ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δήμος Γλυφάδας: Το γνωστό σύστημα διαχρονικής μίζας


Δήμος Γλυφάδας: Το γνωστό σύστημα διαχρονικής μίζας ακολουθείται από την γαλάζια δημοτική αρχή με ράβε ξήλωνε διαρκείας.

Τα χρήματα των Γλυφαδιωτών καταλήγουν στα σκουπίδια επί εννιά χρόνια διότι ακολουθούν το γνωστό σύστημα ράβε ξήλωνε κάθε τρεις και λίγο.

Τα ίδια άτομα που κατάλυσαν την εντολή 4.500 χιλιάδων ψηφοφόρων πιστώνουν κατά το δοκούν οποτεδήποτε επιθυμούν τα χρήματα των Γλυφαδιωτών για μίζες ενώ αυταπόδεικτα τα χρήματά μας καταλήγουν στα σκουπίδια.

Δείτε για του λόγου το αληθές



Απύθμενο θράσος , αντί να υπάρχει το φυσικό γκαζόν , όπως ήταν η πλατεία επί δεκαετίες , το σύστημα που ακολουθείται ώστε να ρέει συνεχώς και αδιάλειπτα το χρήμα των δημοτών. Μπορούσε να υπάρχει μόνο ένα μικρό τμήμα τάπητα το οποίο θα αντικαθίσταται.

Όταν γίνει ελάχιστα πιο σκούρο το χρώμα του ψευτοτάπητα αμέσως στα σκουπίδια διότι υπάρχει άφθονο χρήμα για διασπάθιση και νέες πιστώσεις. 

Τι πρόβλημα είχε ο τάπητας και αντικαταστάθηκε ; 

Όπως βλέπουμε στην εικόνα είναι λίγο πιο σκούρο το χρώμα του λόγω του ήλιου και της χρήσης. Δεν είναι ούτε τρύπιος , ούτε σκισμένος ούτε χαλασμένος. Είναι σαφές ό,τι δεν χρειάζονται παντού οι ψευτοτάπητες, αποτελούν  ''μαύρη τρύπα'' για τα οικονομικά του δήμου εφ' όρου ζωής και η αυθαίρετη σχεδίαση διαμορφώνει παθογένεια. 

Οικονομική ζημία διαρκείας

Οι ψευτοτάπητες στο σύνολο της πόλης, διότι δεσπόζουν παντού πλέον, σε βάθος χρόνου, δεκαετιών , θα κοστίσουν όσο θα κόστιζαν να κατασκευαστούν δέκα νέες πλατείες ! Είναι σαφές η τίθεται αμφισβήτηση ; Με υπερψήφιση από όλα τα κόμματα συντελείται η οικονομική ζημία του Ο.Τ.Α και των δημοτών η γίνονται απ' ευθείας αναθέσεις ερήμην όλων ;

Αν συνεχιστεί στο ίδιο ''μήκος κύματος'' η αυθαίρετη πολιτική σε κάθε πλατεία και ψευτοτάπητας ο δήμος γλυφάδας θα οδηγηθεί να παρέχει κάθε χρόνο ένα σημαντικό κονδύλι των δημοτών για ψευτοτάπητες χωρίς παραγωγή έργου. (Δεν κάνετε και το γκόλφ της Γλυφάδας ως έκταση συνολικά με ψευτοτάπητα ώστε να μην μένει ούτε δεκάρα στο ταμείο του Δήμου ; )

Υφίσταται αντιπολίτευση στον Δήμο Γλυφάδας, η κάποιοι κάπηλοι οι οποίοι λήστεψαν ακόμα και την εντολή της τοπικής μας κοινωνίας για ένα τοπικό σκ@τοκάν@λο ; Όπως διαπιστώνεται κακοδιαχειριστές και ''αντιπολίτευση'' ΥΠΑΡΧΩ και χωρίς αυτό. 

Υπάρχω και χωρίς τον Ρ/Σ τον οποίo λήστεψαν τα ληστρικά σας κόμματα και η ελίτ που υπηρετείται, υπάρχω και έπειτα από την σελίδα του GLYFADAWEB στο Facebook που ''πάγωσε'' το 2015, υπάρχω και έπειτα από το κλείσιμο του καναλιού στο Youtube το 2022 επί διακυβέρνησης Μητσοτάκη, υπάρχω και έπειτα από την συστηματική παραβίαση των ασφαλισμένων μου κωδικών. Εσείς θα υπήρχατε στον Δήμο χωρίς τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου ; 

Δεν είναι ντροπή πείτε έστω και μια φορά δημόσια την αλήθεια. Τι δηλώνουν τα πεπραγμένα σας ? Πείτε το έστω και μια φορά αντί να κάνετε εξαπάτηση με φρούδες ανιδιοτέλειας, αυτοθυσίας, αυταπάρνησης και άλλες τέτοιες σαχλαμάρες οι οποίες αυταπόδεικτα δεν έχουν αντίκρυσμα.

