ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα 23/09/2010 Αποδεδειγμένα δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρων απο πλευράς Δήμου Γλυφάδας

Αποδεδειγμένα δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρων απο πλευράς Δήμου Γλυφάδας, και πρέπει να ενημερώσω το σύνολο των συνπολιτών μας ότι υπάρχει διασπάθηση των χρημάτων όλων μας. Προ μηνών είχα προσφύγει με αιτήσεις και δεκάδες έγγραφα δυο φορές καταθέτοντας στόν Δήμο Γλυφάδας, στήν κοινωνική υπηρεσία του Δήμου δικαιωματικά διότι ο πατέρας μου έχει μια πολύτεκνη οικογένεια. Βάση του ότι έχει δύο παιδια με αναπηρία 67% και άνω, και βάση του ότι η μητέρα μου με χρόνια ασθένεια ενοσηλευετο με σημαντικά έξοδα, και εν συνεχεία εξοδα κηδείας. Είχα δικαστικές εκρεμότητες ετών για τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM, και ο πατέρας μου με κάταγμα ισχύος νοσηλευεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στήν Γλυφάδα με σημαντικά έξοδα νοσηλείας, ζήτησα την στήριξη (για πρώτη φορά του Δήμου) όπως θα έκανε ο κάθε πολίτης. Το αποτέλεσμα μετά απο καιρό και αρκετές επισκέψεις ήταν οτι δεν δικαιούται τίποτα. Την ίδια στιγμή που για ασήμαντους λόγους ο κ. Παραγυιός και άλλοι αιτούνται παίρνουν κονδύλια και τελικά που καταλήγουν κυρίες και κύριοι. Πρέπει να σπάσει το απόστημα των ανεύθυνων συμβούλων, και των κοινωνικών λειτουργών, που καπηλευονται τα χρήματα όλων μας. ΠΩΣ ΑΡΝΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΣΥΝΕΠΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΙΓΜΑΤΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΣΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ. ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΑΙΣΙΩΝΕΤΑΙ.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΣ: Περιμένω απο το korner.gr και το σύνολο των Μ.Μ.Ε Γλυφάδας να ζητήσουν απο την υπηρεσία του Δήμου τις Αιτήσεις και να τις Δημοσιοποιήσουν σε αντίθετη περίπτωση κρίνεστε.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα 23/09/2010 Αποδεδειγμένα δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρων απο πλευράς Δήμου Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">