ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πρόεδρε με ΤσάπαΝιΔου και αρνητική διαφήμιση καίγεσαι


Δεν μας ενδιαφέρει τι έκανε ο Μητσοτάκης επί τέσσερα χρόνια, διότι ζούμε συνολικά τις συνέπειες των πολιτικών του, όμως, ο Τσίπρας αστόχησε.

Υπάρχει έλλειψη ξεκάθαρου προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ.

Το προϊόν το πουλάς λέγοντας τι θα κάνεις εσύ και όχι ποιος είναι ο Μητσοτάκης. 

Πρόεδρε του ΣΥΡΙΖΑ με ΤσάπαΝιΔου και αρνητική διαφήμιση κατά του Μητσοτάκη καίγεσαι , και χάνεις διότι το αντίστοιχο κάνει και ο γείτονάς μου ο οποίος είναι άνεργος.

Προγραμματάκι έχουμε - διαθέτουμε ?

Έχετε ακόμα διορία δυο εβδομάδων ώστε να προκύψει ξεκάθαρο πρόγραμμα, το οποίο να περάσει στην κοινωνία, και ειδικότερα , πρόγραμμα το οποίο να είναι σαφές, κατανοητό, παραγωγικό, αναπτυξιακό, και με σεβασμό στον άνθρωπο.

Ενώ γνωρίζουμε άπαντες ότι τα πάντα κόπεις κτώνται, ( googlaρετε ) , ο ΣΥΡΙΖΑ προφανώς στερείτε φαντασίας και μεθοδικότητας. 

Αναδρομή: Προσωπικά θυμάμαι , ότι από την πρώτη ημέρα είχα τεράστια επιτυχία. Ειδικότερα, από την πρώτη ημέρα εκπομπής στα FM της Αθήνας το 1984 υπήρχαν χιλιάδες ακροατών, αυτό που ένας ραδιοφωνικός σταθμός χρειάζεται μήνες και χρόνια να το πετύχει στις μέρες μας.

Πως ίσχυσε αυτό ;Λόγω της ειλικρίνειας και της αμεσότητας.

Το θέμα είναι ότι μας σταμάτησε σύσσωμο το Α/Τ Νέου Κόσμου παράλληλα της εισαγγελέως Εφετών Αικατερίνης Πιστόλη οι οποίοι είχαν λάβει εντολή να πατάξουν τον πολιτισμό και την Δημοκρατία.

Το οξύμωρο της ιστορίας είναι ότι ενώ υπάρχουν πολλοί αυτόπτες μάρτυρες έφτασαν στο σημείο να αλλάξουν μέχρι και τα ονόματά τους στα σόσιαλ λόγω των πολιτικών επιπτώσεων και της φοβίας την οποία έχουν δεδομένων των γνωστών ολιγαρχικών οικογενειών.... της μαφίας !

Αν υπάρχει προγραμματική εξαγγελία νόμου αδειοδοτήσεων στην Ραδιοφωνία με ιεραρχικά κριτήρια θα σας υποστηρίξουμε, σε αντίθετη περίπτωση απέχουμε.

ΥΓ: Μπορεί να γελάσει κάθε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, και παράλληλα κάθε πικραμένος , όμως, είμαι ένας από όσους καθορίζουν επι της ουσίας το εκλογικό αποτέλεσμα.

- Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων εννοούμε ότι ''τσάπα'' και ''θάψιμο'' κατά του Μητσοτάκη δεν φέρνουν αποτέλεσμα, και ειδικότερα σε μια εποχή που γνωρίζουμε άτομα, τα οποία με το κομπιουτεράκι κάνουν τους υπολογισμούς, τι παρέχει ο μέν και ο δε ως βασικό τους εργαλείο για την ψήφο στην κάλπη. 

- Δεν μπορώ να είμαι βέβαιος ποιοι αντιλήφθηκαν πλήρως το υπονοούμενο το οποίο γίνετε για τις ημέρες και τα έργα του Ανδρέα Παπανδρέου, και του ΠΑΣΟΚ , ώστε να μην κακίζουμε μόνο τον αρχιερέα της διαπλοκής ,Κ. Σημίτη , ο οποίος σε άλλη χώρα θα είχε δρομολογηθεί για αρκετά χρόνια στα ενδότερα των φυλακών.

- Είναι αυτονόητο τι χρειάζεται ο τόπος μας σήμερα , χρειάζεται Έλληνες Πατριώτες , και πολύ περισσότερο γίνετε σαφές ότι απαιτείται απελευθέρωση και ανασύσταση. Οι πολιτικές ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ διαφέρουν στα επί μέρους δεν παρέχουν διέξοδο. 

- Ο υποφαινόμενος είναι καθολικά φιμωμένος από τα ολιγαρχικά , τα δημόσια , και τα μαφιόζικα μέσα , ενώ είναι σαφές ότι η πλειονότητα όλων αυτών, το 99,99% ήταν ανύπαρκτοι όταν πρωτοστάτησα στα FM, όπως ανύπαρκτο ήταν και το κομματικό του ΣΥΡΙΖΑ και όλοι όσοι παρέλασαν από δαύτο. Η νεοελληνική κοινωνία διαμόρφωσε την αντιστροφή του φαινομένου παρέχοντας την απόδειξη των χαρακτηριστικών και των ''αξιών'' της , όμως, ο ποιητής αυτό το αναφέρει ως ανηθικότητα. 

- Οι πολιτικές ανακατατάξεις θα προκύψουν, είναι ζήτημα χρόνου και διαμόρφωσης των όρων της συσπείρωσης όσων παρέμειναν αναλλοίωτα στον χρόνο αντιδιαπλεκόμενοι και μεθοδευμένα εκτός απο το εθνικό μιντιακό καταστημένο. ( Αναφέρω τη λέξη που καταργήθηκε από το λεξιλόγιο του ΣΥΡΙΖΑ λες και τελείωσε η διαπλοκή καθώς και το ένα τρισεκατομμύριο που κατέφαγαν επί δεκαετίες. ) Ορισμένοι από δαύτους έχουν κανάλια , εφημερίδες, ραδιόφωνα, ιστοσελίδες, κ.α., το θέμα είναι ότι στην επόμενη φάση δεν θα έχουν και μεγάλη αξία ώστε να επηρεάζουν το σύνολο.

- Ο υποφαινόμενος το περιόρισε πολύ ''το κουτάκι'' , ενώ γνώριζε από την αρχή τις προβοκάτσιες που θα ακολουθούσαν, τόσο σε πολιτικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Ενώ ήταν από τα πρώτα σόσιαλ του Ν.Αττικής , και ο πρώτος που έδωσε δημόσια φωνή στην κοινωνία στα FM κύματα , στην διαδικτυακή πραγματικότητα εγκλωβίστηκε σκόπιμα σε ''ένα κουτάκι'' - περιοχή ελεγχόμενο από δυο κόμματα εξουσίας. Το πείραμα ολοκληρώθηκε. Τα συμπεράσματα πλέον είναι ξεκάθαρα. Όλοι σταδιακά θα γνωρίζουν τι χρειάζεται ο τόπος.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πρόεδρε με ΤσάπαΝιΔου και αρνητική διαφήμιση καίγεσαι Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">