ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ - ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ?

Σε δήλωση που έγινε από τον βουλευτή της ΝΔ Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη - υποψήφιο δήμαρχο Γλυφάδας - ειπώθηκε ότι όλοι μαζί δουλεύουμε για το αύριο.

Και το ερώτημα είναι σαφές, έστω και αν δεν απαντηθεί, γιατί είμαστε συνηθισμένοι στα φαινόμενα των ημερών μας.

Όταν ο κ.Βαρβιτσιώτης λέει δημόσια οτι όλοι μαζί δουλεύουμε για το αύριο ποιούς ακριβώς εννοεί;

Αυτούς που υπονομεύουν την ίδια τους τη Πόλη και συμπολίτες;
Γιατί έπρεπε να υπάρχει έγκαιρη και πλουραλιστική ενημέρωση που δεν έχουμε, δεδομένου ότι ουδέποτε στήριξαν  οι διοικήσεις τον δημότη Γλυφάδας.

Και όσων αφορά το αύριο, το δικό του και δικό τους (της ΝΔ) η της Πόλης και όλων των Δημοτών;

Μέχρι στιγμής αν και είμαι καλός γνώστης του αντικειμένου - ίσως και καλύτερος από όλους τους συμμετέχοντες - καλύτερα μέχρι τον δεύτερο γύρο να μη δημοσιοποιήσω αρκετά, γιατί το 40% αυτών που απέχουν την επόμενη Κυριακή θα γίνει τουλάχιστον 50%.

Υπάρχουν χιλιάδες σε αυτή τη Πόλη που γνωρίζουν με επάρκεια τι έχουν τελέσει τα κόμματα σας είς βάρος της πολυφωνίας, του πλουραλισμού, και της ισόνομης κατανομής μέσων στην Αθήνα. Ουσιαστικά εις βάρος της αληθινής δημοκρατίας -  της αυθεντικής.

Όσο για τηλεοπτική κόντρα που αξίωσε ο κ.Βαρβιτσιώτης προ των δημοτικών εκλογών του 2010, ας επιλέξουν τα κόμματα που σας δώσανε τα χρίσματα να υπάρχουν και δύο Γλυφαδιώτες στις ερωτήσεις.

Υπάρχουν χιλιάδες που γνωρίζουν καλά ότι ενημέρωσα σχεδόν το σύνολο των πολιτικών της χώρας, για διευθέτηση ζητήματος ανθρωπίνων δικαιωμάτων και επιβίωσης. Στη γενέτειρα της Δημοκρατίας, ο πρωτεργάτης ενός χώρου 33 χρόνια διωκόμενος και με αναρίθμητα δικαστήρια και κατασχέσεις, ώστε να ληστεύουν το δημόσιο χρήμα μεγαλοεργολάβοι με σειρά μέσων, εφοπλιστές, και μεγαλοεκδότες. 

Για τοπικό ζήτημα λοιπόν, για το οποίο θα είστε και εσείς ως διοίκηση του Δήμου υπόλογοι, ζήτησα δημόσια δέσμευση απο όλους. Οι στρουθοκαμηλισμοί δεν εξυψώνουν τη Δημο - κρατία. 
Άγνωστη λέξη για πολλούς σήμερα με τα δεδομένα των κομμάτων σας. 

Έχω γράψει δημόσια ότι θα προσφύγω Δικαστικά κατά του συνόλου πολιτευομενων Γλυφάδας - στον κατάλληλο χρόνο - δεν εξαιρείστε του συνόλου, ούτε ο κ. Κόκκορης, ο οποίος μου στέρησε τη μοναδική ευκαιρία υλοποίησης αυτού που δικαιωματικά ανήκει στη Γλυφάδα

