ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Καλά που μειώνονται οι έδρες να λείψουν οι ''πινέζες'' και οι ''φιλιππινέζες'' !


Γλυφάδα: Ακόμα και 35 δημοτικοί σύμβουλοι από τον Οκτώβρη του 2023 είναι πολλοί σε έναν Ο.Τ.Α στον οποίο εκλέγονται κάπηλοι, κλέφτες, πλαστογράφοι και απατεώνες.

O τοπικός πληθυσμός μετά την τελευταία απογραφή στο Δήμο Γλυφάδας δεν ξεπέρασε το όριο των 100.001 κατοίκων, οπότε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο που θα προκύψει από τις Δημοτικές Εκλογές του ερχόμενου Οκτώβρη, θα αποτελείται από 35 Δημοτικούς Συμβούλους, δηλαδή θα έχει 6 μέλη λιγότερα, αφού με την τωρινή του σύνθεση το Δημοτικό Συμβούλιο Γλυφάδας έχει 41 μέλη.

Η δική μας πρόταση είναι: Η τοπική κοινωνία να μας απαλλάξει από πληθώρα κάπηλων οι οποίοι επί σειρά ετών , και άλλοι επί σειρά δεκαετιών, δρουν με αποκλειστικό τους γνώμονα το ιδίων όφελος αντί του Δήμου Γλυφάδας.

Καλείστε να μας απαλλάξετε: Aπό τον πινέζα , την φιλιππινέζα , τον αριστερούλη, τον παπατζή , την τεκνατζού , το ψώνιο , τον εκβιαστή , τον φαρμακοτρίφτη , τον μπασκίνα ,  τον παρτάκια , τον μεσίτη , τον ψευτοσοσιάλε , τον κουφό , τον φαλακρό , τον ξανθομπούμπουρα και το τσιράκι  καθώς και όποιους άλλους/ες θεωρείται απόλυτα περιττούς και κοινωνική ζημία στον Δήμο της Γλυφάδας.

- Τα έξι (6) λιγότερα μέλη σηματοδοτούν την μείωση  κάπηλων , παραχαρακτών , και ορισμένων αυταπόδεικτα ληστών , οι οποίοι δεν περιορίστηκαν σε μια ληστεία , αν και οι ίδιοι επικαλούνται ό,τι ξεκίνησαν τη πορεία τους από τα αριστερά. 

- Από τα αριστερά της ανισότητας του καπιταλισμού , από τα αριστερά έδρανα της ΝΔ , η πιο αριστερά από τα έδρανα της νέας δημοκρατίας ? 

- Μάλλον εννοούν τις αριστερές τσέπες σε μια εποχή που δεσπόζει ο καπιταλισμός διότι την αριστερά δεν την εκφράζουν οι περισσότεροι ! Ο νεοφιλελέ καπιταλισμός είναι το πιο ληστρικό σύστημα, τι να κάνουμε, ένα σύστημα το οποίο δρομολογεί 10 εκατομμύρια νεοελλήνων, συνολικά , να μην διαθέτουν όσα διαθέτουν δέκα ολιγάρχες , η σύμφωνα με όσα έχουμε διαβάσει επτά στους δέκα νεοέλληνες δεν διαθέτουν κάθε ένας ούτε 1.000 ευρώ σε λογαριασμό τράπεζας ενώ υπάρχουν 150 άτομα με εκατομμύρια σε κωδικούς. 

- Ποια μεσαία τάξη , ποια βραχέα , μακρά , FM , και ποια κουραφέξαλα ; Λέτε ακόμα ένας από την φερόμενη ''μεσαία τάξη'' να γίνει ο ενδέκατος ,και ίσως να είστε εσείς η κάποιος δικός σας ; Πολύ ''δίκαιο'' σύστημα , δεν παίζεται καλύτερα τζόγο αγοράζοντας λαχεία , η αν δεν είστε τζογαδόρος δεν βάζετε μια υποψηφιότητα για τον Δήμο Γλυφάδας η το κοινοβούλιο ! Πάλι τζόγο θα παίξετε αν δεν είστε προσκυνημένοι πέντε ολιγαρχών. 

