ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι απευθείας αναθέσεις του Ανδρέα Κονδύλη στον Άλιμο, οι παραλιάρχες και τα «φανταχτερά» εκλογικά κέντρα


Στον Άλιμο γίνονται μπόλικες εργασίες προς όφελος των δημοτών φυσικά γράφει στο 
flash.gr. Με τα λεφτά τους φυσικά. Υπάρχει άραγε επιχειρηματίας που τα τελευταία 4 χρόνια έχει εισπράξει το ποσό των 1.700.000 ευρώ; Και συνεχίζει ακάθεκτoς;

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Στον πλουσιότερο Δήμο της Γλυφάδας γίνονται περισσότερες ''εργασίες'' σε σχέση με τον Δήμο Αλίμου, όμως , δεν διαπιστώνουμε τις αντίστοιχες περιποιήσεις από την πλευρά των ΜΜΕ !  Στη Γλυφάδα επί εννιά χρόνια υπάρχουν περισσότεροι ''εκλεκτοί'' και παράλληλα των προνομίων αιρετών και εκλεκτών ισχύει αδιάλειπτα η κατάλυση της εντολής της τοπικής μας κοινωνίας. Καταλύθηκε η εντολή χιλιάδων ψηφοφόρων στην κάλπη ενώ μεμονωμένα έχουν εξυπηρετήσει χιλιάδες εκλεκτούς έχοντας σίγουρη την εκλογική τους πελατεία.

Η πάταξη της τοπικής δημοκρατίας έγινε με γνώμονα τα προσωπικά συμφέροντα παρατάξεων και επαγγελματιών ''κομματόσκυλων'' χωρίς να προκύπτει συμβολή των περισσοτέρων κομμάτων από τις αχαρακτήριστες ενέργειές τους. Μήπως συνολικά είναι κροφοδεξιοί και ντρέπονται να προσχωρήσουν στο κόμμα της ΝΔ , η ακόμα χειρότερα είναι βαλτοί της οικονομικής ολιγαρχίας ?  

Δεν γνωρίζω πλέον τι υποθέσεις κάνετε εσείς, η ακόμα τι περισσότερο γνωρίζεται, διότι ισχύει αδιάλειπτα η επιχείρηση Δήμος Γλυφάδας με ''υπαλλήλους'' οι οποίοι τυγχάνει να έχουν ιδιαίτερες συμπάθειες ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΥ και παρέχοντας πακτωλό χρήματος του συνόλου εξυπηρετώντας σκοπούς και συμφέροντα κατά της ωφέλειας του δήμου και της ζωής των δημοτών. Βλέπε τα 15 εκ. ευρώ για εκατοντάδες μέτρα ψεύτικους τάπητες , ενώ τα 10 εκ. ευρώ τα είχαν πληρώσει συνολικά οι δημότες με το ''πρασινόσημο'' για χώρους πρασίνου οι οποίοι έπρεπε να προκύπτουν αναλογικά στο σύνολο της πόλης. Βλέπε Φοίνικες Βραζιλίας αξίας 1,5 εκ. ευρώ ενώ στην Άνω Γλυφάδα δεν τοποθετήθηκε ούτε δείγμα, βλέπε τον συνολικό προυπολογισμό του ΚΑΠΠΑ Δήμου Γλυφάδας το οποίο υποτίθεται ότι αποτελεί ''κοινωνική και πολιτιστική παρέμβαση'', ενώ και τα τρία ραδιόφωνα που κατέθεσαν φακέλους για ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ σήμερα δεν υπάρχουν στον Δήμο.

Η φερόμενη ''κοινωνική παρέμβαση'' ΚΑΠΠΑ ( Ο πραγματικός τίτλος πρέπει να είναι Κομματική Επιλεκτική Εξυπηρέτηση από το κόμμα της ΝΔ και τους επιλεγμένους συνεργάτες λοιπών κομμάτων με ροπή προς την προβοκάτσια )

- Λέγοντας πράσινο, ( χώρους πρασίνου ), εννοούμε πάρκο με αληθινά δέντρα ,φυτά, γκαζόν, αντί για ψεύτικους τάπητες και παίγνια, ενώ λέγοντας κοινωνική και πολιτιστική παρέμβαση τα κομματόσκυλα όφειλαν να υπηρετούν τα συμφέροντα της τοπικής μας κοινωνίας ενώ πακτωλός χρημάτων ''κάνουν φτερά'' εκτός δήμου και των δημοτών χωρίς να υπηρετείται ο δήμος. Άλλωστε τα κόμματά τους έχουν έδρες εκτός δήμου, οι εφημερίδες τους και τα media τα κομματικά και φιλοπαραταξιακά τους είναι εκτός δήμου. Αυτοί γιατί βρίσκονται εντός του δήμου ;

Οι απευθείας αναθέσεις του Ανδρέα Κονδύλη στον Άλιμο

Μαθαίνουμε επίσης και εκ του παραλλήλου ότι ο κ. Κονδύλης μαζί με κάποιους φίλους υποψηφίους, προσπάθησε να ανοίξει εκλογικό κέντρο στο Άνω Καλαμάκι, δίνοντας όποιο ποσό θα απαιτείτο αλλά ήταν όλα φθηνά. Άλλο Καλαμάκι και άλλο Άνω Καλαμάκι, που όπως λέει και ο ίδιος είναι δίπλα στο Μπραχάμι.

Τις εργασίες στο εκλογικό φαίνεται οτι τις κάνουν και εργαζόμενοι του Δήμου, δηλαδή και πάλι οι δημότες πληρώνουν.

Καλά για τις καρέκλες που αγόρασαν μέσα σε δευτερόλεπτα, το μίνιμουμ του κόστους είναι 2.000 ευρώ αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον δήμαρχο Ανδρέα.

Ο κ. Κονδύλης λέγεται πως έχει αρκετούς που χαρακτηρίζονται στην… τοπική διάλεκτο ως «παραλιάρχες». Αρκεί να δει κανείς σε ποιους συγκεκριμένους επιχειρηματίες και κατασκευαστές δίνει δουλειές τα τελευταία χρόνια.

Ένας εκ των εκλεκτών του Δήμου Αλίμου που δείχνει να έχει προνομιακή σχέση με τον δήμαρχο Ανδρέα είναι ο επιχειρηματίας Ασπρογέρακας ο οποίος έχει τις καλύτερες προσφορές και προτιμάται στις απ ευθείας αναθέσεις. Στην «πιάτσα» λένε ότι ο δήμος Αλίμου του μεγάλωσε την εταιρεία σε τέτοιο μέγεθος που πλέον τα κάνει όλα.

Ενδεικτικά παραθέτονται κάποιες απ τις αναθέσεις που κέρδισε από τον Δήμο Αλίμου ανεβάζοντας κάθε τόσο το κοντέρ του τραπεζικού του λογαριασμού ώστε να μεγαλώνει η εταιρία μέχρι την επόμενη απ ευθείας ανάθεση που πάντως γίνεται με τις προβλεπόμενες κατά τα άλλα, διαδικασίες.

    

Σημείωση: To κομματόσκυλα το δανείστηκα από τον Κ. Μητσοτάκη ο οποίος ανέφερε πρόσφατα ότι εκτός από όλα τα κομματόσκυλα της ΝΔ έχει και κομματόσκυλο !

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι απευθείας αναθέσεις του Ανδρέα Κονδύλη στον Άλιμο, οι παραλιάρχες και τα «φανταχτερά» εκλογικά κέντρα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">