιου'' δημάρχου τον οποίο αποκαλούν ''άνθρωπο του Θεού'' ! 

Αν είναι δυνατόν ''άνθρωπος του θεού'' επί εννιά χρόνια ( 9 ) να έχει καταλύσει την εντολή περισσοτέρων από 4.500 χιλιάδων ψηφοφόρων δημοτών Γλυφάδας ενώ στον αντίποδα έχει εξυπηρετήσει χιλιάδες αγνώστου προδιαγραφών. Ποιοι ήταν αυτοί, τι ήταν αυτοί, και ποιά εντολή είχαν ;

Δεν είναι τυχαία η προσπάθεια του ''γαλάζιου'' δημάρχου να αποδίδει την ευθύνη σε τρίτους όποτε οι επιλογές του παράγουν αδιέξοδα, ανισότητα, αδικία, όπως πρόσφατα στην περίπτωση των αντικειμενικών αξιών. Αντί να δεχθεί τις ευθύνες και να μεριμνήσει ώστε να καλυφθεί δίκαια η τοπική μας κοινωνία πέταξε το μέλι στον Μάριο Κασσέρη ώστε να του κλείσει το στόμα. Λύθηκε το ζήτημα ?

Συνολικά πλέον είστε ξυπόλητοι στα αγκάθια ενώ συστηματικά δείχνετε τον Μητσοτάκη ως τον φορέα όλων των κακών. Γνωρίζω ότι στον Δήμο Γλυφάδας οι περισσότεροι διοικούντες και τσιράκια είστε ''αντιμητσοτακικοί'', όμως , επί της ουσίας αυτόν οφελείτε άπαντες. Μ΄αυτόν δεν ασχολείστε σε καθημερινή βάση, αυτόν προβάλλεται , και παράλληλα και κανέναν Πασόκο, διότι έτσι θα σας βγεί η σούπα που ετοιμάζεται ?

Για τις επιλογές Καραμανλή τι έχετε περάσει στην τοπική μας κοινωνία ; Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε ! Πόσο πήγε το μαλλί ?

Δεν συμμετάσχω στην παράγκα σας 

'Ολα στημένα σε τοπικό και εθνικό επίπεδο. Για εμένα προσωπικά όπου στημένα παράλληλα και αρρωστημένα, άρα διαπλοκή - διαφθορά. Θυμάστε να πλήρωσε κάποιο τοπικό τσιράκι το μάρμαρο εκτός του υποφαινόμενου ? Τους έχει στήσει διώξεις - κατασχέσεις η ολιγαρχία των ιδιοκτητών, η μήπως δεν είναι αδιάλειπτα εξυπηρετούμενοι στην ζούλα και στα μουλωχτά από την εκάστοτε διοίκηση ;

Οι μετέχοντες του πολιτικού προσωπικού διαμορφώνεται τοπικά εγκλήματα και δείχνετε έτερους του κόμματός σας ως εγκληματίες κάνοντας ''τρίπλα'' στην τοπική μας κοινωνία.

Η τοπική κοινωνία της Γλυφάδας αποτελείται από περισσότερους των 80.000 χιλιάδων δημοτών. Ρίξτε μια προσεκτική ματιά πόσοι/ες συμμετάσχουν στην ''παράγκα'' σας. Είναι σαφές ότι άπαντες - όλοι/ες - διαθέτουν κινητά, άρα όσα σόσιαλ επιθυμούν. Που βλέπετε την συμμετοχή τους ? Σε ποια παραταξιακά, είτε τσιρακιών σας sosial media είδατε μαζική συμμετοχή ;

Λυπηρό το φαινόμενο να προσκυνούν ευλαβικά και σταδιακά μερικές εκατοντάδες άτομα τα οποία παρουσιαζόντουσαν στην πόλη μας ως ''προοδευτικοί'', ''αριστεροί'', ''ανένταχτοι'' ?  Ορισμένοι/ες προσκυνήσατε , όμως δεν ισχύει το αντίστοιχο με το μεγαλύτερο τμήμα των συμπολιτών μας. 

Σταδιακά δείχνετε τον πραγματικό σας χαρακτήρα. Είστε της παράγκας, όμως ''ο Θεός'' που υποκριτικά αναφέρετε δεν είναι της Παράγκας και αργά η γρήγορα σας τιμωρεί.