Όσα πετάτε στα σκουπίδια ετησίως, και όσα ψηφίζεται να πάνε για καταστροφή ώστε να προκύψουν νέες πιστώσεις, αρκούσαν να ζούμε συνολικά χωρίς ανισότητα και ανισοτιμία και χωρίς να είναι αναγκασμένοι αρκετοί να ξενιτεύονται ώστε να μην γίνουν τα γνωστά τσιράκια σας. Υπάρχουν και έτεροι με απύθμενο θράσος , εκτός από εσάς , όμως με ελάχιστη αυτοεκτίμηση... για το μέλλον που διαμορφώνουν για τις επόμενες γενιές. 

Όλα ψεύτικα - συνθετικά. Την κορύφωση της ψευτιάς επιδιώκει ο μέσος νεοέλληνας/ιδα ? Αυτό έζησαν και ίδιοι/ες και το ανακυκλώνουν ; Όλα ψέματα σε επίπεδο παιδείας , όλα μια ψευτιά σε επίπεδο πολιτικής - θεσμών ,  ψεύτες και οι ολιγάρχες της εκάστοτε ενέργειας η οποία πρέπει να βρίσκετε υπο την ιδιοκτησία τους αντί του δημοσίου , ψεύτικα τα περισσότερα καταναλωτικά προϊόντα , ψεύτικοι  οι κινητήρες των αυτοκινήτων στις μέρες μας ώστε να δρομολογήσουν τα δις του πλανήτη να αγοράσουν ηλεκτρικά , ψεύτικο το real estate , ψεύτικο το σύστημα διεθνούς ενοικίασης Airbnb,  το απόλυτο της ψευτιάς και τα οικονομικά συστήματα , ψεύτικο το χρήμα ,  όλα ψεύτικα ακόμα και στα πόδια σου... αυτά που θα πατάς ; 

Εν κατακλείδι εννοώ ό,τι η ταύτιση με τα συνθετικά εκτός του ότι παραγνωρίζει την υποκειμενική χρησιμότητά τους είναι τόσο έωλη όσο η ταύτιση  με έναν «ορθολογικό ηλίθιο», δηλαδή με ένα μονομανή ο οποίος ενδιαφέρεται για την εγωιστική ικανοποίηση ενός κοντόφθαλμου συμφέροντος. Αλλά και όταν δρα με γνώμονα το συμφέρον του και την επιβολή του σκεπτικού του δεν είναι βέβαιο ότι η δράση του λειτουργεί θετικά για το σύνολο. 

Κοστίζουν πολύ σε βάθος χρόνου το ψεύτικο - συνθετικό και η ψευτιά σε σχέση με το φυσικό και την αλήθεια. Στο κάτω κάτω της γραφής το αληθινό καλύπτει και μια θέση εργασίας ώστε κάποιος να ποτίζει και να περιποιείται το γκαζόν, έχει φυσική υπόσταση, έχει άρωμα , έχει ζωντάνια, το ψεύτικο - συνθετικό τι έχει πλαστικό ίνες και φιέστες όπως η ''πλαστική'' ζωή σας ?

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ

ΥΓ: Σε μια εποχή που η πλειονότητα επέλεξε συνειδητά την ψευτιά, έπειτα από την κλεψιά, μην χαλάσουμε το '' καλούπι '' υπάρχει και η αλήθεια. Ακόμα και ως δείγμα.

- Ανάφερω ως ψεύτικο το real estate διότι καθημερινά βλέπω πωλητήρια ακινήτων τα οποία γράφουν εξαιρούνται οι κτηματομεσίτες ! Παράλληλα ανάφερω ως ψεύτικο το real estate διότι χωρίς Πόθεν Έσχες αναρτημένο δημόσια, όπως ορίζει η νομοθεσία, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πως απόκτησαν τα περιουσιακά τους στοιχεία - ακίνητη περιουσία -  πολλοί και διάφοροι και ειδικότερα στον Δήμο Γλυφάδας. 

- Παρακάμπτω τις 70.000 χιλιάδες εργαζόμενους στο Ελληνικό επί διακυβέρνησης ΝΔ διότι δεν προέκυψαν.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δήμος Γλυφάδας: Το γνωστό σύστημα διαχρονικής μίζας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">