Νεοφιλελέ ΚΑΠΗταλισμός

Η πολιτική είναι το ''κλειδί'', όμως το κλειδί
κανείς δεν ξέρει ποιος το έχει. Ακόμη
και τη ζωή τους κάποτε χαλάνε μάταια
γυρεύοντας το μυστικό να την ανοίξουν.
Φτιάχνουν αντικλείδια. Προσπαθούν.
Η πόρτα δεν ανοίγει πια. Δεν άνοιξε ποτέ
για όσους μπόρεσαν να δούν στο βάθος
Πιστεύεις ότι θα γίνεις δήμαρχος ;

Μπορείτε να σπάσετε την ''πόρτα'' 
Αν σπάσει η ''πόρτα'' θα δείτε ''πέντε μούρες''
παράλληλα θα δείτε και ''τους συμβασιούχους'' 
Χιλιάδες αραχνιασμένες προπαγάνδες 
κείτονται πίσω από τους κιτρινισμένους τοίχους
και ξαπλωμένες μαντεύουν οι  Κασσάνδρες 

Μα η πόρτα είναι μια πόρτα ανοιχτή
για όσους υπηρετούν τις ''μούρες''
Η 108η θέση δεν είναι το κάθισμα ενός τράμ 
σημαίνει ό,τι δεν υπάρχει ''τύπος''
Μια προπαγάνδα ολιγαρχών  
των ολιγοπωλίων και των μονοπωλίων 
τι να την κάνεις την οπτική ίνα ;

Να γίνεσαι δέκτης μπορείς, εκπομπός πως θα γίνεις ;
Πομπό οπτικής ίνας έχεις ; Πως θα κάνεις μετάδοση ;
Εμείς έχουμε πομπούς
Τι να μεταδόσεις πλέον όταν όλα τέλειωσαν ;
Δεν θέλω τη θέση σου την απεχθάνομαι
ποτέ δεν ήθελα να γίνω ό,τι είσαι και κάνεις
Ο κόσμος σαπίζει χάνεται 
νεοφιλελέ ΚΑΠΗταλισμός

Όσοι βρίσκονται στον Ο.Τ.Α με γνώμονα την υπηρέτηση συστημικών αστικών πολιτικών κομμάτων και πέντε οικογενειών εκτός Δήμου Γλυφάδας τι είναι ; Όσοι/ες από εσάς υπηρετείται τα στενά συμφέροντα πέντε ολιγαρχών που ουδεμία σχέση έχουν με τον δήμο μας , και παράλληλα είστε οπαδοί της κατάλυσης τόσο της εντολής της τοπικής μας κοινωνίας όσο και του δημοψηφίσματος τι είστε ;

Έπειτα από 46 χρόνια ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και «τσόντες» και ακόμα και σήμερα κάνετε αθλιότητες. Δεν μπορείτε να δηλώσετε δημόσια τι υπηρετείται ; Μυστικό είναι ; Το γνωρίζουν άπαντες. 

Έχετε διαθέσει εκατομμύρια ευρώ για ζημιογόνες δημοτικές δομές και πρασινάδα προς χάριν ιδιωτών ημετέρων καθώς και της γνωστής μίζας. Γκόλφ - ιδιώτες μίζες, ''δημοτική συγκοινωνία'', φοινικές - φυτά, Φίεστες ΚΑΠΠΑ - κάλυψη πελατειακού συστήματος,  οικοπεδάκια - αναπλάσεις , κ.α.  Όλα αυτά γίνονται ενώ ήταν ανέφικτη η υλοποίηση της εντολή μας ; Τον Οκτώβρη θα εμφανιστείτε με τα ίδια παραμύθια η δεν χρειάζεται ;

Απορώ πως σας δέχονται αρκετοί από τους παραταξιακούς σας αν και οι ίδιοι/ες δεν είναι κακούργοι. Έχετε γράψει επανειλλημένα από τον 4ο όροφο του δημαρχείου ότι είμαι εκβιαστής, και το διατηρείτε δημόσια από το 2016 στις σκ@τοιστοσελίδες που έχετε αγοράσει τους κωδικούς χωρίς ίχνος αποδείξεως, όμως, έτεροι αιρετοί εσάς κατηγορούν δημόσια ως αρπακτικά, μιζαδόρους, ψεύτες, πλαστογράφους, εκβιαστές, και συκοφάντες. 

Ξεχνάτε εύκολα πόσους/ες εμφανίζατε ό,τι υπερψηφίζουν ενώ δεν ήταν καν παρόντες στα Δ/Σ και τις Οικ/Ες , καθώς επίσης ξεχνάτε ό,τι τα έχουν καταγγείλει. 

