ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Χρειάζονται τα λόγια ?

 


Η τριάδα που βλέπετε ως ''ευρωπαίοι'',  καπιταλιστές , νεοταξίτες ,  και προφανώς οπαδοί του ''ανήκουμε στην δύση'', κυρίως ως νεοέλληνες συνευρέθηκαν στο περιθώριο του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις χρειάζονται τα λόγια ?

Ομολογουμένως και οι τρείς ανήκουν στο ''ίδιο ιδεολογικοπολιτικό δόγμα'' και δεν προκαλεί καμία απολύτως εντύπωση να συνευρίσκονται. Επαληθεύεται κάθε φορά ο υποφαινόμενος , πόσο μικρός είναι αυτός ο κόσμος, και πόσο πολύ διαφέρουν πολιτικά και τα τρία κόμματα στα οποία ανήκουν.

Ο ένας , φερόμενος ''σοσιαλιστής'' , ο άλλος, ''πρώτη φορά αριστερά'', ενώ για τον Ρουσόπουλο σε όσους έτυχε να διαβάσετε το υποσέλιδο είναι γνωστή η Ιστορία.

Πρέπει να κληθούν και οι τρείς σε απολογία αναφορικά με το  ''ανήκουμε στην δύση'' , για τα μνημόνια , το ξεπούλημα της χώρας από τα αστικά τους κόμματα, και για τα 50 χρόνια μεταπολιτευτικής παράγκας. 

Όσο για το ''ανήκουμε στη δύση'' αρκεί η πρόσφατη εντελώς γελοία ρεκλάμα  Μητσοτάκη ''πιο κοντά στην Ευρώπη'' που καταμαρτυρά το εντελώς αντίθετο. 

Έπειτα από δεκαετίες ένταξης της χώρας στην Ε.Ε. και με πλαστογραφία στην νομισματική ένωση η χώρα μας ουραγός σε όλα τα επίπεδα.

Τι εννοούν ''πιο κοντά στην Ευρώπη'' σε μια χώρα στην οποία η νοοτροπία του συνόλου είναι εντελώς διαφορετική και ταυτόσημη των καταλοίπων της 400ετίας ;Πόσες δεκαετίες απαιτούνται ακόμα ώστε να είμαστε Ευρώπη αντί για ‘’πιο κοντά στην ευρώπη ‘’ ; 

Αναφορικά με το ''ανήκουμε στη δύση'' το έχετε κάψει προ πολλού διότι αποτελείται απλά μια αποικία χωρίς ισότιμη μεταχείριση, νομοθεσία, παραγωγικότητα, ανάπτυξη και καθεστώς. 

Ευρώπη: Μια χούφτα οικογένειες και το νταβατζηλίκι των ξένων. Ευρώπη ίσον βιτρίνα για το κέρδος των λίγων εντός και εκτός. Ευρώπη ίσον μαγαζί του Λάτση και μιας χούφτας διαπλεκόμενων. Το Ελληνικό από μέγα σκάνδαλο κατέληξε ''προσοδοφόρα επιχείρηση'' πολιτικών - κομμάτων - τσιρακίων.

Ολόκληρος ο μηχανισμός των κρατιστών λειτουργεί με γνώμονα το όφελος ενός (1) ολιγάρχη, αντί του συνόλου, σε μια χώρα καθολικής κατάλυσης του δικαίου. Όσα ίσχυσαν και στο Ελληνικό επ' ουδενί κρίνονται Αντισυνταγματικά, και ειδικά από το ''πρώτη φορά #$%^&*&^''. Ποιοι άλλοι εκτός από ραγιάδες ,κρατιστές , στελέχη και τσιράκια ψηφίζουν τα συγκεκριμένα κόμματα ;Για το σύνολο υπήρξε έστω μια ορθή πολιτική ;

ΥΓ: Με βασικό δεδομένο την αποχή του 50% - 60% και το αυταπόδεικτο γεγονός πόσοι και ποιοι προώθησαν στη χώρα μας την αποχή πόσο γελοίος θεωρείται και ''ο ολγάριθμος'' της πολυεθνικής ;( Το σύνολο όσων προώθησαν την αποχή σε συγκεκριμένες εκλογικές διαδικασίες το έχουν από υποβαθμισμένο έως εξαφανισμένο στις μηχανές αναζήτησης, ενώ αυτοί επαληθεύτηκαν σε μια χώρα με μειοψηφικές κυβερνήσεις και βουλή.)

* ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ τα κόμματα δημιουργίας ολιγοπωλίων, διαπλοκής, πέντε αδειών και πακτωλού εκατομμυρίων σε μια χούφτα ολιγάρχες. Ποιά Ευρώπη ;Πέντε διαπλεκόμενοι όμιλοι , αντίστοιχα ''πέντε'' κόμματα και χιλιάδες αναπαραγωγείς της προπαγάνδας τους.

* Εσείς πιστεύεται ότι υπάρχει αριστερός που ταυτίζεται με το ‘’φτηνό ναρκωτικό‘’ του λαού - ποδόσφαιρο - και με τις ομάδες διαπλεκόμενων ιδιοκτητών ;Ομάδα με πληθώρα ξένους ουδεμία σχέση έχει με ελληνική νίκη - επιτυχία. Σε όλα τα επίπεδα οι νεοταξίτες νεοέλληνες/ιδες, (πολιτικής, αθλητισμού, ψυχαγωγίας κ.α.) έχουν μπερδέψει τους νεωτερισμούς της νέας τάξης , της παγκοσμιοποίησης και του καπιταλισμού με την Ιστορία και τα ιδεώδη των Ελλήνων. Έλλην κανείς. Σε κάθε επιτυχία άπαντες της πολιτικής δηλώνουν παρόντες, στα δύσκολα πότε δήλωσαν και ήταν παρόντες ? Στην συνέχεια της ιστορίας των ΕΛΛΗΝΩΝ πότε δήλωσαν παρόντες ;Τέλος, δεδομένου του συστήματος το οποίο έχουν δεχθεί και ακολουθούν γιατί δεν ίσχυσε αυτούσια και σε επίπεδο Πολιτικής ;Άλλωστε υπήρχε δημόσια πρότασή μου για κυβερνητικό σχήμα αποτελούμενο αμιγώς από ξένους. Κανένας νεοέλληνας. Γιατί δεν θεσπίστηκε από τα αστικά πολιτικά κόμματα ;Αν πράγματι υπάρχει ένα τμήμα της νεοελληνικής κοινωνίας το οποίο επιθυμεί να καταστεί και η χώρα μας ''Ευρωπαϊκή'', ( Σύγχρονη), πρέπει να κυβερνηθεί, είτε από Έλλην είτε από τους ξένους. Αλάργα από τους νεο-έλληνες.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Χρειάζονται τα λόγια ? Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">