Οι κύριοι (...) δήθεν εκπρόσωποι μας, μπορεί να έφτιαξαν το πλαίσιο παραγραφών και να ξεχνούν εύκολα, όπως και αρκετοί/ες από τους πολίτες, εγώ ποτέ δεν παραγράφω ούτε ξεχνώ εγκλήματα πολιτικών με ιδία οφέλη και κίνητρα, διότι ένα τουλάχιστον μέσο έπρεπε να το νομιμοποιήσουν στη Γλυφάδα και τα Νότια προάστια.
Γλυφάδα και νότια προάστια έρμαιο ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ που διαμόρφωσαν αρχικά ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, με συνέργεια του ΚΚΕ, το οποίο μπορούσε να αλλάξει ριζικά τους κανόνες, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα, όμως αδράνησαν δεδομένης μια λαθεμένης νοοτροπίας νεοελλήνων, που στο πέρασμα του χρόνου έχοντας και δυτικές επιρροές ευτελίζεται περισσότερο μέχρι του σημείου δόλου και σκοπιμότητας.

Και αν θεωρούν  ως νομοθέτες - διότι με δεδομένο δικές μου αιτήσεις άλλαξαν νόμους και έκαναν αναθεώρηση στο Σύνταγμα της χώρας - ότι μπορούν να με αντιμετωπίσουν, τους βεβαιώνω οτι το ''Μ.............ο'' μου οφείλει τουλάχιστον 1.000.000 ευρώ και θα το εισπράξω όποτε το επιλέξω - στο κατάλληλο χρόνο.

Και για κάποιους με αδυναμία αντίληψης, τόση είναι η προσωπική ζημία που έχω υποστεί 33 χρόνια απο το ''ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ'' και ενώ έχουν ελεγχόμενη την ''ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ'' ας μην πω γράψω καμία βαριά κουβέντα για αυτούς που πλαισίωναν και πλαισιώνουν, εχω τις αποδείξεις για το Ευρωπαικό Δικαστήριο.

Ακόμα περισσότερη υπεραπλούστευση για κάποιους από εσάς:
Όταν το ''ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΣΧΕΤΩΝ'' με κατάχρηση 3 εξουσιών νομοθετικής,δικαστικής και εκτελεστικής, χωρίς καμία τέλεση παρανομίας, εισβάλλει και κατασχέτει προσωπικά μηχανήματα ευρευνητή Ηλεκτρονικού που αποτελούσαν επιστημονική ερευνητική εργασία ετών, πλήν των πομπών, (Ουσιαστικά ούτε και στους πομπούς είχαν δικαίωμα κατασχέσεως, διότι δεν υπήρχε λειτουργία) και δικαστικά συνενούν υπέρ της καταχρηστικής κατασχέσεως, θα τους πηδήξω με όλες τις αποδείξεις.

Βέβαια η σημερινή Κυβέρνηση μπορεί να αλλάξει πάλι το Σύνταγμα, να τους διευκολύνω, και να απαγορεύσει την έρευνα.
(Ότι σημαντικό τεχνολογικά υπάρχει το οφείλουμε σε ανεξάρτητους ερευνητές και όχι στα πανεπιστήμια)    

Παράδειγμα: Ηλεκτρισμός, Ραδιοφωνία, κ.λ.π, Δεν γνωρίζω αν κάποιοι ξέρουν τι σημαίνει ερευνητική εργασία, θα το μάθουν. G 6000 System Radiosurgery η το SL100. Αν οι κ. είναι άσχετοι να μην πλαισιώνουν αναξιοκρατικά θέσεις στο Δημόσιο.

Εμένα το αντικειμενό μου ήταν οι ακτίνες και τα ραδιοκύματα. Σε απλά Ελληνικά όλο το φάσμα ανήκει στη δικαιοδοσία μου.Ο κ. Κόκκορης θα κληθεί να δώσει δημόσια εξηγήσεις αν ακολουθούσε κομματική γραμμή και με εξαίρεσε. Σε περίπτωση που πολιτικός βρίσκεται πίσω από μια τέτοια ενέργεια θα τον ''εκτελέσω'' δημόσια.


Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Αν ήταν προσωπική απόφαση του κ. Κόκκορη, δικαίωμα του, όπως και δικό μου να διακηρύσσω και να πράτω ανάλογα της δημοκρατικής μου συνείδησης, διότι εγώ διαθέτω.

ΥΓ 2014: Τελικά υπήρξαν οι αποδείξεις. Όλοι οι εμπλεκόμενοι  σε τοπικό επίπεδο είναι απερίγραπτοι και αχαρακτήριστοι. Είμαστε το no1 κατακερματισμένης κοινωνίας σε ολόκληρο το Ν.Αττικής, ουραγοί όλων, τόσο πολιτικά, όσο και πολιτισμικά, αποκλειστικά για τα συμφέροντα ελαχίστων πολιτικών, διαπλεκόμενων επιχειρηματιών, κάποιων ημέτερων, και ελαχίστων μελών Τ.Ο.

Η υποχρέωση των κατοίκων βλέποντας τι ισχύει, και για ποιους λόγους, 
είναι να δημιουργήσουν παρεμβατικές δομές (...) ώστε να επανέλθει μια πολιτιστική σταθερότητα και εξισορρόπηση, και πρωτίστως η δημοκρατία που αρμόζει στους Έλληνες - Ελληνίδες, οι οποίοι πολύ εύκολα εναρμονίζονται σε συνθήκες όπου όλα σχεδιάζονται στο παρασκήνιο για τα συμφέροντα ατόμων που δεν διαθέτουν το ελάχιστο της συνειδήσεως. 
Και δεν θα κάνω αναφορά σε αρχές, ήθος, η φιλότιμο, σε αποδεδειγμένες περιπτώσεις καθολικά ανάλγητων, που επί δεκαετίες υπηρετούν λίγες οικογένειες της διαπλοκής παρέχοντας μερικές εκατοντάδες ρουσφέτια, ώστε να τυγχάνουν στήριξης. 

Τοπικός Πολιτισμός Μηδέν εις το Πηλίκον χωρίς την ισχύ όσων αποτελούσαν το σήμα κατατεθέν μιας σύγχρονης δημοκρατικής τοπικής κοινωνίας, με δομές και δημότες που ουδέποτε εξαπάτησαν το κοινωνικό σύνολο, ενώ σήμερα η ίδια πόλη βρίσκεται σε ''μεσαιωνικού τύπου'' καθεστώς για τα συμφέροντα καπήλων Άλλωστε ήταν η βασική ανακοίνωση του σημερινού δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου για την Γλυφάδα πόλη ουραγό, ενώ χρησιμοποιούσε ένα δοκιμασμένο ανθρώπινο δυναμικό στη τοπική αυτοδιοίκηση που διαμόρφωνε την ισχύουσα κατάσταση. 

* Δεν μπορώ να διασφαλίσω έπειτα όσων ίσχυσαν, ούτε ισότιμο πλουραλισμό, ούτε πολυφωνία, δεδομένης της καθολικής αναλγησίας πολιτευομενων που όφειλαν να δρομολογήσουν επίλυση για την Γλυφάδα στην οποία κατοικούν και οι ίδιοι, όχι για εμένα.

* Υπήρξε ολοσχερής καταστροφή του τοπικού πολιτισμού, όχι δική μου, η οποία είναι εμφανής, γιατί όσοι σχεδίασαν η Γλυφάδα να υπολείπεται Αλήθειας και αμιγώς αυτούσια τοπικών δομών των δημοτών, βιώνουν συνολικά σήμερα τα αποτελέσματα στη πόλη ουραγό κατά Παπανικολάου. 

* Να κάνω αναφορά ακόμη και στα αυταπόδεικτα; Πότε ξεκίνησε το κύμα ολοκληρωτικής κατηφόρας, για το πολίτευμα, την οικονομία, και εν γένει τον πολιτισμό; 

Όσο λιγότερες, ανεξάρτητες, αδέσμευτες φωνές και συνειδήσεις, τόση περισσότερη πολιτικοοικονομική διαπλοκή. ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ - ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ? Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">