ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Ε.Ρ.Τ ''πρωτοπορεί'' μόνο με ένα χρόνο καθυστέρηση !


Την Τετάρτη  ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός της Ελλάδας, 
η ΕΡΤ, αποκάλυψε ''τον πρώτο'' εικονικό τηλεοπτικό παρουσιαστή της χώρας που υποστηρίζεται από AI (τεχνητή νοημοσύνη) όπως ανέφεραν, όμως αυταπόδεικτα είναι ο δεύτερος διότι ο πρώτος παρουσιάστηκε πέρυσι από εμάς.

Ο εικονικός τηλεπαρουσιαστής, που ονομάστηκε «Ερμής» από τον αρχαίο Έλληνα αγγελιοφόρο των Θεών, εμφανίστηκε να διαβάζει ένα σύντομο μήνυμα από το Studio 4 της ΕΡΤ, όπου θα φιλοξενηθεί το επερχόμενο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών ενόψει των ελληνικών εκλογών στις 21 Μαΐου.

Το θέμα είναι ό,τι η ΕΡΤ καθυστέρησε τουλάχιστον ένα χρόνο σύμφωνα με βίντεο του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB το οποίο είναι αναρτημένο στο Youtube , άρα δεν είναι ο πρώτος εικονικός παρουσιαστής τεχνητής νοημοσύνης στη χώρα μας από την δημόσια τηλεόραση με ΑΙ είναι ο δεύτερος. 

- Ορισμένοι ''δημοκράτες'' θα κλείσουν και αυτό το κανάλι όπως εξαφάνισαν το κάναλι του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB με παραβίαση των κωδικών μας ώστε να χαλκεύσουν ; Με παραποίηση της ιστορίας υφίστανται πολλοί και διάφοροι στο τόπο μας, και ειδικότερα στην πολιτική. 

Επίσης σας θυμίζουμε ό,τι το αντίστοιχο ίσχυσε και την Ραδιοφωνία των FM κυμάτων στη χώρα μας. Εμείς πρωτοστατήσαμε και η κρατική ραδιοφωνία ακολούθησε ετεροχρονισμένα και δεσμεύοντας τις συχνότητες πρωτεργατών του χώρου. Για τους πρωτεργάτες των FM διώξεις - κατασχέσεις, ( ληστείες ), για τα κρατικά πληθώρα συχνότητες και διορισμοί χωρίς ΑΣΕΠ, ενώ για τις πέντε οικογένειες κατάλυση του Συντάγματος και της δημοκρατίας.

Δείτε το περσινό βίντεο του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB 

Δείτε και το βίντεο της ΕΡΤ που έρχεται δεύτερη και τα συμπεράσματα δικά σας !

Μήπως αυταπόδεικτα το δημόσιο μέσο ακολουθεί την πεπατημένη των κομμάτων εξουσίας και των πολιτικών της χώρας μας ;


Μήπως ακόμα και το σημείο που βρίσκεται η οθόνη το έχουν στο ίδιο σημείο και με την ίδια ακριβός κλίση ; Τυχαίο ; Μήπως ακόμα και ο φωτισμός, τα φώτα είναι παραπλήσια ;

Δεν πειράζει, είμαστε πλέον εξοικειωμένοι. Εσείς , όπως και εμείς γνωρίζουμε.

- Είχαμε τον κοινωνικό Ραδιοφωνικό Σταθμό ΓΛΥΦΑΔΑ FM ληστεύτηκε επανειλλημένα το 1999 και το 2005 και οι εξοπλισμοί κατέληξαν στην ΕΡΤ

- Είχαμε σελίδα στο F/B του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB  ''πάγωσε'' ξαφνικά έπειτα από δημοσίευμα οφειλής ολιγάρχη το 2015 και έκτοτε παραμένει ανενεργή. 

- Είχαμε κανάλι στο Youtube  με συνδρομητές του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB παραβίασαν τους κωδικούς μας και το εξαφάνισαν το 2022 μαζί με τους συνδρομητές

- Το 2014 υπήρξε εντολή από 4.500 χιλιάδες ψηφοφόρους για δημοτικό κανάλι όλων των δημοτών στο Δήμο Γλυφάδας ενώ έγινε προβοκάτσια για την υπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων και την αδιαφάνεια μιας χούφτας τοπικών κάπηλων και των αφεντικών τους.

Ποιοι έχουν τόσο φανατισμό κατά ενός ΓΛΥΦΑΔΑ ; Ποιοι είναι τόσο ξεφτίλες και σούργελα μήπως δεν γνωρίζεται ;

- Μπορώ να αποδείξω κάποια ελάχιστα πραγματάκια. Και ύστερα σου λένε ό,τι έγιναν Ευρωπαίοι , ό,τι έχουν Δημοκρατία , ό,τι πιστώνουν τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου για Τοπικό Πολιτισμό και κάνουν και αυτοθυσία , όμως χωρίς ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, χωρίς ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, χωρίς Πλουραλισμό - Πολυφωνία Παρανομώντας συστηματικά και αδιάλειπτα και με ψηφοφόρους νούμερα.

