ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι SPEKTRVM κυκλοφορούν το νέο video "Rain Fire” από το album Blood For Heaven


Η μουσική του ελληνικού metal συγκροτήματος
 Spektrvm (προφέρεται «Spectrum») απλώνεται ευρέως χρωματικά, πολιτικά, θρησκευτικά και σε πολλά άλλα θέματα. 

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2016, από τον Μιχάλη Πουλιέζο και Γιώργο Ζήκα στα μέσα/τέλη της εφηβείας τους και έχει αλλάξει διάφορα μέλη με την πάροδο του χρόνου πριν οριστικοποιήσουν το line up τους το φθινόπωρο του 2022.

Οι Spektrvm έχουν κάνει πολλές εμφανίσεις σε μουσικά festival και show σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό με τις τελευταίες τους εμφανίσεις να είναι στις 28 Μαΐου στη Ρουμανία με τους Pantera και στις 8 Ιουλίου στο Rockwave Festival  με τους The Black Keys, Puscifer, VV και άλλους μεγάλους καλλιτέχνες.

Λίγο πριν την εμφάνιση τους στο Rockwave, δίνουν στο κοινό το νέο τους video για το τραγούδι "Rain Fire" από τον τελευταίο τους δίσκο Blood For Heaven, το οποίο μπορείτε να το απολαύσετε παρακάτω:


Σημείωση του Γ.Κ: Σε μια εποχή που μας έχουν ''πνίξει'' τα ''ποπάκια'' χρειάζεται και καμιά αλλαγή μουσικών. Στο ύφος των ''μετάλλικα'' το κομμάτι, όμως, με ορισμένα επίκαιρα μηνύματα κατά των δεδομένων υποκριτών και της ανισότητας που διαμορφώνουν γύρω μας. 

Σε μια νεοελληνική πραγματικότητα που τουλάχιστον προσωπικά διαπιστώνω ότι ελάχιστοι πλέον από τις νέες γενιές ακούν μέταλ , και εν γένει ροκ , διότι το μήκος κύματος είναι αυτούσια hip - hop, και yo bro, είδα καλά σχόλια !

Δεν θα σταθώ τι ευθύνεται για την στροφή που έχει γίνει στα νότια προάστια Αττικής και την πόλη μας, διότι ακόμα και ο δήμαρχος ακούγοντας RΟCΚ ξεκίνησε να χτυπά τα τύμπανα ως πιτσιρικάς , ενώ ως δημοτική αρχή πιστώνει πακτωλό χρήματος μόνο για τα ''ποπάκια'' . Υπονόμευσε, παράλληλα όλων των υπολοίπων κομμάτων, όσα υπήρχαν και όφειλαν να υπάρχουν στη πόλη μας!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι SPEKTRVM κυκλοφορούν το νέο video "Rain Fire” από το album Blood For Heaven Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">