ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αποκλειστικό βίντεο: Πώς παραμονεύουν «τσαντάκηδες» γυναίκα για να τη ληστέψουν – Τους έπιασε η ΕΛΑΣ


ΛΗΣΤΕΣ

Φόβος και τρόμος γυναικών που περπατούσαν ανυποψίαστες στο δρόμο είχε γίνει μια συμμορία με μοτοσυκλέτες που παραμόνευε τα θύματά της για τα τα ληστέψει. Η ΕΡΤ εξασφάλισε βίντεο – ντοκουμέντο από τη δράση της συγκεκριμένης συμμορίας που χτυπούσε το προηγούμενο χρονικό διάστημα στα βόρεια προάστια, κυρίως στο Νέο Ψυχικό και στο Μαρούσι αποσπώντας τσάντες από τα θύματά τους.

Όπως αποκάλυψε ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Κώστας Παπαδόπουλος, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής προχώρησε σε τρεις συλλήψεις με δύο από τους συλληφθέντες να προφυλακίζονται. Πρόκειται για έναν 32χρονο και έναν 47χρονο Έλληνα, ενώ ο τρίτος, ένας Ιρακινός αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Τα μέλη της συμμορίας των «τσαντάκηδων», σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ευθύνονται για περισσότερες από 15 κλοπές και ληστείες σε βάρος γυναικών. Χαρακτηρίζονται ως ψυχροί και αδίστακτοι καθώς αδιαφορούσαν για το γεγονός ότι υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες και ό,τι η δράση καταγράφονταν από κάμερες ασφαλείας. Σε πολλές περιπτώσεις, μάλιστα, έχουμε δει τα θύματα να πέφτουν στο δρόμο και να χτυπάνε, ενώ έχει καταγραφεί και μία περίπτωση όπου γρονθοκόπησαν μία γυναίκα η οποία επιχείρησε να αντισταθεί για να μην της αποσπάσουν την τσάντας. Η λεία τους από αυτές τις περιπτώσεις εκτιμάται με βάση τις καταθέσεις ότι ξεπέρασε τις 66.000 ευρώ.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος | ΕΡΤ

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/B7RsMYu
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αποκλειστικό βίντεο: Πώς παραμονεύουν «τσαντάκηδες» γυναίκα για να τη ληστέψουν – Τους έπιασε η ΕΛΑΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">