ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Αναβάλλεται η αποψινή εκδήλωση


Αναβάλλεται η προγραμματισμένη προεκλογική συγκέντρωση του δημάρχου Γλυφάδας λόγω συμμετοχής στο τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις για τον θάνατο των πέντε στρατιωτικών στη Λιβύη όπου βρίσκονταν για να παρέχουν ανθρωπιστική βοήθεια. 

Όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος: «Η αποψινή μας εκδήλωση για την παρουσίαση του συνδυασμού μας αναβάλλεται”, Η χώρα πενθεί, η πατρίδα μας θρηνεί για την απώλεια πέντε ανθρώπων – τριών στρατιωτικών και δύο διερμηνέων – που πήγαν στη γείτονα Λιβύη για να σώσουν ζωές, για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους μετά από μια τεράστια καταστροφή. 

Η παρουσίαση του δημοτικού μας συνδυασμού θα πραγματοποιηθεί αυτή την Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου, στις 7:30 μ.μ».

Επισήμανση του Γιάννη Κουρδομένου: Στους δημότες Γλυφάδας επί εννέα συναπτά έτη ποιός έχει παρέχει βοήθεια ; Εμείς γνωρίζουμε πληθώρα αιρετών με απολαβές επί εννέα και πλέον χρόνια από τον Δήμο Γλυφάδας, καθώς επίσης, και αναρίθμητους εξυπηρετούμενους με πάσης φύσεως συμβάσεις και απ' ευθείας αναθέσεις.

Ειδικότερα: Τι εξυπηρετεί το 2023  προεκλογική συγκέντρωση σε έναν Ο.Τ.Α στον οποίο από το 2014 έχει καταλυθεί η εντολή χιλιάδων δημοτών - ψηφοφόρων για Δημοτικό ΜΜΕ ; Ζείτε καλά από το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ πληθώρα παρατάξεων και αιρετών έχοντας καταλύσει την εντολή χιλιάδων δημοτών ;

Είναι ξεκάθαρο - ηλίου φαεινότερον ότι οι συντηρητικοί της δεξιάς δεν προσαρμόζονται στο παρόν του πλανήτη μας  και τις απαιτήσεις της εποχής μας, και ενώ πρέπει να ανατραπούν, είτε να αποδείξουν εμπράκτως ότι ο Ο.Τ.Α είναι όλων των δημοτών, όσοι/ες όφειλαν την συσπείρωση ανατροπής έγιναν συστημικότεροι του συστήματος και δεξιότεροι των ''γαλάζιων''.

ΥΓ: Είναι βέβαιο ότι ακόμα και η αναβολή της φιέστας της ''γαλάζιας'' παρατάξεως - δημάρχου δεν σηματοδοτεί απολύτως τίποτα. Για δαύτους όλα γίνονται εντελώς τυχαία και συμπτωματικά, όμως, στο σύμπαν που βρισκόμαστε τίποτα δεν ισχύει και δεν γίνεται σε τυχαία βάση. Όλα έχουν ευθεία σχέση και συνάρτηση μεταξύ τους, και όπως γνωρίζουν ότι ορθό είναι να μην γίνει σήμερα η συγκέντρωση, όφειλαν να γνωρίζουν ότι αποτελούσε βασική τους υποχρέωση η τήρηση της εντολής των ψηφοφόρων - δημοτών για Δημοτικό ΜΜΕ όλων των δημοτών διότι ο Ο.Τ.Α είναι όλων των δημοτών. Πως το παρακάμπτουν επί 9 συνεχόμενα χρόνια ; Έχετε πλήρη επίγνωση των πεπραγμένων σας επί 3.287 ημέρες ; Αναλογιστείτε τι θα υφίσταται μελλοντικά σε βάρος σας για τουλάχιστον 5.000 χιλιάδες χρόνια ! 

* Κάλλιστα μπορείτε ορισμένοι από τους ''κουκουλοφόρους'' με τις αισχρές και υβριστικές γραφίδες του Δήμου, λόγω άγνοιας να χαχανίζεται και να ειρωνεύεστε , κανείς όμως από εσάς δεν θα έχει την ελάχιστη ισχύ και εξουσία. Όσα είχατε μεθοδεύσει σε βάρος του υποφαινόμενου δηλώνουν άγνοια και ελλειμματικό μορφωτικό επίπεδο. Σας διαφεύγουν πολλά και κύρια τα οποία θα τα βρείτε μπροστά σας μελλοντικά. 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Αναβάλλεται η αποψινή εκδήλωση Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">