Επίσης, εύκολα ξεχνάτε την παραβίαση της νομοθεσίας στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ που σβήνετε τα ονόματά σας σε δεκάδες δικαστήρια που είστε κατηγορούμενοι/ες  ! Γιατί τα σβήνετε  ενώ δίνετε έμφαση σε έτερους αν δεν είστε ακραίοι και απαράδεκτοι για τα κοινά ; Η τελική απόφαση των δικαστηρίων είναι η τελεσίδικη.

Το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ δημάρχου και αιρετών από το 2014 μέχρι και σήμερα σε ποια ιστοσελίδα Δήμου Γλυφάδας έχει αναρτηθεί ; Οι EΤΗΣΙΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ , διότι φάγατε και τα χρήματα του ''συμπαραστάτη'' από το 2019 σε ποια σελίδα έχουν αναρτηθεί ; Ποιούς εξυπηρετεί η παρανομία και η αδιαφάνεια ;

Προπαγάνδα με λάσπη και ψεύδη κάνετε , η αλήθεια σας πονάει ιδιαίτερα ; Γιατί κατηγορείστε σε πληθώρα περιπτώσεων ; Από ποιούς κατηγορείστε ; O δήθεν ''εκβιαστής'' σας έχει κάνει μηνύσεις η του έχετε κάνει εσείς δια της πλαγίας  ;  

Ποιοι ''παντρεύτηκαν την δικαιοσύνη'' και την έκαναν παρένθετο οικογενειακό τους πρόσωπο, καθώς επίσης , που αποσκοπούσαν ;  Ήταν τυχαίο το γεγονός η σκόπιμα σχεδιάστηκε όπως ο Φίλλιπος Β' της Μακεδονίας είχε κάνει έξι γάμους συμφέροντος ώστε να φυλάσσει τα νώτα του ; 

Αναφορικά με τον υποβιβασμό ενός ευρωβουλευτή σε δήμαρχο μιας αθηναϊκής πόλεως, μπορεί να αποτελούσε καθαρά την προσωπική του επιλογή, η σαφώς κάποιοι το σχεδίασαν, με σκοπιμότητα , ώστε να μην προκύψει ίχνος διαφοροποίησης σε ταξικό επίπεδο και ουδέποτε να αμβλυνθούν οι κοινωνικές ανισότητες ; Εννοώ έπειτα από εννιά συναπτά έτη ΝΔ & συνεργάτες στον Δήμο Γλυφάδας, και σύμφωνα με όσα μεθοδεύονται και για την περίοδο 2023 - 2027 ο Ο.Τ.Α δεν έχει πλέον καταστεί αντίστοιχο μονοπώλιο των πέντε ολιγαρχών ;

Ακόμα και οι ηλίθιοι δεν τρώνε το σανό σας , ενώ αρκετοί από εσάς τρώτε τα χρήματά μας χωρίς να έχετε καλύψει την εντολή μας. 

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Όσα κάκιστα διαμορφώσατε σε τοπικό επίπεδο να τα ζήσετε και ορισμένοι/ες από εσάς. Είτε το θέλετε είτε δεν το επιθυμείται η Γλυφάδα έχει το δεξιό και το αριστερό της μέτωπο , καθώς επίσης , ο καπιταλισμός έχει αυταπόδεικτα την * ταξική πάλη άρα οι περισσότεροι από εσάς είστε κάπηλοι για τα κοινά. 

* Τι θα γίνετε οι περισσότεροι από εσάς που είστε πλέον επί δεκαετίες συνταξιούχοι, υπάρχει ενδεχόμενο εσείς να συγκρουστείτε ταξικά ; Με ποιους έχετε συγκρουστεί, με τους δημότες που είστε υποχρεωμένοι να εκπροσωπείται και αντί να εκπροσωπείται ληστεύεται και συκοφαντείται ; Δεν διαπιστώσαμε έστω σε μια περίπτωση ως διοικούντες να έχετε συγκρουστεί με τις ολιγαρχικές οικογένειες. Τόσο το κόμμα σας όσο και εσείς τους υπηρετείται παντού χωρίς να είναι δημότες του δικού μας δήμου. Υπονομεύεται επί σειρά ετών την τοπική μας κοινωνία.

