ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ντμίτρι Μεντβέντεφ: Eάν κρύβεται η Ουκρανία πίσω από την τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall θα την αφανίσουμε


Έπειτα από την άγρια τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall στη Μόσχα με δεκάδες νεκρούς και τραυματίες,  η προσοχή στρέφεται πλέον στο Κρεμλίνο και την αντίδραση Βλαντιμίρ Πούτιν.

O ρώσος πρόεδρος, ενημερώθηκε από την υπηρεσία ασφαλείας της Ρωσίας FSB ότι 11 άνθρωποι συνελήφθησαν, μεταξύ των οποίων βρίσκονται 4 που εμπλέκονται άμεσα στο μακελειό, ενώ η υπηρεσία ασφαλείας της Ρωσίας  ανακοίνωσε σήμερα ότι οι ύποπτοι της τρομοκρατικής επίθεσης, είχαν “επαφές” στην Ουκρανία και σχεδίαζαν να διαφύγουν εκεί.

Παράλληλα το Κρεμλίνο ελέγχει την αυθεντικότητα της ανάρτησης μέσω της οποίας γνωστοποιήθηκε η ανάληψη ευθύνης από τον ISIS.

Ενδεικτικό ήταν το σκληρό μήνυμα του πρώην προέδρου της Ρωσίας και επικεφαλής του συμβουλίου ασφαλείας της χώρας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ ο οποίος αφενός ξεκαθάρισε πως στον θάνατο η Μόσχα θα απαντήσει με θάνατο, ενώ δεν παρέλειψε -πριν γίνει γνωστή η ταυτότητα των δραστών- πως εάν κρύβεται η Ουκρανία από πίσω, θα την αφανίσουν.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ντμίτρι Μεντβέντεφ: Eάν κρύβεται η Ουκρανία πίσω από την τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall θα την αφανίσουμε Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">