ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η ΝΔ και ο τηλεπωλητής πήραν το 65% των ψήφων της άκρας δεξιάς


Η ανάλυση της ψήφου των πολιτών που προσήλθαν στις κάλπες την περασμένη Κυριακή, όπως προκύπτει από τα exit polls, εξηγεί ότι η ΝΔ και ο τηλεπωλητής εκφράζουν τους ακροδεξιούς νεοφασίστες ναζιστές.

Η Ν.Δ. κέρδισε το μεγαλύτερο τμήμα ψηφοφόρων της άκρας Δεξιάς , και άλλωστε αυτό ήταν αναμενόμενο εξ' αρχής άρα φαύλη η προπαγάνδα που γινόταν προεκλογικά.

Οι ακροδεξιοί επέλεξαν ΝΔ σε ποσοστό 39,9% έναντι 6,7% του ΣΥΡΙΖΑ. Στο πιο συγκεκριμένο target group των ψηφοφόρων Κασιδιάρη, τη μερίδα του λέοντος πήρε η Ελληνική Λύση με 24,5%, δεύτερη ήρθε η Ν.Δ. που πήρε το 18%, η Πλεύση Ελευθερίας το 8,7%, ο ΣΥΡΙΖΑ 5,8% και το ΠΑΣΟΚ 5,4%.

Και στα δύο φύλα νικήτρια ήταν η Αποχή τα λευκά και τα άκυρα με 41,6% και έπειτα η Ν.Δ. 

Οι άνδρες ψήφισαν σε ποσοστό 40,6% Ν.Δ. και 23,3% ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στις γυναίκες η Ν.Δ. έλαβε 38,3% έναντι 27,8% του ΣΥΡΙΖΑ. 

Τα app τα παιχνιδάκια και το 150 κερδίζουν σήμερα στη χώρα των νεοελλήνων !

Στις ηλικίες 17-24, στις οποίες εντάσσονται και τα παιδιά που ψηφίζουν για πρώτη φορά, η Ν.Δ. έλαβε 32,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 22,7%.

Ιδιωτικός τομέας 

Στον ιδιωτικό τομέα ο ΣΥΡΙΖΑ αναδείχθηκε νικητής με 29,1% έναντι 27,8% της Ν.Δ.

Φοιτητές

Οι φοιτητές είναι η δεύτερη κατηγορία όπου νίκησε ο ΣΥΡΙΖΑ, με ποσοστό 31,7% έναντι 29,5% της Ν.Δ.

Στους ελεύθερους επαγγελματίες η Ν.Δ. κέρδισε με πάνω από 40 μονάδες, καθώς έλαβε 54,8%.

Προβάδισμα στους ανέργους

Ακόμη και στους ανέργους η ΝΔ βγήκε πρώτη, που σημαίνει πως το θετικό αφήγημα έπιασε τόπο, καθώς έδωσε μεγαλύτερη προοπτική από το αρνητικό αφήγημα του κ. Τσίπρα. Συγκεκριμένα το κυβερνών κόμμα πήρε ποσοστό 33,7% έναντι 26% του ΣΥΡΙΖΑ. 

Εκλογές: Οι λαϊκές γειτονιές γύρισαν την πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ

Σε νοικοκυρές και συνταξιούχους νικήτρια αναδείχθηκε η Ν.Δ. με 44,3% και 46,4% αντιστοίχως έναντι 23% και 25,1% του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα πλήρη αναλυτικά στοιχεία υπάρχουν σε σειρά δημοσιεύματα.

Τέλος από την προσωπική μου εκτίμηση στη χώρα των νεοελλήνων δεν υφίσταται ίχνος πραγματικής δημοκρατίας , το σύνολο των στοιχείων καταμαρτυρά καθολικότητα συμφεροντολογίας και ψήφου η οποία αντιπροσωπεύει το προσωπικό συμφέρον αντί του τόπου και του λαού, καθώς επίσης, αποδεικνύεται ότι το 60% των Ελλήνων χειραγωγούνται από μια χούφτα ολιγαρχικά συμφέροντα.

