ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η ιστορία μου ούτε ακυρώνεται ούτε παραχαράσσεται


Είμαι βέβαιος ότι παρακολουθείτε το φιάσκο της πολιτικής του παρόντος στη χώρα μας, καθώς επίσης, την φαγωμάρα ανάμεσα στους φερόμενους αριστερούς, όμως είναι σαφές ότι συνολικά είναι τοσοδούληδες και δεκανίκια της Νέας Δημοκρατίας, του κεφαλαίου και των Αμερικανών.

Όποιος θεωρεί σήμερα σε τούτη τη χώρα ότι είναι αριστερός, και παράλληλα έχει τα κότσια ας έρθει να αντιπαρατεθεί μαζί μου.

Αναφορικά με όσα εξελίσσονται σε επίπεδο Ο.Τ.Α Γλυφάδας, με την προβοκάτσια μιας δεκαετίας , (κατάλυση εντολής χιλιάδων δημοτών ψηφοφόρων), σας θυμίζω για πολλοστή φορά ότι είναι τα κόμματα και πολιτικοί τυχοδιώκτες - συμμέτοχοι της προδοσίας που επικαλούνται την αριστερά.

Ο καπιταλισμός καταλύει τις αξίες

Όσοι αποδέχτηκαν και συμμετάσχουν στον καπιταλισμό, ( άπαντες ), δέχονται την διάθεση, αγορά και πώληση σε οτιδήποτε, άρα και των αξιών, για το μεγάλο κέρδος. Όταν ο στόχος είναι το ''μεγάλο κέρδος'' μπορείς να ακολουθήσεις οτιδήποτε, μέχρι και το έγκλημα.

Μη μου μιλάς για τον Μπελογιάννη όταν το μάρμαρο επί δεκαετίες το πληρώνει ο Γιάννης. Ο Μπελογιάννης έζησε σε μια άλλη εποχή, σε εντελώς διαφορετική χρονικά παγκόσμια γεωπολιτική συγκυρία.

Κανείς δεν πείθει σήμερα για αριστερά, διότι, έπειτα από την  προβοκάτσια του 2014 , σε αντιδιαστολή με τους φερόμενους ''αριστερούς'' αρνήθηκα κάθε συμμετοχή και συνδιαλλαγή με τους κάπηλους. 

Εσείς τι κάνετε ;

Δείτε ποιοι καπηλεύονται την αριστερά

🎞️Σποτ της ΚΝΕ με αφορμή τις δηλώσεις του Στ. Κασσελάκη στο Μουσείο "Νίκος Μπελογιάννης"

 Δείτε τι είδους αριστερά πρεσβεύουν

Μπορείτε να καταλάβετε γιατί ακολουθούν όσα ακολούθησε και ο ΣΥΡΙΖΑ ; 

Yφίστανται πληθώρα κομμάτων της ''αριστεράς'', και άπαντες προσβλέπουν σε ψήφους και συμμετοχή στην Ευρωβουλή, όμως, ενώ οι περισσότεροι είναι οι καλοζωϊσμένοι από τα εκατομμύρια του Ελληνικού λαού... άλλος επί δεκαετίες δέχτηκε σειρά διώξεων - κατασχέσεων , άλλος βιώνει την ανισότητα και την αντισυνταγματικότητα που διαμόρφωσαν οι κάπηλοι,  άλλος έμεινε στον άσσο, ενώ μια χούφτα οικογένειες διαπλοκής αυξάνουν τα δις, και παράλληλα, οι ψευτοαριστεροί τσέπωναν μέχρι και από τον Ο.Τ.Α Γλυφάδας. 

Τι ''σόϊ'' αριστερά είναι δαύτοι ;



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ιστορία μου ούτε ακυρώνεται ούτε παραχαράσσεται Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">