ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΥΛΑΕΙ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ (πως θα μοιράσετε την διοίκηση του Δήμου;)

Έχουν περάσει ημέρες από τις εκλογές στο δήμο Γλυφάδας και οι εκλεγέντες σύντομα αγωνιωδώς, θα προσπαθούν να μοιράσουν καρέκλες και αρμοδιότητες.

Το ζήτημα, όμως, πέρα από τις πολιτικές εκτιμήσεις είναι η πρωτοφανής απουσία οποιασδήποτε επίσημης ενημέρωσης για αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες, για τα παζάρια που γίνονται και για τις νέες ανίερες συμμαχίες που κυοφορούνται. Στην ουσία αυτές οι συναντήσεις, γίνονται ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ.

Αυτό το ολοκληρωτικό έλλειμμα ενημέρωσης, αποτελεί σύμπτωμα μίας πρωτοφανούς αγένειας και προσβολής προς τούς ψηφοφόρους που κατά εκατοντάδες τους στήριξαν τους ψήφισαν και τους εξέλεξαν και από ότι φαίνεται “δεν έχουν το δικαίωμα” να πληροφορηθούν γι’ αυτά που αποφασίζονται γι’ αυτούς χωρίς αυτούς.

Όμως, αυτό το ολοκληρωτικό έλλειμμα ενημέρωσης, προφανώς “δικαιολογείται” από την επιδίωξη να μη βγει πάση θυσία, τίποτα προς τα έξω που θα εκθέσει στα μάτια του απλού δημότη τους “διαπραγματευόμενους” για τις καρέκλες του Δήμου Γλυφάδας μια διαδικασία που δεν παραπέμπει σε τίποτα στις προεκλογικές διακηρύξεις διαφόρων περί “ήθους” και “διαφάνειας”.

Όμως: “Στη δημοκρατία, δεν υπάρχουν αδιέξοδα!”Η εξουσία στο τέλος θα μοιραστεί μια χαρά και το σύνολο των θέσεων στο δήμο Γλυφάδας.! Αλλά μήπως, τότε, οι προεκλογικές κορώνες ήταν μόνο για λόγους εντυπωσιασμού; Κι αν είναι έτσι, αυτό δεν θα αποτελούσε κοροϊδία προς τους απλούς ψηφοφόρους που τους ψήφισαν με βάση τις εξαγγελίες τους “για να αλλάξει το καθεστώς”, να φέρουν τη φοβερή “αλλαγή”, “να αλλάξουν τα πράγματα” και πάει λέγοντας;


Πώς να τα δικαιολογήσουν όλα αυτά; Ίσως έτσι να εξηγείται και η ενημερωτική αφωνία. Τι να πουν; Όλα περασμένα, ξεχασμένα; Και ποιος θα τους ξαναψηφίσει την επόμενη φορά; Και που είναι το συγκεκριμένο και όχι αόριστο πρόγραμμα δράσης της κάθε παράταξης;

Ένα είναι σίγουρο: Το ολοκληρωτικό έλλειμμα ενημέρωσης για τα τεκταινόμενα δίνει δείγμα γραφής και για τη θητεία του όποιου νέου συμβουλίου στη Γλυφάδα, και για το καθεστώς πλαισίωσης θέσεων στο Δήμο.

ΥΓ: Εγω απλά περιμένω να διαπιστώσω ποιός οι ποιοί θα πλαισιώσουν το Γραφείο Τύπου στη Γλυφάδα, και τον τομέα πολιτισμού, και ποιοί είναι οι Γλυφαδιώτες, που θα αποφασίζουν για πολίτες που εχουν την εντοπιότητα και εχουν υπονομευθεί απο χθεσινούς στη Γλυφάδα.

Γιάννης Κουρδομένος

''Σε αντίθεση με τις πρακτικές σας, κάποιοι Δημότες υποστηρίζουν μόνο τη Γλυφάδα, ούτε την ιδιαίτερη πατρίδα τους, ούτε συλλόγους και φορείς, ούτε κόμματα και αρώματα, μόνο τη Γλυφάδα. Είναι αυτοί και αυτές που εχουν την εντοπιότητα, άρα τον πρώτο λόγο αύριο. Και φρόντισε κ.Κόκκορη να σταθείς συνεπής.''














  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΥΛΑΕΙ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ (πως θα μοιράσετε την διοίκηση του Δήμου;) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">