ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κατεδάφιση κεραίας κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας VODAFONE στο Κορωπί.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Γραφείο Τύπου

Από την Πολεοδομική Υπηρεσία Μαρκοπούλου της Νομαρχίας Ανατολικής Αττικής ανακοινώνεται ότι μετά την ολοκλήρωση των διοικητικών διαδικασιών για την κατεδάφιση αυθαίρετης κατασκευής κεραίας κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας VODAFONE στην οδό Αττικής 19 στο Κορωπί η κεραία και η υποδομή της αφαιρέθηκαν από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας χωρίς να χρειασθεί κατεδάφιση από τα συνεργεία της Νομαρχίας.

Παλλήνη 10 Νοεμβρίου 2010

Πραγματικά αυτό είναι ενα αγκάθι της Ελληνικής πραγματικότητας. Όταν πριν πολλά χρόνια δημόσια έλεγα οτι τα μικροκύματα επιφέρουν σοβαρές βλάβες στήν υγεία των ανθρώπων κάποιοι και τότε έκαναν διάφορα σχόλια. Σήμερα είναι διεθνώς επιστημονικά αποδεδειγμένο και η  πολιτεία που πάντα βρίσκετε απροετοίμαστη σε κάθε μορφή τεχνολογίας και παραχωρεί το δικαίωμα αυθαιρεσιών σε ιδιώτες ( Έπρεπε να υπάρξει πλαίσιο σχεδιασμού κέντρων εκπομπής και για την κινητή τηλεφωνία) τρέχει εκ των υστέρων και καλά κάνει. Όμως ακόμα και σήμερα με την Ε.Ε.Τ.Τ και πλαίσιο κομματικής αναξιοκρατίας και πλαισίωσης (Δεν θα γράψω περισσότερα) δεν υπάρχει πλαίσιο σωστού σχεδιασμού.

glyfadaweb 2010

ΥΓ: Εδώ και δέκα χρόνια θα μπορούσα αυθαίρετα να εισπράτω ενα δύο χιλιάρικα το μήνα απο κάποιες εταιρίες που μου ζήτησαν να βάλω στη Τερψιθέα Κεραίες κινητής, δεν δέχτηκα.

Το θέμα είναι να ελλατώνουμε τα δίκτυα μικροκυμάτων και ακτινοβολίας και να επενδύουμε σε οπτικές ίνες.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κατεδάφιση κεραίας κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας VODAFONE στο Κορωπί. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">