ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΣΤΗ Ν.Δ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ 4 ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ 4.12.2010

''ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΜΕ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΠΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.
ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΔΗΜΟΤΩΝ. ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Ο ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗΣ.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΟΠΙΚΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ Ο.Τ.Α  ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ.
ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΟΠΙΚΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.
ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ.
ΕΝΑ ΜΕΣΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΕΑΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ Ε.Ρ.Τ
Η ΕΡΤ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΤΟΠΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ.

ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΊΝΑΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ.

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΡΑΦΩ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ, ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ.

Ο ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ


 • ''ΜΕΤΑΧΥ ΜΑΣ ΜΕΤΑΧΑ, ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ. ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΥ.ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΟΜΗΣ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.''
 • ΕΠΊΣΗΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΌΝΙΑ Η ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ Η ΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΚΡΑΤΙΚΗ.
 • ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΩΣΤΕ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
 • ΤΕΛΟΣ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΕΝΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΜΕΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ, ΔΙΟΤΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙΛΥΣΗ.
 •  ΚΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ.
 • ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΟΤΕΣ, ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
 • ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΚΡΑΙΟ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟΠΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ, ΕΝΩ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΛΙΒΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΕΙΜΑ ΑΝΑΔΥΞΗΣ ΧΡΟΝΙΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΗΜΩΝ.
 • ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΩΣΤΕ ΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΣΟΔΩΝ, ΑΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.
 • ''ΥΓ: Είναι μια απόλυτα Δημο κρατική πρόταση η οποία θα πρέπει να απασχολήσει τους εκλεγμένους σε επίπεδο δήμων, οχι κατ΄ανάγκη μόνο Δημάρχους ώστε να υπάρξει πλαίσιο κοινής απαίτησης δημιουργίας σύνχρονων μέσων και βάση του οτι η Ε.Ρ.Τ θα μεταδόσει όλα τα κανάλια της ψηφιακά, και θα υπάρχει κενός δίαυλος για δημιουργία ενός ψηφιακού Δημόσιου Δημοτικού μέσου Ενημέρωσης.''
 • Blogger Comments
 • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΣΤΗ Ν.Δ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ 4 ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ 4.12.2010 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">