Είναι σαφές ότι εξήγησα πιο πάνω τους λόγους της Αποχής μου από την κάλπη έχοντας ένα λαό, πλην των Φοιτητών , ο οποίος ψηφίζει με γνώμονα το προσωπικό συμφέρον αδιαφορώντας για την χώρα και το πολίτευμα. Αυτό λέγεται συμφεροντολογία , άρα , αν τελικά οι ακροδεξιοί και οι δεξιοί παράλληλα των άλλων πετύχουν τις 180 έδρες ώστε να αλλάξουν το Σύνταγμα η πρώτη του Διάταξη πρέπει να αναφέρει ρητά: Το πολίτευμα της χώρας είναι Προεδρευομένη Κοινοβουλευτική Συμφεροντολογία

Αν έχετε να προσθέσετε κάτι στη διάθεσή σας , διότι προσωπικά ουδέποτε ψήφισα με γνώμονα το προσωπικό όφελος , και άλλωστε αυτός είναι ο κύριος λόγος της Αποχής μου από την κάλπη. Οι νεοέλληνες/ιδες ψηφίζουν για το προσωπικό συμφέρον και αδιαφορούν τόσο για τον λαό όσο και για τον τόπο.

Δεκάδες χιλιάδες νέοι που μετανάστευσαν από το 2014 και εργάζονται στο εξωτερικό γιατί δεν σας ψηφίζουν ?

Κάλλιστα μπορείτε να ρωτήσετε και τα εκατομμύρια Ελλήνων της διασποράς , ενώ ψηφίζουν καμιά 20αριά χιλιάδες στις εθνικές εκλογές ! Μια ακόμα Ελλάδα - ένας πληθυσμός έχει μεταναστεύσει από την δεκαετία του 1920 σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου και ψηφίζουν περίπου 20 χιλιάδες. Αυτό σημαίνει , ειδικά τους νέους που τα αστικά πολιτικά κόμματα της χώρας μας από το 2010 και έπειτα σύμφωνα του ''αξιόλογου μοντέλου'' πελατειακού συστήματος τους είχαν για ‘’ψόφο‘’ , έχουν κάποιον ειδικό λόγο να ψηφίσουν αυτά τα κόμματα ;

Ειδικά τον υποφαινόμενο, και χιλιάδες άλλους του Ελληνικού λαού, τους είχαν για ''ψόφο'' από την δεκαετία του 70 , διότι έκαναν το ''έγκλημα'' να πρωτοστατήσουν σε ένα χώρο, και διαπιστώσατε και τις τελευταίες τετραετίες τα ''αξιόλογα'' αστικά πολιτικά κόμματα - πολιτικούς από ποιους/ες απαρτίζονται και τα ''πολιτικά συστήματα'' που ακολουθούν ώστε να μην υπάρξει ένας συνταγματικός νόμος αδειοδοτήσεων. Μιντιακή δημοκρατία και παρουσίες ενώ κανείς από δαύτους/ες δεν πρωτοστάτησε για μέσα στη χώρα μας. Αι στον Δι@ολο κωλονεοέλληνες. 

Η χούντα Παπαδόπουλου προφανώς ήταν κάτι αξιολογότερο, ( ! ) και όσους έχετε λασπώσει και συκοφαντήσει για τέτοιου τύπου δηλώσεις το κάνετε διότι γνωρίζεται ποια ''δημοκρατία'' διαμόρφωσαν τα αστικά πολιτικά κόμματα με την εντολή σας από το 1974 μέχρι και σήμερα. Δες πως λειτουργούν οι ραδιοτηλεοράσεις, ειδικά στον Ν.Αττικής ώστε να κρίνεις τι πολίτευμα έχεις. Πέντε αδειοδοτημένα και 500 σε άλλο καθεστώς ? Το ''άλλο καθεστώς'' είναι κατάλυση της Δημοκρατίας που εδραίωσαν τα αστικά πολιτικά κόμματα εξουσίας ώστε να καλύπτεται η ΔΙΑΠΛΟΚΗ και η ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, τόσο των ιδίων όσο και μερίδας ημετέρων τους.

Αναφορικά με την σκρόφ@ που αποκαλούν Δικαιοσύνη, αυτοί οι απαράδεκτοι της ''δικαιοσύνης'', δικαστικοί λειτουργοί , αντί δικαιοσύνης διαμόρφωσαν παράλληλα των αστικών πολιτικών κομμάτων ένα πολίτευμα σούργελο , επίσης , με μοναδικό τους γνώμονα το συμφέρον τους. 