* Το επίπεδο διαπιστώνεται να είναι αντίστοιχο με πληθώρα δήθεν ''Εφημερίδες της Γλυφάδας'' οι οποίες κάνουν προπαγάνδα με άκρατο λαϊκισμό και χυδαιότητα ; Αποκήρυξαν την ''καραχαλιάδα'' και πράττουν δημόσια οι ίδιοι τα χειρότερα λες και η τοπική μας κοινωνία δεν γνωρίζει ποια κόμματα οδήγησαν το τόπο μας στην χρεωκοπία καθώς και να γίνει αποικία και δέσμια χώρα των ξένων. 

* Τουλάχιστον προσωπικά δεν γνωρίζω παγκόσμια, εθνική, είτε τοπική Εφημερίδα η οποία αναρτά τίτλο ( πουτ@ν@ ) και ο γράφων δεν είναι τουλάχιστον γελοίος και απαράδεκτος. Το αντίστοιχο για όσα έχουν αναρτήσει στην ''καραχαλιάδα''. Άλλωστε αν λάβουμε σοβαρά υπόψιν την αισθητική τους - το image που εμφανίζουν - αναφέροντας ''εφημερίδες της γλυφάδας'' σε επίπεδο ασκούμενων πολιτικών στον Ο.Τ.Α καλύτερα να μην υπάρξουν ποτέ. 

* Πασοκικές ''πινέζες'' και δεξιές ''φιλιππινέζες'' ξέρουμε τι μεθοδεύεται. Τουλάχιστον εμείς δεν ψηφίζουμε κόμματα τα οποία έχουν συμμετοχή στο έγκλημα, ούτε στις εθνικές εκλογές, ούτε για την ευρωβουλή και κυρίως για τον Ο.Τ.Α.  Έχετε εκλεγεί ώστε να διατηρείτε αμετάβλητα την κοινωνική ανισότητα και την ταξική ανισοτιμία.

* Όσοι υπηρετούν αντί του δήμου ''πέντε οικογένειες'' απορρίπτονται αυτόματα. Πρόσωπα ,προσωπικά, ολιγαρχικά, και κομματικά συμφέροντα εξυπηρετούνται αδιάλειπτα επί σειρά ετών ο Δήμος δεν υπηρετείται και τα στοιχεία τα παρέχετε εσείς οι ίδιοι.  

* Τόσα χρόνια με καταλυμένη ''τοπική δημοκρατία'' και την εντολή μας το πείραμα ποιος το διεξάγει, εσείς ; Οι πέραν των 4.500 χιλιάδων που παρείχαν εντολή το 2014 την οποία καταλύσατε θεωρείται ό,τι ήταν ΣΥΡΙΖΑ ; Απεδείχθη στις δημοτικές εκλογές του 2019 ό,τι δεν ήταν, άρα τι είστε ; 

* Δεν φτάνουν μια ντουζίνα ''τσίρκουλα'' ελεγχόμενα από παρατάξεις, διοικούντες και κόμματα φτιάξτε περισσότερες ''εφημερίδες της γλυφάδας'' αντί για το ΕΝΑ (1) όλων των δημοτών. Κάθε δημότης και ''εφημερίδα της γλυφάδας''.  Εγώ έτσι κρίνω την ακαταλληλότητά σας οι έτεροι προφανώς είναι σε νηπιακό στάδιο ακόμα. Αυτούσια το γεγονός να καταλαμβάνουν θέσεις σε διοικητικά συμβούλια του Δήμου και παράλληλα να πλασάρουν φερόμενες ''εφημερίδες της γλυφάδας'' αποτελεί σκάνδαλο και διαπλοκή.

* Γράφω κάπηλοι γιατί το απατεώνες και κακούργοι ενοχλεί ορισμένους ''ευαίσθητους'' ακραίους οι οποίοι κρύβονται πίσω από τις κουκούλες. Υπάρχει υπερβολή στο ελεύθερο κείμενο ό,τι είστε ''συμβασιούχοι'' των ολιγαρχικών συμφερόντων ; Τους υπηρετείται, όμως , γιατί δεν μπορείτε να γίνετε το αντίστοιχό τους και εσείς και αξιώνεται συμμετοχή σε έναν Ο.Τ.Α ώστε να λαμβάνεται τα χρήματα της τοπικής μας κοινωνίας ; νεοφιλελέ ΚΑΠΗταλισμός

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Καλά που μειώνονται οι έδρες να λείψουν οι ''πινέζες'' και οι ''φιλιππινέζες'' ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">