Άνθρωποι ''του Θεού'' σε ποιον θεό πιστεύεται... εκτός του χρήματος ;Που είναι οι σταθμοί οι ομώνυμοι στα ερτζιανά της Γλυφάδας ;Πόσα κόστισε η προδοσία ;Είναι σαφές ότι υπάρχουν ωφελούμενοι της προδοσίας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ

ΥΓ: Σε ανύποπτους χρόνους και καιρούς και χωρίς δεκάρα από τον Δήμο Γλυφάδας επί δεκαετίες συντηρούσαμε τοπικό πολιτισμό και πολυφωνία από την τσέπη μας. Επί σειρά τετραετιών, έπειτα από τις καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις, το πολιτικό προσωπικό αντί να πάει τη πόλη μας μπροστά την γύρισε στον μεσαίωνα ενώ σε περιπαίζουν αναφέροντας δια μέσω εξυπηρετούμενων τους ολιγάρχες. Αυτοί που βλέπεις στην φώτο είναι οι αντιπρόσωποι των ολιγαρχών , του νεοφιλελευθερισμού, και του κεφαλαίου στη πόλη μας, όμως, ορισμένοι εθελοτυφλούν. 

- Παρεμπιπτόντως που καταλήγουν εννιά χρόνια τα χρήματα του ΚΑΠΠΑ με σύνθεση διοικητικού από το σύνολο των κομμάτων , όταν δεν έχουμε ούτε ένα τοπικό ραδιόφωνο να ακουστούν άμεσα πέντε - δέκα δημότες και πέντε ειδήσεις ? 

- Από το 2004 που καταθέσαμε παρουσία Επιτροπής Κατοίκων Φάκελλο - Πρόταση στην Διοίκηση του μακαρίτη Σ. Σφακιανάκη, στο 2014 και την Εντολή πέραν των 4.500 χιλιάδων δημοτών στην κάλπη για Δημοτικό Μέσο η οποία δεν ίσχυσε, ενώ στον αντίποδα ο κατά πολύ φτωχότερος Δήμος Ασπροπύργου δημιούργησε ετεροχρονισμένα τηλεοπτικό κανάλι. Ακόμα δεν διαπιστώνεται την ΠΡΟΔΟΣΙΑ και την κατάλυση ? 

- Και ύστερα οι τοπικοί ''εκδότες'' παραπέμπουν τους Γλυφαδιώτες να παρακολουθήσουν το ΑΤΤΙΚΑ ? Που είναι το δικό μας  κανάλι από  τον ‘’άνθρωπο του Θεού‘’ ;Έπειτα από την Εντολή χιλιάδων δημοτών μήπως έχετε ξεχάσει ότι εξυπηρετεί άνομα συγκεκριμένα άτομα για το προσωπικό του συμφέρον αντί του Δήμου ;Ποιές είναι οι φατρίες αυταπόδεικτα έπειτα από εννέα χρόνια ;(Ο ''σατανάς μεταμορφωμένος'' έλεγε ο μακαρίτης  και κάπου είχε δίκιο σύμφωνα με την τοπική πραγματικότητα !)

- Από την δεκαετία του 70 που είχαμε τοπικά φωνές δημόσια στο 2023 των γραπτών μηνυμάτων , της επικαλυμένης προπαγάνδας και της στημένης παράγκας ! ''Σημαντική πρόοδος'' σε επίπεδο Δήμου η αλίευση ψήφων από συλλόγους - σωματεία και λοιπούς οργανωμένους μοιράζοντας ζεστό χρήμα των δημοτών , όμως αυταπόδεικτα χωρίς πολιτισμό και χωρίς μαζικό μέσο. ''Προσκυνήστε'' τα ψέματα και την υπονόμευση της τοπικής δημοκρατίας, όμως και εσείς είστε απατεώνες. Θα γιορτάσετε Ανάσταση ? Πολύ υποκριτικό να γιορτάζεται ανάσταση και συνολικά επί εννέα χρόνια να πρεσβεύεται το αντίστροφο. Να μην προκύψει η ανάσταση του ανθρώπου.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δήμος Γλυφάδας: Ο ''άνθρωπος του Θεού'' Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">