Αυτή πιστεύω ότι θα ήταν η άποψη ενός πραγματικά ΈΛΛΗΝΑ σε μια χώρα που ονομάζεται Ελλάδα, όμως απαρτίζεται από νεοέλληνες χωρίς φυσική ροή συνέχειας της Ελληνικής Δημοκρατίας. 

Μικρά κόμματα λίγων ατόμων εκατομμύρια ευρώ η κρατική χρηματοδότηση !

- Θα πιάσετε το 3% να ‘’μασήσετε‘’ κάτι και εσείς από την κρατική - δημόσια χρηματοδότηση ;Και να μην πιάσετε το 3% τα εκατομμύρια είναι ήδη εξασφαλισμένα. 

Αναφέρομαι σε εσάς που κατακρεουργήσατε την τοπική δημο - κρατία και το δίκαιο , μια φερόμενη δημοκρατία που έχει καταντήσει πλέον προσωπική μονοπρόσωπη εταιρία επιχείρηση της ΝΔ & Συνεργάτες και έχει υποπέσει σε καθολικότητα συμφεροντολογίας - πελατειακού συστήματος το οποίο απεχθάνομαι.

- Κρατική χρηματοδότηση ύψους πολλών εκατομμυρίων € στα αστικά κόμματα εντός και εκτός βουλής , παράλληλα και  κρατική χρηματοδότηση για ερευνητικούς σκοπούς όταν την ΕΡΕΥΝΑ επί σειρά δεκαετίων την κάνει ο υποφαινόμενος ! Αι στον Δι@ολο κωλονεοέλληνες και εσείς και οι ψηφοφόροι σας. Τι ΕΙΔΟΥΣ έρευνα κάνουν τα κόμματα ;Επιστημονική έρευνα κάνουν ;Πότε και που έκαναν ΕΡΕΥΝΑ δεν μας δείχνετε τα στοιχεία ;

Λαμβάνουν τις κρατικές επιδοτήσεις ως κόμματα, λαμβάνουν τις χρηματοδοτήσεις , τις βουλευτικές αποζημιώσεις , τις επιπρόσθετες αποδοχές για επιτροπές κ.α. ενώ δεν υπάρχει ένας νόμος αδειοδοτήσεων στην Ραδιοφωνία. Όσοι/ες ψηφίζεται αυτά τα κόμματα είστε το λιγότερο κάφροι. Κάνουν έρευνα και επί 23 χρόνια δεν γνωρίζουν το καθεστώς ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ που ισχύει στις Η.Π.Α , ενώ συνολικά οι πολιτικoί κρατούν ένα αμερικάνικο κινητό και έχουν 600 σόσιαλ ;

Μπορεί να μην γνωρίζουν όσα μετέδιδα ραδιοφωνικά τοπικά την δεκαετία του 90, τα οποία αντί να ισχύσουν στη μπανανία χώρα μας ίσχυσαν στην Αμερική, όμως, τσεπώνουν εκατομμύρια ευρώ για έρευνα και δεν γνωρίζουν ούτε όσα θεσπίστηκαν το 2000 στις Η.Π.Α ; Πολιτικοί απατεώνες. Οι εκάστοτε κυβερνήσεις έχουν υιοθετήσει δεκάδες πολιτικές αμφιβόλου αποδόσεως στη χώρα μας από σειρά άλλων χωρών.

Όπως διαπιστώσατε δεν είμαι όσα μου καταλογίζατε, ούτε θα γίνω Βεργής σε μια χώρα παράγκα που άπαντες υποκρίνονται και είναι η πρώτη χώρα συντηρητισμού και πελατειακού συστήματος στην Ε.Ε. και τα Βαλκάνια.

ΥΓ: Καλό ''βόλι'' για το προσωπικό σας συμφέρον χωρίς ίχνος δημοκρατίας. Και ύστερα σου λένε ότι βρίζω ! Απέχω και στις επόμενες εκλογές παράλληλα με το 40% και θα απέχω όσο δεν υπάρχει πραγματική δημοκρατία. 


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ΝΔ και ο τηλεπωλητής πήραν το 65% των ψήφων της άκρας δεξιάς Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">