Αναλογιστείτε , δεδομένου ό,τι στους Ο.Τ.Α - Δήμους - συμμετάσχουν τα ίδια αστικά πολιτικά κόμματα και διοικούν επί δεκαετίες , παράλληλα επικαλούνται ό,τι οι δήμοι αποτελούν μια μικροκραφία του μοντέλου διακυβέρνησης, επίσης, όσοι συμμετάσχουν στους Ο.Τ.Α αυτοαποκαλούνται πολιτικοί, γιατί δεν έχει υπάρξει ποτέ ντιμπέιτ ανάμεσα στους υποψηφίους δημάρχους ; Είναι σαφές, γιατί στην κοιτίδα της Δημοκρατίας, τον Δήμο, δεν υφίσταται ίχνος δημοκρατίας, δεν υφίσταται ούτε ένα μέσο στα ερτζιανά κύματα, και στο διαδίκτυο ό,τι υπάρχει ελέγχεται από τους ιδίους και τα κόμματά τους. 

Μπορούν να φορέσουν και δημόσια τις κουκούλες και να θέτουν ερωτήσεις στον εαυτό τους, όπως κάνουν προπαγάνδα με λάσπη και συκοφαντίες από τον Δήμο Γλυφάδας, η μήπως να χρησιμοποιήσουν τα τσιράκια τους , τους εξαγορασμένους ''υδραυλικούς'' με προκατασκευασμένες ερωτήσεις ; Το μέσο όλων των δημοτών, το δημόσιο - δημοτικό που ψήφισαν χιλιάδες δημότες που βρίσκεται ; Υπάρχει ;

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Σήμερα με την δεδομένη τεχνολογία που υφίσταται στο διαδίκτυο ο κάθε ένας μπορεί να έχει τεχνητή νοημοσύνη και ''εικονικό τηλεοπτικό παρουσιαστή/ια''. Text-to-Speech AI & Video. To θέμα είναι ποιος το παρουσίασε πρώτος στη χώρα μας, όπως το παρουσίασε, και ποιος κατασκευάζει αμιγώς ΕΛΛΗΝΙΚΗ AI ; Εννοώ τεχνητή νοημοσύνη όχι Text-to-Speech.  Εμείς για πέντε - δέκα άτομα πλέον θα χρησιμοποιούμε υπαρκτά πρόσωπα - κλώνους εικόνας και φωνής. Δεν τασσόμαστε υπέρ των κατασκευασμάτων από την ΑΙ.

- Ξέρεις γιατί σας αποκάλεσα νούμερα ψηφοφόρε ; Διότι για το σύστημα που ακολουθείται εκλογικά είσαστε απλά ένα νούμερο. Ψήφισαν 50.345. Στον αντίποδα ψήφισαν τον τάδε πολιτικό 25.000 χιλιάδες. Εσύ παραμένεις ένα τίποτα ένας γενικευμένος αριθμός, ένας ραγιάς, ένα τσιράκι, ένας εξυπηρετούμενος, ένα νούμερο ακόμα και στην φερόμενη ''δημοκρατία''. Πρέπει να γίνεις και εσύ κάτι, πως θα γίνεις αν παραμένεις απλά ένα νούμερο; Πως θα πετύχεις την ισότητα - ισοπολιτεία όταν ψηφίζεις όσους καταλύουν την εντολή της κοινωνίας για διαφάνεια, πολυφωνία - πλουραλισμό; 

- Σόσιαλ έχουν όλοι οι πολιτικοί, και περισσότερα από όλους εσάς. Τα δικά τους δεν έχουν εξαφανιστεί, ούτε τα δίωξαν - κατάσχεσαν, ούτε ''πάγωσαν''. Εσείς σε ποιό τηλεοπτικό κανάλι εμφανίζεστε καθημερινά ; Άρα όσο τους ψηφίζεται είστε απλά νούμερα ! 

- Όσοι σας αναφέρουν για την ελεύθερη αγορά - οικονομία είναι τα μεγαλύτερα νούμερα διότι οι ξένες πολυεθνικές, καθώς και οι αμερικανοί, αντιγράφοντας τους Αρχαίους Έλληνες παρείχαν ιντερνετ και κοινωνικά μέσα σε όλους δωρεάν, ενώ οι πολιτικοί της χώρας μας, ακόμα και σήμερα, δεν έχουν θεσπίσει ούτε ένα νόμο εφαρμόσιμο αδειοδοτήσεων για την ραδιοτηλεόραση ώστε να υπηρετούν πέντε ολιγάρχες και επί δεκαετίες καταλήστεψαν όλα τα κοινωνικά ραδιοτηλεοπτικά της χώρας μας.

- Οι αδαείς και οι ιθαγενείς της αποικίας νεοέλληνες γνωρίζουν ό,τι υπήρχαν sosial δεκαετίες πριν τους αμερικανούς και τις πολυεθνικές στη πόλη μας ; Που βρίσκονται σήμερα ώστε να θεωρούνται αποδεκτοί όσοι πολιτεύονται ; Είναι Ανεπιθύμητοι Συνολικά Άπαντες στον Δήμο Γλυφάδας. ( Μάτια έχουν, εγκέφαλο επίσης, νοημοσύνη διαθέτουν ? )



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Ε.Ρ.Τ ''πρωτοπορεί'' μόνο με ένα χρόνο καθυστέρηση ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">